باقلوا دسرس ترکیهای و بسیار شیرین است که از چند لایه خمیر درست شده است که در آن شهد غلیظ ریخته میشود این شیرینی که طعم اصلی آن از فندوق، بادام، گردو و یا پسته است و در بین لایهها قرار میگیرد.
به گزارش بورس نیوز، در طول سفر به ترکیه ممکن است نصیبتون شود که با ترکهای اصیل همنشین شوید و از خوراکیها و دسرهای خوشمزه شان نوش جان کنید و متوجه شوید که تا چه اندازه به دسرهای شیرین و شکلات علاقهمند هستند، دسری در ترکیه وجود دارد که مواد اولیه آن از رشتهها باریکی تشکیل شده که مخصوص شیرینی پزی است که برای بهتر شدن طعم آن از یک اسکوپ بستنی وانیلی با پنیر ذوب شده استفاده میکنند، در واقع این دسر مربوط به کشور فلسطین در ترکیه است.
باقلوا
باقلوا دسرس ترکیهای و بسیار شیرین است که از چند لایه خمیر درست شده است که در آن شهد غلیظ ریخته میشود این شیرینی که طعم اصلی آن از فندوق، بادام، گردو و یا پسته است و در بین لایهها قرار میگیرد.
دسرهای ترکی مزه و طعم دلپذیری دارد و استقبال بسیاری از آنها میشود، شما هم میتوانید در تور لحظه آخری استانبول از این دسرها میل کنید.
مردمان ترکیه در ماه محرم این باور را دارند که که روز ۱۰ محرم کشتی حضرت نوح به ساحل رسیده و پیروانش با هر آن چه داشتند چیزی مانند عاشوره درست کردند و به همگان دادند و از این رو نام دسر عاشوره یا پودینگ نوح است، این دسر را در روزهای ۱۰ تا ۱۵ محرم درست میکنند و به عنوان نذری پخش میکنند. مواد تشکیل دهنده این دسر: پسته، بادام، میوهها و غلات است.
لقمه
لقمه غذای معروفی است که در خیابانهای استانبول دست فروشها این غذا را میفروشند و در بین مردم محبوب است، این دسر را به عنوان یک میان وعده شیرین اسفاده میکنند. این شیرینیها از تکههای خمیر تشکیل شده اند که در روغن سرخ شده و شربتی غلیظ شیرین روی آن ریخته میشود و در بین مردمان تور آنتالیا هم نیز محبوبیت بسیاری دارد.
پودینگ برنج
این پودینگ که ریشه در غرب دارد با برنج و دارچین تزیین میشود و همچنین محبوبترین دسر در ترکیه بوده و طرز تهیه آن طوری است که در کافهها و رستورانها نیز سرو میشود.
شکرپاره
اگر بخواهیم به طعم و مزه دسرهای ترکیه امتیازی دهیم شکر پاره به دلیل طعم و عطر بی نظیرش بعد از باقلوا قرار میگیرد، کلوچههای کوچک و طلایی شکرپاره و با خمیر مخصوصی درست میکنند که از آرد سمولینا، آرد گندم و شکر به دست میآید. شربت شیرین و ترشکه شکر پارهها را در داخل آنها قرار میدهند و طعم بی نظیری به دسرها میدهد.
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه