شریعتمداری: دوره طلایی نفت از دست رفت
معاون اجرایی رئیس جمهور با بیان این که در حال حاضر با موانع پیشروی صادرات غیرنفتی مواجه هستیم که باید این مشکلات رفع شود گفت: اگر مذاکرات چنین پیش نمیرفت تحریمهای بیشتری وضع میشد.
به گزارش تسنیم محمد شریعتمداری امروز در همایش توسعه صادرات غیرنفتی که با حضور رییس اتاق تهران و اعضای آن در کنار قائم مقام بانک مرکزی برگزار شد، گفت: ما دو دوره طلایی درآمد نفتی در تاریخ داشتیم که رشد فزاینده درآمد ارزی بود، اما آن دو فرصت را از دست دادیم و در حال حاضر با توجه به سیاستهای داخلی و بینالمللی در چند وقت گذشته مجبور به رفع موانع صادرات غیر نفتی هستیم.
وی گفت: فرصت اول دهه ۱۳۴۰ و ۵۰ بود و فرصت دوم در ۱۰ سال اخیر بود که باید پرسید درآمد بالای ۷۰۰ میلیارد دلار درآمد نفتی چه شد و چرا نتوانست توسعه همهجانبه به وجود آورد.
معاون اجرایی رئیس جمهور با بیان اینکه روابط بینالمللی کشور دچار مشکل شده، گفت: در حال حاضر با موانع پیشروی صادرات غیرنفتی مواجه هستیم که باید این مشکلات رفع شده و سیاستگذاری به سمت توسعه صادرات غیرنفتی و توسعه تجارت بینالملل حرکت کند.
شریعتمداری گفت: دولت به ۶ استان کشور سفر کرده که در این سفرها مشخص شد، بخشهای قابل توجهی از کشور از مظلومیت رنج میبرند، گرچه کارهایی شده، اما هنوز بیکاری و فقر و در بخشهایی فساد مشاهده میشود که ماموریت دولت مقابله با این پدیدهها است.
وی افزود: با روی کارآمدن دولت نهم شرایط کشور تفییر کرد و از فرصتهای ایجادشده به درستی استفاده نشد و این درحالی بود که در دوره آقای هاشمی منابع بیشتر به کشور وارد میشد.
او تاکید کرد: درآمد صادرات غیر نفتی به سختی به ایران وارد میشود که این موضوع در پی اتفاقات بینالمللی صورت گرفته است. اگر در طی یک سال گذشته مذاکرات این گونه پیش نمیرفت تحریمهای بیش تری وضع میشد.
شریعتمداری در پایان گفت: باید با همدلی و وحدت تلاش شود مشکلات رفع و فرصت های مناسب ایجاد شود.
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
بسمه تعالی قران مجیدبتفکروتعقل سفارش فراوانی کرده حضرات خیلیها را بدلیل عدم مدرک با کارایی بسیارخوب پس زدندوهم اکنون هم درحوزه های مختلف پس میزنند حال انکه خود ان پست ومقام را اشغال کرده اند 35سال از عمرانقلاب میگذردهنوز فرمول جامعی برای مدیریت نداریم کارها شخصی وسلیقه ای ورانتی مدیریت میشودلذا دیروزاحمدی نژادعده ای را محکوم میکردامروزشما، حوزه های فرهنگی بیشترین تاثیر مثبت ومنفی رامیتوانند درحوزه اقتصادوسیاسی جامعه داشته باشندچه سیاست فرهنگی کلان چه خردهمینطورسیاست اقتصادی اینها مثل زنجیربهم متصل هستندوالبته یقینا تانظارت جامع ومنسجم صورت نپذیرد انهم بدور ازحب وبغض کارها اصلاح نخواهدشد دیگراینکه بارها بعرض رسانده ام ما درکجای این دنیا قرارداریم پایمان رابیشترازگلیم مان دراز کنیم با اموزه های دینی جوردر نمیایدنامه امام علی علیه السلام بجناب مالک اشترملاک واضح ومبرهن این حقیر است خواه پندگیر خواه ملال .
پاسخ
اخبار روز
خبرنامه