گوشت مرغ باید کمتر از نرخ مصوب به دست مصرفکننده برسد
بورس نیوز: حبیب اسدالله نژاد، مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران درباره وضعیت عرضه و تولید گوشت مرغ، اظهار کرد: اکنون قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده درب واحدهای مرغداری به طور متوسط بین ۳۵ تا ۳۷ هزار تومان است؛ بنابراین نرخ گوشت مرغ در بازار نباید بیش از قیمت ۵۴ تا ۵۷ هزار تومان به دست مصرفکنندگان برسد. اگر با قیمتهایی بیش از این عرضه شود، لازم است دستگاههای نظارتی وارد عمل شوند.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی با بیان اینکه با توجه به افزایش قیمت گوشت مرغ، تقاضا روند کاهشی به خود گرفته، افزود: خردادماه ۱۰۹ میلیون قطعه جوجه ریزی در کشور صورت گرفت؛ در حالی که پیش از این میزان تولید ماهانه تقریباً بیش از ۱۲۰ میلیون قطعه بوده است.
وی با بیان اینکه در تیرماه ۹۵ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته ادامه داد: وضعیت تولید هیچ گوشت مرغ مشکلی ندارد و روال عادی را طی میکند، اما به دلیل رکود اندکی با کاهش تقاضا روبرو هستیم که به نظر میرسد طی ماههای آینده بازار به روال طبیعی بازگردد.
اسدالله نژاد قیمت جوجه یکروزه گوشتی را کاهشی عنوان و خاطرنشان کرد: اکنون قیمت هر قطعه جوجه یکروزه گوشتی بین ۵ تا ۶ هزار تومان توسط تولیدکنندگان خریداری میشود.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی درباره وضعیت نهادههای طیور گفت: اکنون نهادههای موردنیاز تولید با ارز نیمایی تامین میشود و کمبودی نداریم، اما همچنان تولیدکنندگان با مشکل نقدینگی و سرمایهگذاری روبرو هستند که انتظار میرود دولت برای آن برنامهریزی داشته باشد تا صنعت طیور کشور با مشکل روبرو نشود.
وی گفت: با توجه به پایین بودن قیمت مرغ زنده درب واحدهای تولیدی، گوشت مرغ نیز باید کمتر از نرخ مصوب به دست مصرفکنندگان برسد.