گزارش "تکان دهنده شیشه " وزیر کشور به مجلس
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گزارش وزیر کشور در جلسه غیرعلنی صبح امروز در مورد وضعیت اعتیاد در جامعه را تکاندهنده توصیف کرد.
سید حسین نقوی حسینی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: آقای رحمانی فضلی در جلسه غیرعلنی مجلس آماری از تعداد معتادان آقا و خانم، کاهش سن اعتیاد، عوارض اعتیاد و تاثیر آن روی خانوادهها و تلاش نیروی انتظامی برای کشف مواد مخدر و شیوههای مبارزه با مواد مخدر را خدمت نمایندگان ارائه کرد.
وی افزود: گزارش ارائه شده گزارش تکاندهندهای بود و درخواست وزیر کشور این بود که باید تمهیداتی اندیشیده شود که همه مردم نسبت به مقابله با مواد مخدر احساس مسئولیت کنند و در حوزه فرهنگسازی و آموزش فعالیتهای لازم انجام شود و همه نهادها درگیر این موضوع شوند تا بتوان این بزه اجتماعی را محدود و کنترل کرد.
نقوی حسینی با اشاره به بخشهایی از گزارش وزیر کشور خاطرنشان کرد: براساس این گزارش ماده مخدر شیشه بیشترین عوارض را در بین مواد مخدر دارد و خطرات سهمگینی برای فرد مصرف کننده در پی خواهد داشت.
وی اضافه کرد: آقای رحمانی فضلی در جلسه غیرعلنی مجلس فیلمی را از فردی که شیشه کشیده بود و پدر و مادر خود را به قتل رسانده بود و یا به نزدیکان خودش تجاوز کرده بود به نمایش گذاشت که صحنههای وحشتناکی در آن وجود داشت.
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
معتاد بايد مجرم شناخته شود نه بيمار
پاسخ
فرد معتاد برای لذت بردن بیشتر معتاد میشود وقانون بایستی برای معتاد مجازات تعیین کنند
پاسخ
نگران اعتیاد
جمعه ۳۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۴
آقای ناشناس بسیاری از نیازهای حیاتی ما برپایه لذت است وقتی گرسنه هستیم برای رفع این نیاز با غذا خوردن لذت می بریم و اگر حس لذت جویی نبود شاید بقای نسلی هم وجود نداشت و ... شخص معتاد یک بیمار است و باید علت نیاز به مواد در او برطرف شود که این علت ها در بررسی هایی که محققان انجام داده اند به مغز افراد ، ژن و عوامل محیطی (بیکاری، مشکلات اقتصادی، عاطفی، فرهنگی اجتماعی،خانوادگی و...)و همچنین بیماریهای روانی ارتباط دارد . یک معتاد باید تحت نظر روانپزشک باشد نه تحت نظر زندانبان .حتی خانواده های معتادان هم نمی دانند که آنها بیمار روانی هستند و در بعضی موارد می خواهند اعتیاد را با خشونت درمان کنند درحالیکه اثر عکس دارد . این به این معنی نیست که از معتاد بخاطر اعتیادش باید تشکر کرد، نه! بلکه باید علاوه بر درمان روانپزشکی عوامل ایجاد کننده این بیماری را از بین برد .
اخبار روز
خبرنامه