سود ۲۴۲ تومانی در جیب سهامداران "سدشت"/ تولید روزانه ۳ هزار تن کلینکر توسط "سدشت"
به گزارش بورس نیوز، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صنایع سیمان دشتستان با حضور سهامداران در روز جاری برگزار شد.
براساس این گزارش، مهندس محمد حق شناس، مدیرعامل شرکت صنابع سیمان دشتستان در این مجمع در خصوص صادرات این شرکت اظهار کرد: ایران ششمین تولیدکننده سیمان با تولید ۶۵ میلیون تن در سال است. عمده صادرات شرکت به کویت، عراق و بازارهای شرق آفریقا از جمله سومالی صورت میگیرد.
وی با اشاره به افزایش سرمایه شرکت صنایع سیمان دشتستان افزود: آخرین افزایش سرمایه "سدشت" در شهریور ماه سال جاری انجام شده است.
مدیرعامل "سدشت" ادامه داد: سال مالی گذشته تقریبا سال بدون حادثه برای شرکت بود.
مهندس حق شناس درباره رشد فروش و صادرات بیان کرد: صادرات کلینکر به کشور عراق با رشد بیش از ۲۰۰ درصدی به عراق نسبت به سال مالی گذشته همراه شد. همچنین رشد فروش ۲۴ درصدی نسبت به سال مالی گذشته محقق شد.
وی خاطرنشان کرد: کارگزاری سهام عدالت با ۱۲.۵ درصدی سهام، سرمایه گذاری استانی ۲۰.۸۳ درصدی، شرکت سیمان داراب ۱۵.۹۰ درصدی، توسعه سرمایه و صنعت غدیر ۳۹.۸۹ درصدی، سیمان سپاهان ۱۰.۰۵ درصدی و سایر سهامداران نیز با ۱.۱۸ درصدی صاحبان سهام شرکت را تشکیل میدهند.
به گفته حق شناس؛ روزانه ۳ هزار تن کلینکر در شرکت صنایع سیمان دشتستان تولید میشود.
مدیرعامل صنایع سیمان دشتستان با اشاره به برنامههای راهبردی شرکت توضیح داد: ارتقای امنیت اطلاعات و پایداری شبکه جهت جلوگیری از حملات سایبری، بهینه سازی مصارف انرژی در جهت جلوگیری از اتلاف منابع، انتخاب متخصصات برای اشتغال در صنعت سیمان استان، افزایش سطح دانش و آگاهی کارکنان، ارتقا بهره وری و حفظ کرامت نیروی انسانی و افزایش رضایتمندی پرسنل، بسترسازی مناسب جهت استفاده از منابع در راستای افزایش راندمان تولید از جمله برنامههای راهبردی صنایع سیمان دشتستان به شمار میرود.
گفتنی است، در پایان مجمع ۲۴۲ تومان سود به ازای هر سهم بین سهامداران تقسیم شد.
براساس این گزارش، شرکت صنایع سیمان دشتستان با هدف اجرای طرحهای عمرانی و زیربنایی با توجه به موقعیت ویژه استانی به لحاظ نزدیکی به معادن مارل رسی و آهکی (آلوویوم دشت) و سنگ گچ و همچنین تامین نیازهای پروژههای صنعتی عسلویه و دستیابی آسان به صادرات، براساس تصمیم دولت ابلاغ به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، طراحی و تاسیس شد.
این شرکت با تلاش مستمر با ظرفیت یک میلیون تن در دی ماه سال ۱۳۸۲ به بهره برداری رسید.
ذکر این نکته ضروری است، محصول تولیدی کارخانه سیمان پورتلند تیپ دو، ۴۲۵-۱ و تیپ پنج میباشد.
پایان مطلب