به گزارش روز شنبه ایرنا، سرپرست بازاریابی و فروش شرکت پتروشیمی جم با بیان این مطلب و حضور این شرکت در بیست و چهارمین دوره نمایشگاه پلاست اوراسیا گفت: حضور در این رخداد، با راه اندازی مجدد مسیر دریایی صادرات محصولات پتروشیمی به بازار ترکیه مصادف شده است.
'محسن فراهی' با اشاره به مذاکرات صورت گرفته در طول برگزاری این نمایشگاه گفت: خوشبختانه این مذاکرات به نتایج مهمی منجر شد که از جمله آن آغاز صادرات مجدد محصولات پتروشیمی جم در حجم قابل توجه به بازار اروپا می باشد که پیش از این، به دلیل تحریم ها این صادرات متوقف شده بود.
فراهی با اشاره به اینکه تا یک هفته آینده نخستین محموله به وزن 2 هزار تن پلی اتیلن سبک خطی در بسته بندی 'سی بالک' از مجتمع پتروشیمی جم توسط کشتی به کشور بلژیک صادر خواهد شد، افزود: این موضوع آغازی دوباره برای افزایش صادرات غیرنفتی و محصولات پتروشیمی از ایران به اروپا خواهد بود.
وی با اشاره به مذاکرات صورت گرفته با شرکت های علاقه مند ترکیه ای برای سرمایه گذاری در صنعت پتروشیمی ایران گفت: در نمایشگاه دو شرکت ترکیه ای برای سرمایه گذاری در تولید محصولات پتروشیمی در ایران ابراز علاقه کردند و قرار شد مذاکرات تا زمان حصول نتیجه بین دو طرف ادامه یابد.
سرپرست بازاریابی و فروش مجتمع پتروشیمی جم تصریح کرد: در مجموع بیست و چهارمین دوره نمایشگاه پلاست اوراسیا که در استانبول ترکیه برگزار شد، نتایج مثبت بسیاری برای صنعت پتروشیمی در برداشت و امیدواریم که در آینده نزدیک شاهد به بار نشستن مذاکرات صورت گرفته در این نمایشگاه باشیم.
بر اساس گزارش روابط عمومی مجتمع پتروشیمی جم، در این نمایشگاه در مجموع با 250 شرکت بازرگانی، سرمایه گذار و خریدار محصولات پتروشیمی در طول برگزاری نمایشگاه مذاکره و تبادل نظر شده است.
البته پتروشیمی جم در راستای تبدیل شدن به مجتمعی جهانی، در بیست و چهارمین دوره نمایشگاه پلاست اوراسیا که در ترکیه برگزار شده بود، حضور یافت.
نمایشگاه پلاست اوراسیا با حضور بیش از یکهزار و 100 شرکت بزرگ دنیا در عرصه صنعت پلاستیک و مواد اولیه از 13 تا 17 آذر ماه امسال در استانبول ترکیه برگزار شد و از ایران نیز علاوه بر پتروشیمی جم، 7 شرکت پتروشیمی در این نمایشگاه حضور داشتند.
لازم به ذکر است؛ مجتمع پتروشیمی جم به لحاظ طراحی و ظرفیت پنجمین تولیدکننده بزرگ صنعت پتروشیمی کشور است و واحد الفین این مجتمع با ظرفیت 1.320.000 تن اتیلن و 306 هزار تن پروپیلن در سال به عنوان بزرگ ترین واحد الفین کشور شناخته می شود که در ساخت آن از تکنولوژی های به روز و انتخاب ظرفیت ها در مقیاس جهانی استفاده شده است.