به گزارش بورس نیوز،سید محمد حسین استاد بیان کرد: ارتقاء امنیت و جلوگیری از فیشینگ را مهمترین عامل راه اندازی اپلیکیشنهای رمز ساز دانست و افزود: اینکه راه اندازی این سیستم برای حدود ۴۰۰ میلیون کارت بانکی مشکلاتی را خواهد داشت موضوعی است که همگان به آن اذعان دارند، و براساس برنامه ریزیهای انجام شده این سیستم به مرور به روزرسانی خواهد شد و ضمن رفع مشکلات آن، مشتریان نیز با راهنمایی و آموزش به استفاده از آن عادت خواهند کرد.
وی افزود:، اما آنچه امروز بیشتر به آن پرداخته میشود، موضوع مشکلات استفاده از این رمز سازها است؛ تا موضوع امنیت و جلوگیری از فیشینگ مشتریان، در حالیکه در ماههای اخیر براساس آمار سامانه کاشف و پلیس فتا تعداد زیادی از مشتریان با سرقت از حسابهای خود روبرو شده اند. در واقع رمزسازها راهکاری است تا امنیت مشتریان تضمین شود.
مدیر روابط عمومی بانک ایران زمین با اشاره به رشد تکنولوژی، حضور فین تکها و استارتاپها در فضای کسب و کار کشور تصریح کرد: شبکه بانکی همواره جزو امنترین سازمانهای کشور بوده است، اما برخی موضوع فیشینگ را به بانکها نسبت میدهند در حالیکه با رشد پرداختهای اینترنتی مشتریان اطلاعات خود را در سامانههای تقلبی وارد میکنند و مورد فیشینگ قرار میگیرند که هیچ ارتباط مستقیمی به بانکها ندارد.
استاد در پایان از رسانههای کشور در خواست کرد ضمن انتقاد منصفانه به رسالت خود که همانا آموزش و آماده سازی جامعه برای پذیرش رمزهای پویا و بالا بردن امنیت تراکنشهای بدون کارت است، بپردازند.