بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
جمعه ۲۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۱
استاندار هرمزگان در جلسه مشترک با مدیرعامل فولاد هرمزگان تصریح کرد:

مدل حکمرانی فولاد هرمزگان در ایجاد توازن کم‌نظیر است

مدل حکمرانی فولاد هرمزگان در ایجاد توازن کم‌نظیر است
استاندار هرمزگان گفت: یکی از ویژگی‌های بارز فولاد هرمزگان هماهنگی و توازن در همه بخش‌های این شرکت به ویژه رشد تولید و رکوردشکنی، اجرای طرح‌های طرح‌های توسعه‌ای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی، تکریم نیروی انسانی است که در کشور میان بنگاه‌های اقتصادی کم‌نظیر است.
کد خبر : ۲۷۴۷۶۳


 
به گزارش بورس نیوز، جلسه مشترک مهدی دوستی استاندار هرمزگان، خلیل قاسمی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت، محمدرضا پیرحسینلو سرپرست منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس، حسام مقدمعلی معاون طرح‌های توسعه معدن و صنایع معدنی ایمیدرو، عطاالله معروفخانی مدیرعامل، معاونان و مدیران شرکت فولاد هرمزگان به منظور بازدید و بررسی طرح‌های توسعه شرکت فولاد هرمزگان برگزار شد.

ایجاد توازن در فولاد هرمزگان قابل تحسین است

در این جلسه استاندار هرمزگان با اشاره به عملکرد قابل قبول فولاد هرمزگان در تولید و اجرای طرح‌های توسعه‌ای، از مدیرعامل فولاد هرمزگان بابت عمل به مسئولیت‌های اجتماعی و در کنار مردم بودن، تشکر کرد و گفت: یکی از ویژگی‌های بارز فولاد هرمزگان، ایجاد توازن در عملکرد این شرکت است. به طوری که افزایش تولید و رکوردشکنی، اجرای طرح‌های توسعه، عمل به مسئولیت‌های اجتماعی، تکریم نیروی انسانی و… در فولاد هرمزگان با هم پیش رفته‌اند. همین امر باعث شده است فولاد هرمزگان در تحقق برنامه‌ها و چشم‌انداز خود موفق عمل کند.

لزوم ورود فولاد هرمزگان به معدن‌داری

وی با اشاره به اهمیت تامین مواد اولیه برای صنعت فولاد، افزود: علاقه‌مند هستیم فولاد هرمزگان حضور خود را برای سرمایه‌گذاری و در اختیار گرفتن معدن تقویت کند. چرا که جزیره‌ای عمل کردن در صنعت فولاد باعث ایجاد عدم توازن در زنجیره و آسیب دیدن تولید می‌شود؛ بنابراین در صورتی که زنجیره در اختیار فولاد هرمزگان باشد، به پیشرفت این شرکت کمک زیادی خواهد کرد. ضمن اینکه در استان هرمزگان بسیاری از فولادسازان دیگر استان‌ها برای اکتشاف وارد شده‌اند و فولاد هرمزگان نیز نباید از این موضوع غافل شود.

از سرمایه‌گذاری در میادین گازی استقبال می‌کنیم

دوستی ادامه داد: ۷۸ ساختار گازی در استان هرمزگان وجود دارد که ۱۰ ساختار از آن قابلیت بهره‌برداری دارند. از آنجا که استان هرمزگان دارای دسترسی به آب، معادن سنگ آهن و انرژی به عنوان دو نهاده اصلی تولید فولاد است، با حضور فولاد هرمزگان می‌توان زنجیره تولید فولاد را در استان هرمزگان تکمیل کرد که این موضوع نیاز به هماهنگی و برگزاری جلسات لازم با مدیران شرکت گاز استان دارد.

تنوع‌بخشی به محصولات در دستور کار قرار گیرد

استاندار هرمزگان تنوع‌بخشی به محصول را یک عامل مهم در توسعه صنعت فولاد و اقتصاد کشور دانست و خاطرنشان کرد: افزایش سبد محصولات فولادی در فولاد هرمزگان به توسعه اقتصاد کشور کمک خواهد کرد. زیرا فلزات و فولاد مورد نیاز صنایع پیشران اقتصادی در استان هرمزگان به ویژه کانتینرسازی و کشتی‌سازی در استان تولید نمی‌شود؛ بنابراین ضروری است فولاد هرمزگان در طرح‌های توسعه‌ای خود تنوع در محصولات و به ویژه گرید‌های دریایی را لحاظ کند.

مجوز‌های لازم برای فراوری قراضه را می‌گیریم

وی با اشاره به استفاده از قراضه به عنوان یکی از راهکار‌های تامین مواد اولیه به ویژه هنگام محدودیت‌های انرژی، عنوان کرد: با توجه به محدودیت‌های انرژی موجود در کشور باید به سمت استفاده از قراضه‌ها در صنعت فولاد نیز حرکت کنیم چرا که مجوز احداث واحد فراوری قراضه در هرمزگان اخذ شده است. هم‌اکنون سالانه ۲.۵ میلیارد دلار کشتی برای تبدیل شدن به قراضه وجود دارد. در صورت ورود فولاد هرمزگان به این صنعت، آمادگی داریم پیگیری‌های لازم را برای اخذ مجوز‌های  جذب نیروی انسانی و مجوز‌های زیست‌محیطی را صورت دهیم.

دوستی راهبرد تاسیس هنرستان‌های جوار صنعتی از سوی فولاد هرمزگان ستود و تصریح کرد: امیدوار هستیم فولاد هرمزگان راهبری و قیمومیت این هنرستان‌ها را برعهده بگیرد تا حضور دانش‌آموزان در صنعت تسهیل شود. به این ترتیب نیروی انسانی فنی و ماهر برای آینده صنعت و کشور تربیت خواهد شد.

استاندار هرمزگان توجه به طرح‌های تحقیقاتی را یکی از نیاز‌های اساسی صنعت دانست و بیان کرد: فولاد هرمزگان سرمایه‌گذاری خوبی در زمینه طرح‌های تحقیقاتی داشته است، اما استفاده از آب‌شیرین‌کن‌های با مصرف برق و بهای تمام شده پایین می‌تواند صنعت، کشاورزی و اقتصاد کشور را متحول کند.

دوستی در پایان از بخش‌های مختلف و طرح‌های توسعه‌ای فولاد هرمزگان بازدید و در حاشیه این بازدید‌ها یک اصله نهال به  رسم یادبود، غرس کرد.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر