برنو در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، افزود: ساخت و توسعه واحدهای صنایع غذایی، تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی مزایای متعددی از جمله اشتغال زایی، کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، دسترسی به این محصولات در غیر فصل تولید، ارزش افزوده در محصول و ارز آوری را به دنبال دارد.
وی تصریح کرد: استفاده از تکنولوژی های جدید در صنعت غذایی نه تنها موجب حفظ بخش اعظم ضایعات می شود بلکه آنها را به مواد مفید و قابل مصرف برای صادرات تبدیل کند.
برنو ضمن بیان مشکلات عمده در صنایع غذایی ادامه داد: عدم تنوع در تولید، افزایش قیمت تمام شده صنایع غذایی به دلیل افزایش قیمت محصولات کشاورزی، فرسودگی دستگاهها، پایین آمدن کیفیت و فعالیت های زیرزمینی را از عمده مشکلات صنایع غذایی و عامل بازدارنده صادرات تولیدات این صنایع دانست.
مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: عواملی نظیر نقدینگی، ارتباط با صنایع همراه و سرمایه گذاری، مشکلاتی را برای این بخش بوجود آورده است.