بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۳
در حالی که سازمان خصوصی سازی اعلام کرده که تا هفته آینده هر ۲۰ گروه مشمولان سهام عدالت سود مربوط به سال مالی ۱۳۹۵ را دریافت می کنند، بدقولی برخی از شرکت های سرمایه‌پذیر را عامل تاخیر در تسویه سود سهام عدالت برخی مشمولان برشمرده است.
کد خبر : ۱۷۵۳۴۸
به گزارش بورس نیوز، در ماه‌های پایانی سال ۱۳۹۶ سازمان خصوصی سازی شروع به توزیع سود سهام عدالت برخی از مشمولان کرد. این سازمان مشمولان سهام عدالت را به ۲۰ گروه تقسیم بندی و تا پایان سال گذشته سود سهام عدالت ۱۹ گروه را به حساب آنها واریز کرد. همچنین از ابتدای سال جاری توزیع سود سهام عدالت آخرین گروه نیز آغاز شد.

پوری حسینی -  رییس سازمان خصوصی‌سازی - در نشست های خبری خود در سال ۱۳۹۶ گفته بود که اگر شرکت های سرمایه پذیر سود سال مالی ۱۳۹۵ را زودتر به حساب سازمان خصوصی سازی بریزند این سازمان نیز زودتر این مبالغ را به حساب مشمولان واریز می کند.

وی به تازگی گفته که تا به امروز مجموع ۳۰۰۰ میلیارد تومان از ۴۹ شرکت سرمایه پذیر دریافت و میان مشمولان توزیع شده است و در صورت همراهی شرکتها بقیه سود سهام عدالت مشمولان در اولین فرصت پرداخت خواهد شد.

بر اساس قانون تجارت، شرکتها موظف هستند حداکثر هشت ماه پس از برگزاری مجمع عمومی اقدام به توزیع سود تقسیمی و مصوب خود میان سهامداران کنند. از سوی دیگر طبق قانون از سال ۱۳۹۶ سازمان خصوصی سازی موظف است سود سال مالی ۱۳۹۵ شرکتهای سرمایه پذیر را میان مشمولان توزیع کند.

بر این اساس پوری حسینی با اشاره به این که از دی‌ماه سال گذشته سود تقسیمی مربط به ۴۹ شرکت سرمایه پذیر به مرور در حال دریافت از شرکتها و واریز به حساب مشمولان سهام عدالت است گفت: یکی از دلایل اصلی تاخیر در واریز سود سهام عدالت به حساب مشمولان به‌ویژه گروه بیستم که کارکنان شاغل در دستگاه های اجرایی، بازنشستگان کشوری و لشکری و تامین اجتماعی را شامل می‌شود، تاخیر برخی از شرکتهای سرمایه پذیر در پرداخت کامل سود تقیسمی است.

رئیس کل سازمان خصوصی سازی افزود: از جمله این شرکتها که بخشی از سود تقسیمی خود را پرداخت و بخشی دیگر را تا کنون تسویه نکرده‌اند، می‌توان به شرکت مخابرات اشاره کرد که بابت سود تقسیمی سهام عدالت خود حدود ۶۷ میلیارد تومان به سازمان خصوصی سازی بدهکار است و بیش از سه ماه هم از مهلت قانونی پرداخت سود مجمع این شرکت سپری شده است.

وی گفت: از سوی دیگر شرکت فولاد مبارکه با ۴۵.۵ میلیارد تومان، گروه مپنا با ۴۱ میلیارد تومان، پتروشیمی جم و پتروشیمی بندرعباس هر یک با ۴۰ میلیارد تومان، فولاد خوزستان با ۲۲.۵ میلیارد تومان، پارس سوییچ با ۱۵.۵ میلیارد تومان و چادرملو با ۷.۵ میلیارد تومان از جمله شرکتهایی هستند که بخشی از سود تقسیمی مجامع خود را بابت تقسیم میان مشمولان سهام عدالت پرداخت ولی کل سود تصویب شده را هنوز پرداخت نکرده اند.

پوری حسینی تصریح کرد: تا به امروز در مجموع ۳۰۰۰ میلیارد تومان از ۴۹ شرکت سرمایه پذیر دریافت و میان مشمولان توزیع شده است و در صورت همراهی شرکتهایی که نام برده شد، بقیه سود سهام عدالت مشمولان در اولین فرصت پرداخت خواهد شد.

بر اساس گزارش ایسنا، لازم به توضیح است که مشمولان سهام عدالتی که هنوز شماره شبای بانکی خود را در سامانه سهام عدالت ثبت نکرده اند می‌توانند به سامانه www.samanese.ir مراجعه کنند و شماره شبای بانکی خود را ثبت کنند. سود سهام عدالت این افراد بعد از صحت سنجی شماره حساب  یکجا به حساب آنها واریز می شود.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر