شاخص کل بورس ریزش کرد
شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز یکشنبه 6 خرداد ماه 97 با کاهش 168 واحدی روی رقم 95 هزار و 626 واحد ایستاد.
شاخص کل هم وزن اما با کاهش 10 واحدی عدد 17 هزار و 361 واحد را به نمایش گذاشت.
شاخص سهام آزاد شناور نیز با کاهش 103 واحدی به رقم 104 هزار و 546 واحد دست یافت.
شاخص بازار اول اما در حالی با کاهش 41 واحدی به رقم 68 هزار و 389 واحد دست یافت که شاخص بازار دوم با کاهش 774 واحدی عدد 201 هزار و 169 واحد را به نمایش گذاشت.
امروز همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) نیز با کاهش 3 واحدی روی رقم یک هزار و 107 واحد ایستاد.
بر اساس این گزارش، امروز معاملات سهام در نماد معاملاتی شرکت های معدنی و صنعتی چادرملو با 48 واحد ، سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات با 43 واحد و تاپیکو با 27 واحد افزایش بیشترین تأثیر مثبت را بر برآورد شاخص کل بورس به نام خود ثبت کردند.
در مقابل، معاملات سهام در نماد معاملاتی شرکتهای پالایش نفت بندر عباس با 107واحد، پتروشیمی جم با 61 واحد و معدنی و صنعتی گل گهر با 52 کاهش بیشترین تاثیرمنفی را در محاسبه این نماگر به دوش کشیدند.
ارزش کل معاملات امروز بورس تهران در حالی به بیش از 231 میلیارد تومان نمایش داده شد که ناشی از دست به دست شدن بیش از یک میلیارد سهم و اوراق مالی قابل معامله طی 60 هزار و 503 نوبت داد و ستد بود.
طی معاملات امروز نماد معاملاتی شرکتهای فرآوردههای غذایی و قند چهارمحال، گروه صنعتی سپاهان، حق تقدم خرید سهام صنایع خاک چینی ایران، لیزینگ صنعت و معدن، ملی سرب و روی ایران، سایپا دیزل، بانک گردشگری،پتروشیمی خراسان، سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات، پارس الکتریک، پارس مینو، صنایع کاغذسازی کاوه و حق تقدم خرید سهام آن، از سوی ناظر بازار سهام بازگشایی و در مقابل نماد معاملاتی شرکتهای کشت و دام گلدشت نمونه اصفهان، صنایع پتروشیمی دهدشت، گروه صنعتی بوتان، همکاران سیستم، حق تقدم استفاده نشده سرمایهگذاری سپاه،سالمین، بینآلمللی توسعه ساختمان، سیمان خوزستان، متوقف شدند
از دو هفته گذشته بورس تهران به مدار مثبت برگشت و توانست کانال ۹۵ هزار واحدی را حفظ کند، اما امروز روند قیمتها بار دیگر کاهشی شد. یکی از دلایل رشد قیمت ها در هفته های گذشته بیشتر به دلیل کاهش ابهامات در زمینه برجام بود از طرفی طی روزهای گذشته در برخی از مقاطع شاهد فروش حقیقی ها و خرید حقوقی ها بودیم. این یعنی حقوقی ها در کف قیمت اقدام به خرید می کردند و در عین حال بازار را سبز نگه می داشتند. اما مشخص نیست که این روند تا کجا ادامه داشته باشد.