«سهامدار فریبی» با تغییر سهمیه بندی عرضه اولیه!
یکی از مخاطبان بورس نیوز در بخش صدای سهامدار نوشته:
با سلام و احترام
آنچه بگندد نمکش میزنند وای بروزی که بگندد نمک
بدون شک تصمیمگیری در حوزه بازارهای مالی بر اساس یکسری اطلاعات و آمار و ارقام منتشرشده از سوی ناشران، مراکز و سازمانهای مرتبط با شرکتها و ناشران صورت میپذیرد.
متأسفانه در برخی موارد ناشران به دلایل مختلف که مهمترین آن گمراه کردن سرمایهگذاران و جهتدهی قیمت و معاملات سهم در بازار سرمایه است دست به ارائه اطلاعات دروغین و گمراهکننده میزنند که تبعات سنگین مالی برای سرمایهگذاران داشته و اعتماد عمومی را در بازار سرمایه از بین خواهد برد و سیاستهای دولت که همواره تشویق سرمایهگذاری در بازار سرمایه بوده است را ضایع خواهد نمود.
در اینگونه موارد وظیفه سازمان و نهادهای نظارتی موجود در قانون کشف جرم، مجازات خاطیان و آگاهسازی فعالین بازار سرمایه است.
متأسفانه در روزی که معاونت بازار شرکت بورس جناب آقای گودرزی در رسانه ملی از ۲۸ خاکریز نظارتی در بازار سرمایه برای ایجاد بازاری سالم و شفاف صحبت میکنند، معاونت تحت هدایت ایشان با ارائه اطلاعات غلط به بازار سبب گمراهی سرمایهگذاران و فعالین بازار شده و ضرر مالی هنگفتی به سهامداران یک صندوق سرمایهگذاری که عموماً از بازنشستگان زحمتکش کشوری هستند میزنند و هیچ پاسخ روشنی نیز ندارند.
شرح ماجرا:
در تعیین سهمیه عرضه اولیه برای سهام پتروشیمی بوعلی شرکت مدیریت عملیات بازار شرکت بورس در تاریخ ۱۳۹۹/۰۹/۱۸ در شماره نامه ۸۳۱۸۰ /۱۸۱ بارگذاری شده روی سایت شرکت بورس مقداری تخصیص دادهشده به هر صندوق را اعلام کردند که در جدول پیوست آن به صندوق مدیریت ثروت صندوق بازنشستگی کشوری (مدیر) تعداد ۱۷.۵۱۵.۴۸۲ سهم تعلق میگرفته است، حسب همین اطلاعات سهامداران با پیشبینی که از رشد قیمت سهام پتروشیمی بوعلی در روزهای آتی و افزایش قابلتوجه NAV صندوق و با توجه به سهمیه در نظر گرفتهشده اقدام به خرید و نگهداری سهم خود مینمایند ولیکن متأسفانه بعد از دو روز که سهم ۲۰درصد رشد قیمت داشته و بیش از ۲۰درصد کل واحدهای صندوق مورد معامله قرارگرفته است در روز شنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۹/۲۲ در نامه شماره ۸۳۳۳۵ /۱۸۱ که بعد از ساعت معاملات و در ساعت ۱۴:۱۰ در سایت شرکت بورس بارگزاری شده سهمیه صندوقها با اصلاح عجیب و قابلتوجه روبرو میشود و سهمیه صندوق مدیر به ۲.۶۸۳.۷۴۲ سهم کاهش میباید که نتیجه آن افت بیش از ۷درصد قیمت معاملاتی صندوق است.
برای مشاهده نخستین PDF ارسالی کلیک کنید
برای مشاهده دومین PDF ارسالی کلیک کنید
حال سؤال این است که ...
آیا مدیران نظارتی شرکت بورس از تبعات تصمیمات و اطلاعات غلطی که روانه بازار میکنند باخبر نیستند یا با علم به این موضوع اقدام به این عمل میکنند؟
حالا که مقام ناظر خود دچار تخلف شده و بیش از ۱۰۰.۰۰۰ سهامدار صندوق مدیر که عموماً بازنشستگان کشوری هستند را متضرر کرده کدام مرجع و نهادی باید پیگیر این تخلف بوده و فساد اتفاق افتاده را پیگیری نماید و با مسببان آن برخورد نماید؟
یک دفعه بعد از تایم بازار چه تغییری اتفاق افتاده؟؟؟؟؟
کل ماجرا رو میشه به راحتی تحلیل کرد
چون این صندوق برای بازنشسته ها هیت و هیچ پشتبانی ندارند و مثل طفل یتیم می مانند و حتی صندوق بازنشستگی با او همه یال کوپال کاری برای انها نمی کند باید همچین اتفاقی بیفتد چون به عنوان مثال صندوق گنجینه برای پدر خوانده هست ( اقای خ...................... ) خوب مطمئن باشید نمیشینه که بازنشسته ها سود بکنند چون سازمان بورس ارث پدرش هست و قانون رو دقیقه ۹۲ عوض می کنه و صندوق گنجینه که فکر می کنه گنج پدرش هست رو میاره بالا ترین سهمیه رو می گیره و یا صندوق لوتوس توش هزار یک مافیا بازی وجود داره بیاد بشه دومین سهمیه خوب اگر اینها کارشون رو بلد هستند از بازار سود بگیرن و بزار او مستضعف و باز نشسته هم سود کنه . مشکل اینه این اقا زاده ها ( زالو زاده ها ) می دانند ملکت قانون نداره هر کاری می خوان می کنن . اگر دادستانی و یا مجلس بفکر مردم هستند تو این قضیه ورود کنن ببیند ایا ناظر و سازمان بورس تحت کنترل پدر خواندها هست یا نه .
بیاییم به صورت گسترده
به خرید عرضه اولیه نه بگوییم
کاش کسی بود که از ما دفاع میکرد پول مردم رو دارن از جیبشون برمیدارن بخاک سیا نشوندنشون. خداازسون نکزره
نه به عرضه اولیه نه به بورس، نه به ارز و دلار و ملک و خودرو و طلا.
توی ............... فقط باید سرتو بزاری یه گوشه ..............
بورس همه داراییم درست شه
من یک کارگرم با حقوق خیلی کم با پول یکساله ام اومدم توی بازار
درستش کنید آقای مسئول رسیدگی کن