بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۴
در حق بازار سرمایه و برخی صنایع جفا شد
اتفاقات تلخ و جفاهایی که در این مدت در حق بازار سرمایه و صنایعی که نماینده و ویترین اقتصاد کشور هستند، انجام شد؛ در کنار چشم‌انداز مبهم و تاریک ارتباط با جهان، و ضمن مذاکرات بازگشت به برجام، باعث ارزیابی ریسک بالاتر برای سرمایه‌گذاران بازار سرمایه گردیده است.
کد خبر : ۲۷۲۶۰۱

 

بورس نیوز:

علیرضا فرشید کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با رسانه بورس نیوز، درخصوص اُفت و خیزهای اخیر بازار سرمایه و سرمایه‌گذاری در این شرایط را اینچنین ارزیابی کرد: سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه همیشه یکی از فرصت‌های مد نظر فعالین اقتصادی بوده است. اصولا فعالین با توجه به فرصت‌های سرمایه‌گذاری موازی با ارزیابی و مقایسه ریسک و بازده مورد انتظار دست به انتخاب می‌زنند.

وی ادامه داد: اتفاقات تلخ و جفاهایی که در این مدت در حق بازار سرمایه و صنایعی که نماینده و ویترین اقتصاد کشور هستند انجام شد در کنار چشم‌انداز مبهم و تاریک ارتباط با جهان ضمن مذاکرات بازگشت به برجام باعث ارزیابی ریسک بالاتر برای سرمایه‌گذاران بازار سرمایه گردیده است. تصمیمات کارشناسی نشده و آزمون و خطای دولت سیزدهم علیرغم شعارهای انتخاباتی و شعارهای پوپولیستی تشویق به ورود سرمایه به کشور، حتی سرمایه‌گذاران داخلی را به عدم ورود و حتی خروج سرمایه از بازار رهنمون کرده است.

این کارشناس با توجه به روند مثبتی که بازار سرمایه در چند روز گذشته پشت سر گذاشت، روزهای آتی و تأثیرگذاری صنایع بر ادامه روند شاخص را اینگونه پیش‌بینی کرد: گزارشات فصلی و تیرماه توانست قدری خبرهای تلخ نرخ غیرمنطقی و ظالمانه خوراک و سوخت که با تاخیر بیش از ۴۰ روزه افشا شد و شبهه برخورداری عده‌ای از رانت اطلاعاتی را هم ایجاد کرد و همچنین خبر افزایش عوارض صادراتی را کمی التیام ببخشد.

با توجه به افزایش قیمت نفت و رشد کرک اسپردها به نزدیک سقف یکسال گذشته خود و رشد قیمت اوره، همچنین شایعاتی در مورد بازگشت خودرو به بورس کالا، بازار قدری خود را جمع و جور کرد.

اگر توجه داشته باشیم که بازار ما بازاری کامودیتی محور است و نرخ‌های جهانی نیز کماکان تحت تاثیر رکود ۲ اقتصاد بزرگ آمریکا و چین قرار داشته و نرخ ارز هم تقریبا ثابت نگه داشته شده، رشد سریعی برای کلیت بازار نمی‌توان متصور بود.

صنایع پایین دست فلزی و پتروشیمی، بعضی از شرکت‌های سیمانی و دارویی، صنعت غذایی و زراعی، خودروسازان تجاری و قطعه‌سازان و حمل و نقل می‌توانند فرصت‌های خوبی برای سرمایه‌گذاری با چشم‌انداز میان‌مدت و بلندمدت باشند.

 

اشتراک گذاری :
ارسال نظر