بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۳
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس:

انتشار اوراق گواهی طلا از طریق بورس، به نفع کل اقتصاد ایران است

انتشار اوراق گواهی طلا از طریق بورس، به نفع کل اقتصاد ایران است
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، گفت: به واسطه الزامات قانونی و خصوصیات ویژه و شفافیت بازار سرمایه، انتشار اوراق گواهی طلا از طریق بورس، به نفع کل اقتصاد ایران خواهد بود.
کد خبر : ۲۹۲۰۱۶
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس نیوز، بهروز محبی نجم آبادی، به موضوع انتشار اوراق گواهی طلا از سوی بانک مرکزی اشاره کرد و گفت: شوق عمومی نسبت به بازار سرمایه به عنوان یک فرصت برای اقتصاد ایران و پایه‌ای برای فعالیت‌های تجاری و صنعتی چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی به شمار می‌رود. لذا به نظر می‌رسد تقویت این بازار از الزامات هر دولتی باشد.

او افزود: تقویت به این معناست که هرگونه سرمایه‌گذاری و حمایت از تولید باید از طریق بورس انجام گیرد.

محبی نجم آبادی به این نکته اشاره کرد که انتشار اوراق گواهی طلا از سوی بانک مرکزی می‌تواند به بروز چرخه‌ای از معاملات نامتعارف منجر شود و به تبع آن، موجب کاهش اعتماد عمومی به سازوکارهای قانونی و بازار سرمایه خواهد شد.

این نماینده مجلس بر لزوم هموار کردن مسیر حمایت از بورس تأکید کرد و تصریح نمود: حمایت از بورس، به تقویت تولید و تجارت و همچنین سرمایه‌گذاری در کشور منجر خواهد شد. هر چه بازار سرمایه تقویت و واقعی‌تر شود و حباب‌های ناشی از تصمیمات ناگهانی از بین برود، وضعیت اقتصادی کشور بهبود خواهد یافت و سرمایه‌گذاران با اطمینان بیشتری به سرمایه‌گذاری در بورس خواهند پرداخت که این خود به رونق بازار منجر می‌شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه در پایان خاطرنشان کرد: رئیس‌جمهور، سرپرست وزارت اقتصاد و دیگر مسئولان اقتصادی باید به گونه‌ای مدیریت کنند که تعارضی بین بانک مرکزی و بازار سرمایه ایجاد نشود و از نوسانات در بازار سرمایه جلوگیری گردد.

 

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری :
ارسال نظر