جناب ناظر سریال "میلیاردها " را ببین
به گزارش گروه تحقیق و مطالعات بورسنیوز، درحالیکه در ماههای گذشته دو مقاله با عناوین " بورس و روشهای مدرن سوءاستفاده از سپردههای بانکی" و "کسی پاسخگوی معاملات "ثباغ" نیست " با بیش از ۲۰.۰۰۰ بار مشاهده توسط خوانندگان در خصوص معاملات مشکوک در نماد ثباغ منتشر شد، اما ظاهراً این دست معاملات الاکلنگی در این نماد خیال پایان یافتن ندارند.
بد نیست برخی از دوستان علاقهمند به بازار سرمایه و علیالخصوص مدیران واحدهای نظارتی در سازمان بورس و نهادهای متولی بازار سرمایه چند شبی را صرف دیدن سریال میلیاردها کنند تا شاید متوجه سمت و جایگاه حساسشان در بازار سرمایه کشور شوند.
داستان این سریال عمدتاً مربوط به جدال دادستان منطقهای آمریکا و یکی از مدیران شرکتهای سرمایهگذاری در آمریکا بوده که در این فیلم به طرز جالبتوجهی، حتی نام بردن از کمیته حقوقی و یا کمیسیون انضباطی بورس آمریکا لرزه بر اندام بزرگترین سرمایهگذاران آمریکایی میاندازد.
متأسفانه ظاهراً بسیاری از کارمندان و کارشناسان واحدهای نظارتی در بازار سرمایه کشور هنوز به جایگاه واقعی خود پی نبردهاند چراکه هیچ تغییری در کند شدن روند معاملات به اصلاح پروژهای عدهای سفتهباز و معاملاتی که سایه ابهام بر آن وجود داشته و همچنین ظن دستکاری در قیمت سهام و هزاران مورد دیگر احساس نمیشود.
در جدیدترین و داغترین معاملات در نماد ثباغ و در راستای حفظ "استراتژی بالا بخر و پایین بفروش" شرکت سرمایهگذاری منتسب به یکی از بانکهای در حال ادغام بهعنوان سهامدار عمده، این سهامدار در کمتر از یک هفته بیش از ۵۹ میلیون سهم ناقابل در قیمتهای بیش از ۳۲.۰۰۰ ریالی از برخی سهامداران حقیقی بینوا خریداری میکند.
جالب آنکه پس از خریداری این تعداد سهام آنهم در قیمتهای بیش از ۳۶.۰۰۰ ریالی تاکنون قیمت سهام این شرکت بیش از ۳۳ درصد افت کرده و مدیران این سرمایهگذاری که تنها دو هفته قبل اعتقادی راسخ به ارزشمندی این شرکت و خرید سهام در قیمتهای بیش از ۳۲.۰۰۰ تا ۳۶.۰۰۰ ریال داشتند، هیچ سهمی خریداری نکردند.
تعداد سهام ۶۵۶ میلیون عددی شرکت «بانک ذکر شده» در تاریخ ۲۷/۰۷/۱۳۹۹ و استارت خرید سهام در قیمتهایی بیش از ۲۹.۰۰۰ ریال
اتمام خرید سهام شرکت ثباغ در قیمتهای بیش از ۳۶.۰۰۰ ریال و شروع افت قیمت در این نماد و تا قیمتهایی که به عادت هرماه مدیران سرمایهگذاری آن بانک، پی به بیارزش بودن این سهم و فروش در قیمتهایی با بیش از ۳۰ تا ۴۰ درصد پایینتر از قیمتهای خریداریشده ببرند و آنها را به عدهای سهامدار حقیقی غیرحرفهای بفروشند!
آغاز افت پس از خریدهای شرکت سرمایهگذاری «بانک ذکر شده» و فروش افراد حقیقی
انگار همین دو ماه پیش بود که همین مدل دو بار تکرار شد.
نمیدانم چرا بعضیاوقات آدم احساس میکند بعضی چیزها را نهتنها یکبار بلکه برای چندمین بار، مشاهده میکند.
نگاهی به معاملات حقوقیها در ماههای گذشته و در نماد ثباغ بیاندازید. جالب نیست؟
سهام را در قیمتهای بالا از حقیقیها بخر و در قیمتهای پایین به حقیقیها بفروش و این است راز معاملات جذاب در نماد ثباغ.
حال کافی است ببنید که شرکت سرمایهگذاری این بانکی که تا چند وقت دیگر ادغام میشود، چه زمانی به عدم ارزندگی و فروش سهام ثباغ در قیمتهای پایین و پس از ۲۰ روز صف فروش پی میبرند و سهامشان را به عدهای حقیقی از همهجا بیخبر میفروشند! آن را بخرید و نگهدارید تا زمانی که مدیران این شرکت سرمایهگذاری پس از ۵۰ تا ۶۰ درصد رشد قیمت سهم مجدداً به ارزندگی سهام این شرکت پی میبرند و شروع به خرید میکنند، آن زمان کافی است سهامتان را بفروشید.
تبریک: شما برنده یک و شاید چند دستگاه ماشین خارجی حاصل از اتخاذ استراتژی پیچیده و بسیار دشوار معاملات ثباغ شدید.
بورسنیوز رسانه تخصصی بازارسرمایه در راستای شفافیت هرچه بیشتر و روشنشدن مسیر سرمایهگذاری سهامداران آمادگی درج پاسخ این گروه سرمایهگذاری را دارد.
رضا حدادی
مدت هاس که در نماد شپنا....بازیگر حقوقی تحت عنوان بازارگردانی با کدهای خاص از سهامداران بیچاره نوسان میگیرد.. و اجازه رشد قیمت نمیدهد. شپنا زمین یویو بازی برای اشخاص خاص شده تا با دستکاری بدون انتها دائما سهم را منفی کنند و میلیونها سهم جمع کنند و دوباره مثبت کنند و هر چه در کف جمع کرده بودند را حراج کنند ... اونهم در این روزهایی که اکثریت بازار صف خرید هستش و سهامداران تا خرخره در زیان شپنا چشم به تابلو دوخته اند تا بلکه مقداری از زیانشان جبران شود....ولی یویو بازی بازارگردان اعصاب هزاران سهامدار را یه تنه اونهم به جهت نوسانگیری و سیو سود به حساب شخصی خودش داغون کرده.... ناظر بازار هم فقط ............ میکنه و چشم بر روی اینهمه فساد بسته...گویا خودشان هم شریک دزد و رفیق قافله هستند...
بازار گردانی فقط یک مجوز است برای غارت اموال سهامداران ....کاملا قانونی...!!!
شپنا ....نمونه ایی کامل از فساد و زد و بند بازار گردان و حقوقی سهم
حقیقی بی نوا شرکت های سرمایه گذاری هستند که در مقابل بانک کم اوردن
وگرنه اینکه تو کف بفروشه و تو سقف قیمتی بخره به نفع حقیقیه و به ضرر خود حقوقیه
معلومه چی می نویسیت ؟ :D