بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۳
رویترز گزارش داد؛

فروش گسترده دلار توسط بانک های بزرگ چین

فروش گسترده دلار توسط بانک های بزرگ چین
رویترز گزارش داد که بانک‌های بزرگ این کشور در هفته جاری میلادی برای خرید یوان و کاهش سرعت تضعیف پول ملی چین، به فروش گسترده دلار‌های خود روی آوردند.
کد خبر : ۲۷۲۸۷۰

به گزارش بورس نیوز، رویترز روز پنجشنبه به نقل از منابع آگاه در بازار چین گزارش داد که بانک‌های بزرگ این کشور در هفته جاری میلادی برای خرید یوان و کاهش سرعت تضعیف پول ملی چین، به فروش گسترده دلار‌های خود روی آوردند.

بر اساس این گزارش، تخلیه دلار در هر دو بازار ارز داخلی و خارجی مشاهده شد و شعبه‌های خارجی این بانک‌ها در ساعات معاملات لندن و نیویورک در حال فروش دلار بودند.

یک تاجر ناشناس مستقر در شانگ‌های در گفتگو با خبرگزاری رویترز تأکید کرد که این اقدام بانک‌های چین غیرعادی نیست.

بانک‌ها در چین عمدتاً برای اهداف خود یا بر اساس سفارش‌های مشتریان معامله می‌کنند. با این حال، آن‌ها همچنین به درخواست بانک مرکزی این کشور، زمانی که نیاز به حمایت از پول ملی وجود دارد، این کار را انجام می‌دهند.

این تاجر گفت: فروش دلار بانک دولتی برای کاهش سرعت کاهش ارزش یوان به یک امر عادی تبدیل شده است.

ارزش یوان فراساحلی (یوانی که در خارج از چین معامله می‌شود) تا کنون در سال جاری میلادی حدود ۶ درصد در برابر دلار آمریکا تضعیف شده است و در روز پنجشنبه به کمترین میزان در ۹ ماه اخیر نزدیک به ۷.۳۵ واحد در برابر دلار رسید.

با این حال، پس از مداخله بانک مرکزی چین با افزایش تثبیت روزانه، یعنی نرخ میانی که در آن یوان مجاز است در محدوده ۲ درصد معامله شود، در روز جمعه کمی تقویت شد.

بر اساس این گزارش، تا اواسط روز جمعه، ارزش یوان فراساحلی اندکی افزایش یافت و در برابر دلار آمریکا به ۷.۲۸ واحد رسید، در حالی که همتای داخلی آن نیز رشد کرد و تقریباً ۷.۳۰ در برابر دلار معامله شد.

کارشناسان بازار تضعیف نرخ یوان را ناشی از اختلاف رو به رشد بازدهی چین با ایالات متحده می‌دانند که این هفته پس از تصویب کاهش نرخ بهره بانکی توسط بانک مرکزی چین به بالاترین میزان خود در ۱۶ سال اخیر رسید.

نگرانی فزاینده سرمایه گذاران از رشد آهسته اقتصادی چین، بازار آشفته املاک این کشور که یک چهارم اقتصاد چین را تشکیل می‌دهد و ریسک‌های نکول بدهی در بخش بانکداری نیز روند کاهش ارزش یوان را تسریع کرده است.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر