احمدینژادیها آمدند
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
احمدینژادیها از سراسر کشور آمدند. ثبتنام وزرا و مدیران دولت قبلی در این چند روز حاصل تلاش دو جریان از یک خواستگاه است که به موازات یکدیگر از بهار و تابستان گذشته فعال شدهاند؛ اگرچه هر دو مدعی بودند نه برنامهای برای انتخابات دارند و نه ارتباطی با یکدیگر. اما اسامی منتشرشده از ستاد انتخابات کشور و فرمانداریها در این چند روز خلاف این را میگوید. جریانی با عنوان «گفتمان انقلاب اسلامی» و «جبهه یکتا» که اولی بهطور مشخص زیر نظر محمود احمدینژاد فعال شد و دومی را وزرای سابقش راهاندازی کردند. «جبهه یکتا» بهار گذشته با برگزاری همایشی پرسروصدا و دو ماه زودتر از «گفتمان انقلاب اسلامی» احمدینژاد، اعلام موجودیت کرد و بعد از آن وارد یک سکوت خبری شد. حالا اخبار رسیده حاکی از این است که برخی از چهرههای شاخص آن برای مجلس ثبتنام کردهاند.
در نخستین همایش گفتمان انقلاب اسلامی «احمدینژاد» از تشکیل کارگروههای استانی برای بازخوانی آرمانهای امام(ره)، خبر داده بود: «خوشبختانه از یکسالونیم قبل کارگروههایی تشکیل شده و این موضوعات به بحث گذاشته شده و مختصر ارتباطاتی هم در استانها تنظیم شده است». «مجتبی ثمرههاشمی» هم در کارگروه «سیاسی و بینالملل» گفته بود: «نقد سیاست خارجی دولت فعلی باید در دستور کار دائمی کارگروههای سیاست در استانها باشد». همان زمان این شائبه تقویت شد که این کار گروهها قرار است نقش شبکههای انتخاباتی را در آستانه انتخابات مجلس برای «احمدینژاد» ایفا کنند. اما «احمدینژاد» و یارانش همواره منکر انتخاباتیبودن محتوای این کارگروهها بودهاند. چندی پیش، دفتر احمدینژاد در اطلاعیهای، گفته بود: «....دکتر احمدینژاد هیچ برنامه انتخاباتی ندارند...»
همزمان اما اخبار دیدارهای احمدینژاد با اعضای استانی شورای تبیین آرمانهای انقلاب و امام یا همان گفتمان انقلاب اسلامی با فاصله از روز جلسه با تأخیر منتشر میشد. نکتهای که شائبه حرکت چراغ خاموش طیف احمدینژاد را به سمت انتخابات تقویت میکرد. نمونه آن جلسه احمدینژاد با شورای مرکزی تبیین آرمانهای انقلاب و بازخوانی خط امام و رهبری استان ایلام بود که اواخر آبان برگزار شد. همچنین دیداری که اوايل آذر با اعضای «شورای تبیین آرمانهای انقلاب و امام» استان قم انجام داد.
این خط انکار را یاران سابق و فعلی هم ادامه میدهند. اعلام برائت و بر مستقلبودن تأکید میکنند اما یکدوره وزیر دولت پیشینبودن کافی است تا احمدینژادی خوانده شوند، چراكه در تصمیمات و عملکرد دولت پیشین شریک بودند. اگرچه در این میان با اغماض برخی وزرا که با اختلاف و جنجال از دولت جدا شدند را میتوان استثنا کرد. کسی مانند مرضیه وحیددستجردی که حتی درخواست گفتوگو با رسانهها را به این دلیل که نمیخواهد وقایع تلخ گذشته را یادآوری کند رد میکند؛ یا پرویز کاظمی که بعدا در گفتوگو با رسانهها سخنانی جنجالی علیه مشائی و احمدینژاد بر زبان راند.
احمدینژادیها در تهران
تعداد وزرا و مدیران احمدینژاد که برای ثبتنام از حوزه انتخابی تهران یا سایر حوزهها به ستاد انتخابات وزارت کشور آمدند زیادند. صادق خلیلیان، وزیر جهاد کشاورزی و سیدمحمد حسینی عضو دیگر جبهه یکتا و وزیر ارشاد که تا آخرین روز دولت احمدینژاد در کابینه دولت نهم حضور داشت هم ثبتنام کردهاند. «حسینی» در پاسخ به این سؤال که او از طیف آقای احمدینژاد در قالب جریان اصولگرایی وارد انتخابات شده گفته است: «بههرحال اعضای دولت نهم و دهم در انتخابات حضور فعال دارند و تعدادی از اعضای دولت دهم اعم از معاونان و وزرا شرکت خواهند کرد که چند نفر تا امروز ثبتنام کردهاند و ممکن است چند نفر دیگر تا روز آخر ثبتنام کنند».
