گروه فضای مجازیخبرگزاری فارس، به منظور جلوگیری از گسترش شایعات مجازی در شبکههای اجتماعی، مهمترین و جدیدترین شایعه منتشر شده در فضای مجازی که توسط کاربران شبکههای اجتماعی نقل میشود را در بسته خبری «از شایعه تا واقعیت» بررسی میکند.
**شایعه**
اخیراً خبری با مبنی بر استفاده از گوشت سگ در یک کارخانه تولید سوسیس در شهر مشهد از سوی کاربران شبکههای اجتماعی منتشر میشود، نقل کنندگان همچنین مدعی شدند مسئولان متخلف این کارخانه دستگیر شدند!
**واقعیت**
آیا خبر استفاده از گوشت سگ در سوسیس و کالباس در شهر مشهد صحت دارد؟ در پاسخ باید گفت این خبر صحیح است اما این موضوع مربوط میشود به دو سال گذشته، فرد متخلف نیز یک نفر بوده که در حاشیه شهر حیوانات را کشته و گوشت آن را در رستورانها به فروش میرسانده، نه یک کارخانهدار! بنا به گفته سعید کافی دبیر انجمن صنایع غذایی خراسان رضوی این فرد نیز دستگیر شده است.
همچنین سعید کافیخبر استفاده از گوشتهای غیر مجاز در تولید سوسیس و کالباس در مشهد که اخیراً در فضای مجازی منتشر شده را تکذیب کرده است.
کافی هدف از انتشار عکسها و خبر این مطلب در فضای مجازی را تخریب دانسته و گفته است: یکی از وظایف انجمن حمایت قانونی از واحدهای صنفی است که طبق وظیفه خود خواستار پیگیری قانونی این مطلب از طریق مراجع قضایی شده است.
ارزش اقتصادی ندارد
مرغها نژاد گوشتی طی 40 - 60 روز بین 1.8 تا 2/5 کیلو وزن میگیرند بر اساس فرمول خوراک ،وضعیت اب و هوا و بیماریها
بزرگترین مشکل مرغهای گوشتی انتی بیوتیک است
7 روز قبل از کشتار مرغها نباید هیچ انتی بیوتیکی بگیرند اما به دلیل اینکه بیشترین امار مرگ و میر بعد از روز 40 میباشد و بیمه های حمایتی هم تلفات بعد از روز 40 را پوشش نمیدهد
مرغداران دادن انتی بیوتیک ر ا تا روز اخر ادامه میدهند
یارو وسطیه عینه گاوِ ...
خوردن سوسیس و کالباس بدلیل وجود نیترات شدیدا سرطانزا است .
الته اگه هالو نبوديم كه اينجوري تو پاچمون نميرفت اي خدااااااااااااااااااااااااا
نظارت مسئولین کووووووو
بیخود دلیل اشتباه برای حکم خداوند نیاورید
چطور این بدبخت را کشتند
دزدا