بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۰
هشدار به سرمایه‌گذاران؛

از خرید طلای آب‌شده خودداری کنید

از خرید طلای آب‌شده خودداری کنید
سرپرست اداره‌کل استاندارد استان تهران، با هشدار به شهروندان درخصوص امکان تقلب سودجویان در عیار طلای آب‌ شده، تاکید کرد: با طلای آب‌ شده مورد تایید و تحت کنترل سازمان ملی استاندارد ایران نیست.
کد خبر : ۲۹۰۴۹۱
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس‌نیوز، قاسم فدوی، سرپرست اداره‌کل استاندارد استان تهران با اشاره به افزایش تمایل مردم برای سرمایه‌گذاری در بازار طلا و رایج شدن خرید و فروش طلای آب‌شده در جامعه، بیان کرد: طبق قانون، تنها مصنوعات طلای دارای کد شناسایی تحت نظارت و کنترل این اداره‌کل قرار دارند و در نتیجه هرگونه خسارت ناشی از معاملات طلای آب‌شده به عهده خریدار خواهد بود.  

وی با تأکید بر وجود حدود ۱۲۵۰ واحد تولیدی مصنوعات طلای دارای کد شناسایی معتبر از اداره‌کل استاندارد استان تهران، افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که گاهی عیار طلای آب‌شده که در آزمایشگاه‌های غیر همکار با استاندارد عیارسنجی می‌شود، مغایرت دارد و مردم تنها هنگام فروش و با آزمون مجدد توسط خریدار متوجه این تقلب و زیان می‌شوند.  

سرپرست اداره‌کل استاندارد استان تهران ادامه داد: بازرسان استاندارد از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۶۰۰ نمونه از مصنوعات طلای تولید شده در استان را مورد آزمایش قرار داده‌اند و در صورت وجود مغایرت در عیار، این موارد به مراجع ذی‌صلاح جهت پیگیری قانونی ارجاع می‌شوند.  

وی یادآور شد که درج کد استاندارد روی مصنوعات طلا الزامی است و توصیه می‌شود شهروندان حتماً مصنوعات دارای کد شناسایی استاندارد را خریداری کنند؛ خریداران هنگام خرید مصنوعات طلا می‌توانند با ارسال پیامکی حاوی حرف G در ابتدای کد شناسایی به سامانه ۱۰۰۰۱۵۱۷ از اعتبار آن محصول اطمینان حاصل کنند.

 

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری :
ارسال نظر