مدیر عامل آب منطقه ای خراسان رضوی گفت: بحث انتقال آب از دریای خزر در دستور کار قرار دارد.
به گزارش مهر، محمدحسین جعفری، بعدازظهر پنجشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه این استان اظهار کرد: 74 درصد اقلیم خراسان رضوی خشک و 26 درصد نیمه خشک است و در حال حاضر برنامه ریزی هایی برای مهار آب های مرزی انجام گرفته است.
محمد حسین جعفری اظهار کرد: طی سال 92 حدود 290 میلیون متر مکعب آب برای شرب مورد استفاده قرار گرفته و پیش بینی می شود این رقم در افق 1400 به 326 میلیون متر مکعب برسد.
22 شهرستان با کمبود آب مواجه هستند
وی اظهار کرد: 22 شهرستان در خراسان رضوی با کمبود آب مواجه هستند و در حال حاضر بحث انتقال آب از دریای خزر و همسایه شرقی در دستور کار قرار دارد.
جعفری تاکید کرد: طرح انتقال آب از دریای خزر به فلات مرکزی ایران درچارچوب تأمین آب مورد نیاز استانهای خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سمنان، یزد، کرمان و بخشهایی از قم مطرح و در سال ۸۸ به تصویب رسید که مطالعات نخست آن در سال ۹۱ آغاز شد.
مدیر عامل آب منطقه ای خراسان رضوی با اعلام اینکه بیشترین کسری مخزن سفره های آب زیرزمینی مربوط به خراسان رضوی است، افزود: 75 درصد این استان در وضعیت خشکسالی هیدرولوژیکی شدید است.
اختصاص 300 میلیارد تومان برای طرح جامع شبکه مشهد
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خراسان نیز در ادامه این جلسه از اختصاص 300 میلیارد تومان برای طرح جامع شبکه مشهد خبر داد و گفت: طرح جامع شبکه مشهد شامل یک دستگاه پست 400.132 کیلو ولت، 9 دستگاه پست 132.20 کیلو ولت، 130 کیلومتر کابل 132 کیلو ولت، 300 کیلومتر کابل 20 کیلو ولت و 25 کیلومتر تونل و کانال است.
محمد حسن متولی زاده با اعلام اینکه طرح حمایت از صنعت برق باید مورد توجه نمایندگان مجلس شورای اسلامی باشد، افزود: در استان خراسان نیز كه یک ششم مساحت و 10 درصد جمعیت کشور را دارد برقرساني در حد مطلوبي قرار دارد و همه روستاهای بالای 10 خانوار از نعمت برق برخوردارند که توانمندی نظام را در اين زمينه به نمايش مي گذارد.
وی عنوان کرد: امروز باید در مسیر استفاده از انرژی های نو اقدام کرد، در حال حاضر 870 کیلو وات نیروگاه خورشیدی در ادارات نصب شده که 1.8 میلیون کیلو وات برق تولید کرده است.
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
پس سرنوشت دریاچه ارومیه در انتظار دریاچه خزر است
پاسخ
اخبار روز
خبرنامه