بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۰

پویش اوانو همراه مهربانی، امیدی تازه برای بیماران پروانه‌ای 

پویش اوانو همراه مهربانی، امیدی تازه برای بیماران پروانه‌ای 
شرکت همراه کسب‌وکار‌های هوشمند با هدف حمایت از بیماران پروانه‌ای، پویش «اوانو؛ همراه مهربانی» را به مناسبت فرا رسیدن نوروز ۱۴۰۴ با مشارکت خانه‌ای‌بی آغاز کرده است.
کد خبر : ۲۹۲۱۶۰
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس نیوز، در این کمپین با هر تراکنشی که کاربران در اپلیکیشن اوانو تا ۱۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ انجام دهند، مبلغ ۱۴۰۴ ریال از طرف شرکت همراه کسب‌وکار‌های هوشمند به حساب مؤسسه خیریه خانه‌ای‌بی واریز می‌شود.

همچنین در این پویش کاربران در بخش «همراه مهربانی» اپلیکیشن «اوانو»، با انتخاب خانه‌ای‌بی، امکان واریز مستقیم وجه نقد به حساب این خیریه را دارند. شرکت همراه کسب‌وکار‌های هوشمند، در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی خود و با هدف ترویج فرهنگ نوع‌دوستی و کمک به نیازمندان، بخش «همراه مهربانی» را در اپلیکیشن «اوانو» ایجاد کرده است.

در این بخش کاربران امکان واریز مستقیم وجه نقد به حساب مؤسسه‌ها، سازمان‌ها و نهاد‌های خیریه ازجمله سازمان انتقال خون، کانون هموفیلی ایران، انجمن‌ام‌اس ایران، کهریزک، خانه‌ای‌بی، خیریه نیکان ماموت و ... را دارند. بیماری پروانه‌ای، با نام بین‌المللی «EB»، یکی از بیماری‌های خاص و دردناک است که به دلیل جهش ژنتیکی ایجاد می‌شود و از بدو تولد تا پایان عمر همراه بیمار باقی می‌ماند. این بیماری هیچ درمان قطعی ندارد، مگر آن‌که با استفاده از روش‌های مختلف و هزینه‌بر، بتوان از پیشرفت و سختی‌های آن کاست.

اپلیکیشن اوانو (Ewano) که توسط شرکت همراه کسب‌وکار‌های هوشمند به عنوان بازوی دیجیتال شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول) توسعه یافته، یک اپلیکیشن چندمنظوره است که طیف گسترده‌ای از خدمات را به کاربران تمام اپراتور‌ها ارائه می‌دهد.

 این اپلیکیشن شامل خدمات مالی و بانکی نظیر انتقال وجه و پرداخت قبوض، خدمات اپراتوری مانند خرید شارژ و بسته اینترنت و سایر خدمات در حوزه سفر و گردشگری، سلامت، خودرویی، شهروندی، بیمه و ... است.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر