بازدید مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری تجاری شستان از نمایشگاه بین المللی متافو/ سود خالص یک همتی شرکت فولاد امیرکبیر کاشان تا پایان سال
افشار بازیار، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تجاری شستان در گفتگو با بورس نیوز، افشار بازیار، مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری تجاری شستان به منظور آگاهی از آخرین دستاوردهای متالورژی کشور از بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی (IRANMETAFO) در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران بازدید کرد.
وی در طول حضور در نمایشگاه از دو غرفه شرکتهای گروههای شستان شرکت فولاد امیرکبیر کاشان و شرکت فروسیلیسیم خمین بازدید و در جریان آخرین دستاوردهای این شرکتها قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تجاری شستان در حاشیه این نمایشگاه در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره آخرین دستاوردهای شرکت فولاد امیرکبیرکاشان تصریح کرد: از حدود دو سال گذشته یکی از تصمیمات شرکت شستان این بوده است که علاوه بر سرمایه گذاری در حوزههای نفت و گاز و پتروشیمی که حدود ۹۰ درصد ظرفیت شرکت شستان را تشکیل میدهد، سرمایه گذاری در حوزههای صنعت و معدن مد نظر قرار گرفته است.
وی افزود: برای تحقق این هدف مهم و ورود به حوزه صنعت و معدن سهام عمده شرکت فولاد امیر کبیر کاشان توسط شرکت شستان خریداری شد و در حال حاضر از دو سال گذشته سهام دار عمده فولاد امیرکبیر کاشان هستیم.
مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری تجاری شستان خبر داد: شرکت فولاد امیرکبیرکاشان در موضوعات گوناگون از جمله مدیریت مواد اولیه، تولید و فروش محصولات به ثبات با ارزشی رسیده که امید میرود تا پایان سال کسب سود هدف گذاری شده را شاهد باشیم.
بازیار به برنامههای آینده این شرکت اشاره کرد و گفت: براساس برنامههای پیش رو، تصمیم شرکت بر این است که در حوزههای بالا دست معدن نیز ورود کند. شرکت فولاد امیرکبیرکاشان یکی از شرکتهای شستان است که در حوزه بورسی با ارزش و سود دهی قابل قبولی داشته است. بنابراین شرکت فولاد امیرکبیرکاشان نقطه عطفی در تاریخ شرکت شستان، برای ورود به سایر حوزههای صنعت و معدن و متنوع سازی سبد پرتفوی است.
مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری تجاری شستان با اشاره به رویکرد توسعهای در شرکت فولاد امیرکبیرکاشان، گفت: همانطور که مطلع هستید در حوزه تولید ورق گالوانیزه رقابت زیادی بین شرکتهای مختلف در این حوزه وجود دارد که شرکت فولاد امیرکبیرکاشان با مدیریت فروش چابک، محصول خوب و مشتری مداری توانسته بالغ ۲۰۰ هزار تن ظرفیت نورد و ۱۵۰ هزار تن ورق تولید انواع گالوانیزه داشته باشد.
بازیار در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به رویکرد توسعهای هدف گذاری شده و برنامه ریزیهای لازم برای فاصله بین ۲۰۰ هزار تن تا ۱۵۰ هزار تن که بین دو محصول نورد و گالوانیزه وجود دارد درصدد خدمات دهی به شرکتهایی که در این حوزه فعالیت دارند، هستیم و در آینده نزدیک طرحهای توسعهای برای این شرکت را عملیاتی خواهیم کرد.