«حمیدرضا حاجیبابایی» سخنگوی جبهه یکتا هم نامزد انتخابات مجلس شده است. او هم مانند دیگر اعضای یکتا ميگويد درباره حضور در انتخابات با احمدینژاد هیچگونه ارتباط و صحبتی نداشته است. «محمد عباسی» وزیر تعاون و ورزش و جوانان دولت احمدینژاد و «علی نیکزاد»، وزیر راه و شهرسازی دولت احمدینژاد و «احمد مازنی» معاون سابق بنیاد شهید ازجمله دیگر ثبتنامکنندگان هستند. «لطفالله فروزنده»، معاون رئیس دولت سابق، «غلامرضا خواجهسروی» معاون سابق وزیر علوم احمدینژاد و مدافع طرح جنجالی بورسیهها و «ابراهیم عزیزی» از دیگر معاونان سابق دولت احمدینژاد هم در فهرست نامزدهای انتخابات مجلس به چشم میخورند. «پرویز داوودی» معاوناول احمدینژاد هم از دیگر ثبتنامکنندگان انتخابات مجلس است، اگرچه به رسانهها گفته است که ملاقاتش با احمدینژاد صرفا در جلسات مجمع تشخیص مصلحت محدود است. پرویز کاظمی که یکسالی وزیر رفاه دولت نخست احمدینژاد بود و به علت اختلاف با رئیس دولت استعفا داد هم جزء افرادی است که برای ثبتنام به ستاد انتخابات وزارت کشور رفتهاند.
محمد سلیمانی هم اگرچه عضو جبهه پایداری است اما وزیر ارتباطات دولت احمدینژاد بوده که او هم نامزد انتخابات مجلس شده است. از دیگر چهرههای دولت قبلی که برای ثبتنام به ستاد انتخابات وزارت کشور رفتهاند، میتوان به «فریدون عباسی» رئیس سازمان انرژی اتمی در دولت احمدینژاد و یکی از منتقدان سیاست خارجی دولت روحانی در حوزه هستهای، «فاطمه واعظجوادی» رئیس سابق سازمان محیطزیست، «محمد ناظمیاردکانی»، نخستین وزیر تعاون در دولت محمود احمدینژاد، رئیس سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی و استاندارسابق قم و «محمد معتقدلاریجانی» فرماندار سابق شمیرانات و معاون سیاسی فرماندار در دولت احمدینژاد اشاره کرد.
استانداران احمدینژاد در راه مجلس
«عبدالرضا داوری» از نزدیکان رسانهای احمدینژاد چندی قبل در گفتوگو با خبرآنلاین از وجود هفت هزار مدیر ارشدی که در دوره احمدینژاد با تصمیمات او وارد چرخه اداری کشور شدند و بعد با تغییر دولت از این مجموعه خارج شدهاند خبر داده و گفته بود: «اینها حالا بهعنوان بازوهای اجرائی احمدینژاد در سراسر کشور عمل خواهند کرد». با نگاهی به فهرست ثبتنامیهای انتخابات در استانها بهخوبی میتوان منظور این فعال رسانهای نزدیک به احمدینژاد را از این فعالشدنها دریافت. یاران سابق و حال احمدینژاد به حوزه انتخابی و شهر تهران محدود نمیشوند. اخبارحوزههای انتخابی دیگر هم حاکی از استقبال گسترده آنها از انتخابات مجلس است. دراینمیان، استانداران سابق در نهضت ثبتنام حضور چشمگیری دارند مانند کرمی، استاندار مازندران در دولت نهم. در آذربایجانشرقی علاوه بر «محمدرضا میرتاجالدینی» معاون پارلمانی احمدینژاد، «احمد علیرضابیگی» استاندار سابق، هم نامزد شده است. از کرمانشاه هم میتوان به «حجتالله دمیاد» استاندار حامی پروپاقرص احمدینژاد اشاره کرد که برای نمایندگی مجلس ثبتنام کرده است. از خراسان رضوی هم «علیاصغر عنابستانی» رئیس ستاد انتخابات احمدینژاد که زمانی استاندار چهارمحالوبختیاری بود اعلام نامزدی کرده است. از دیگر احمدینژادهای این استان که برای انتخابات ثبتنام کردهاند، میتوان به «علیاصغر رشید» معاون سیاسی سابق استانداری و فرماندار سابق طرقبه، «مجتبی طباطبایی» مدیرکل سیاسی سابق استانداری خراسان رضوی و عفت شریعتی، مشاور زنان وزارت ارشاد دولت زمان احمدینژاد و نماینده سابق مجلس اشاره کرد. از فارس هم «ابراهیم عزیزی» فرماندار سابق شیراز، معاون سیاسی استان سیستانوبلوچستان و استاندار هرمزگان در دولت احمدینژاد نامزد شده است. از کرمان هم «حسن رحمانی» فرماندار پیشین زرند و مدیرکل کار و امور اجتماعی استان کرمان و «منصور متقی» فرماندار کوهبنان در دولت احمدینژاد نامزد شدهاند. از بوشهر هم خبر میرسد که «غلامرضا مختاری» مدیرعامل سابق منطقه ویژه اقتصادی بوشهر، «زهرا عرفان» مدیرکل سابق امور بانوان استاندار، «سیدکمالالدین شهریاری» معاون سابق وزیر اقتصاد، «نعمتالله سبحانی» مدیرکل سابق مدیریت بحران استانداری، همگی از مدیران احمدینژاد ثبتنام کردهاند. از اصفهان هم «مجید نادراصلی» معاون سیاسی امنیتی استاندار سابق ثبتنام کرده است.
*شرق
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
صد رحمت به احمدی نزاد ها .
پاسخ
خیلی خیلی خوش آمدین مشرف فرمدین قدم رو چشم ما گذاشتین بنده نوازی فرمودین معلومه که با جیب های پر و پیمانه آمدین . فقط قول بدبن که کاری کنید تا بابک زنجانی یک دوره آموزشی برای بیکاران بر قرار کنه تا ماهم به نون و نوایی برسیم
پاسخ
اخبار روز
خبرنامه