راز جوانی چینیها با غذای ایرانی لو رفت
در دنیای امروز که همبرگر وپیتزا دنیا را اشباع کرده و مردم غذاهای ناسالم می خورند هنوز در برخی فرهنگ ها از جمله چین مصرف غذاهای باستانی اهمیت بسیاری دارد.
به گزارشبلاغ، در کشورهای مختلف دنیا انواع خوراکی های باستانی و سنتی وجود دارد که برای حفظ سلامت بدن بسیار مفید است از جمله در کشور چین نوعی کوفته از سالهای قدیمی در رژیم غذایی آنها وجود دارد که داراری خواص درمانی فراوانی است و مصرف مداوم آن را عامل افزایش طول عمر خود می دانند.
طرز تهیه این کوفته که شامل انواع مواد مغذی برای سلامت بدن است از نسل های گذشته از والدین به فرزندان به ارث رسیده و حال خانواده های چینی از این خوراک در غذای هفتگی خود استفاده می کنند.
طرز تهیه:
برای درست کردن این کوفته تنها کافی است مقداری گوشت قرمز را به همراه تکه های خرد شده سیر ، سس سویا و سرکه مخلوط کنید تا یک ترکیب یکدست آماده شود، سپس این ترکیب را به خوبی پخته و در یک لایه از خمیر گندم دامپلینگ که خمیری باستانی تهیه شده از آرد گندم و مورد استفاده ادر بسیاری از غذاهای کشور چین است قرار می دهید.
طرز تهیه خمیر:
برای تهیه این خمیر کافی است مقداری آرد گندم، آب و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا خمیری یکدست ایجاد شود، می توانید به مایع کوفته مقداری برنج سفید هم اضافه کنید.
مخولط پیچیده شده در خمیر را در آب جوش برای مدت معینی می پزید و آنگاه می توانید از طعم یک غذای باستانی بسیار خوش طعم و مقوی لذت ببرید.
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
اخبار روز
خبرنامه
اوج توهم ایرانی در تیتر و متن خبر. دوست داریم. چون چیزی نداریم برای عرضه به دنیا دوست داریم یه جوری همه چیز رو به خودمون وصل کنیم
هر چیزی که از این به بعد گرد شد یا تو دست مچاله شد میشه کوفته ایرانی. هر جای دنیا باشه.
اصلا غلط میکنن چیزی رو تو دستشون فشار میدن
قابل توجه نویسنده اینکه کوفته کلمه ای ترکی هر که در ترکیه هم انواع کوفته دارن
اگه ما غذا داریم پس ترکیه ای ها که 1000 نوع غذا دارن چین بگن. ما چهار تا جوجه کباب و کوبیده که هیچ کدوم غذای محلی ایران نیستن رو داریم
کوفته تبریزی هم بهمین خاطر نامگذاری شده چون این نوع غذا از طرف ترکیه اومده