بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۵

ضرورت شکل‌گیری اکوسیستم فناوری و نوآوری در صنایع کلان

ضرورت شکل‌گیری اکوسیستم فناوری و نوآوری در صنایع کلان
مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: مرکز توسعه کسب و کار ۴، به عنوان یک برج دیده‌بانی و تحول دیجیتال روز دنیا، هوشمندسازی را در صنعت فولاد دیده‌بانی می‌کند و بستر مناسبی را برای تعامل با کسب و کارها و استارت‌آپ‌های حوزه تحول صنعت دیجیتال ایجاد می کند.
کد خبر : ۲۹۰۴۹۷
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش خبرگزاری بورس‌نیوز، محمد یاسر طیب‌نیا امروز در مراسم «افتتاح کسب و کار صنعت ۴» اظهار داشت: تلاش‌های چند دهه گذشته به سمت رشد و پیشرفت ایران معطوف بوده، اما واقعیت این است که هنوز در بسیاری از حوزه‌ها جای کار داریم و ممکن است با عقب‌ماندگی‌هایی مواجه باشیم. هر فردی که نسبت به این سرزمین احساس مسئولیت کند، باید به فکر جبران این کمبود‌ها باشد. به همین دلیل، من و همکارانم همواره در پی راه‌هایی برای رشد و توسعه ایران بوده‌ایم.

مدیرعامل فولاد مبارکه با اشاره به شرکت پوسکو کره جنوبی به عنوان یک نمونه موفق جهانی گفت: این شرکت به عنوان یکی از رقبای اصلی در صنعت فولاد شناخته می‌شود و طی ۲۵ سال به بزرگترین شرکت فولادی جهان تبدیل شده است. این شرکت با حداقل ظرفیت در ۱۵ سال تأسیس شد و در این مسیر، همکاری ژاپنی‌ها با کره‌ای‌ها نقش بسزایی داشت.

وی افزود: پوسکو فقط یک شرکت فولادی نیست، بلکه یکی از ارکان اصلی اقتصاد کره جنوبی به شمار می‌آید. عامل اصلی موفقیت این شرکت و دیگر شرکت‌های مشابه، توجه به نوآوری و فناوری است. این موضوع کلید رشد و پیشرفت تمامی شرکت‌هایی است که نه تنها خود را، بلکه اقتصاد کشورهایشان را هدایت می‌کنند.

مدیرعامل فولاد مبارکه ادامه داد: برخی از این شرکت‌ها مانند زیمنس، تویوتا، تسلا، اپل، گوگل، مایکروسافت و سامسونگ، درآمدی بالاتر از درآمد ملی ما دارند. این شرکت‌ها در چند دهه گذشته بر روی نوآوری تمرکز کرده و در سال‌های اخیر به ایجاد زیست بوم نوآوری پرداخته‌اند.

وی تصریح کرد: به همین دلیل، حدود ۳ سال پیش، مأموریت ویژه‌ای به شرکت فناوری و نوآوری فولاد مبارکه واگذار کردیم تا تمام تمرکز خود را بر روی ایجاد این زیست بوم بگذارد و بتوانیم یک اکوسیستم نوآوری را به وجود آوریم که کشور از آن بهره‌مند شود.

طیب‌نیا همچنین به این نکته اشاره کرد که شرکت فولاد مبارکه امروزه یکی از بزرگترین مجموعه‌های صنعتی کشور از نظر ارزش افزوده، فروش و سایر شاخص‌های کلیدی است. وی گفت: در دنیای امروز، سرمایه‌گذاری خطرپذیر و نوآوری با سرعت بالایی در حال پیشرفت است و ما باید از این روند عقب نمانیم.

وی افزود: در گذشته، ۸۶ درصد از سرمایه‌گذاران خطرپذیر در حوزه استارت‌آپ‌ها در آمریکا و کانادا فعالیت می‌کردند، اما اکنون سهم آسیا به ۲۸ درصد و سهم اروپا به ۱۹ درصد افزایش یافته است. در این میان، ایران در سال ۱۴۰۱ تنها ۱۶۰۰ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۲، ۱۸۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری خطرپذیر داشته است که از این میزان، یک سوم مربوط به فولاد مبارکه بوده است.

مدیرعامل فولاد مبارکه در پایان تأکید کرد: هدف ما سرمایه‌گذاری ۳ هزار میلیارد تومانی در این زمینه بود. در سال جاری، روند سرمایه‌گذاری خطرپذیر ما به دلیل عدم همکاری دیگر شرکت‌ها با مشکل مواجه شد. امروز فولاد مبارکه با دو سطح بلوغ، یعنی بهره‌برداری و پایدارسازی زنجیره تأمین، با ۱۰۰ درصد ظرفیت فعالیت می‌کند.

وی در خاتمه گفت: مرکز توسعه کسب و کار ۴ به عنوان یک تریبون برای تحولات دیجیتال در صنعت فولاد عمل می‌کند و بستر مناسبی را برای تعامل با کسب و کار‌ها و استارت‌آپ‌های فعال در این حوزه فراهم می‌آورد.

 

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری :
اخبار مرتبط
ارسال نظر