بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۳
فروش گلوکز گندم، اصلی‌ترین منبع درآمد "آردینه" در دی‌ماه

افزایش ۱۲ درصدی درآمد "آردینه" نسبت به میانگین ۹ ماه گذشته

افزایش ۱۲ درصدی درآمد
شرکت نشاسته و گلوکز آردینه در تازه‌ترین گزارش عملکرد ماهانه خود از ثبت درآمد عملیاتی ۸۵ میلیارد تومانی در دی‌ماه خبر داد. این میزان درآمد نسبت به میانگین ۹ ماه گذشته ۱۲ درصد افزایش داشته و در مقایسه با آذرماه نیز ۷ درصد رشد را نشان می‌دهد. همچنین، درآمد تجمیعی این شرکت از ابتدای سال مالی تاکنون به ۷۶۸ میلیارد تومان رسیده که ۹۰ درصد از کل درآمد سال مالی گذشته را پوشش داده است.
کد خبر : ۲۹۰۷۸۶
نویسنده :
امیرحسین کریمی

بورس نیوز:

شرکت نشاسته و گلوکز آردینه که یکی از تولیدکنندگان مطرح در حوزه محصولات نشاسته‌ای و گلوکز در کشور محسوب می‌شود، گزارش عملکرد ماهانه خود را منتشر کرد. بر اساس این گزارش، این شرکت در دی‌ماه سال جاری موفق به ثبت درآمد عملیاتی ۸۵ میلیارد تومانی شد. همچنین، درآمد تجمیعی آردینه از ابتدای سال مالی تا پایان دی‌ماه به ۷۶۸ میلیارد تومان رسید.

بررسی روند فروش شرکت نشان می‌دهد که آردینه در این دوره از محل فروش گلوکز گندم، گلوتن گندم، نشاسته فوق تصفیه و نشاسته پروتئینه (خوراک دام، طیور و آبزیان) درآمدزایی کرده است. تمامی این فروش‌ها در بازار داخلی انجام‌شده و درآمد حاصل از آن در مقایسه با میانگین ۹ ماه گذشته، ۱۲ درصد رشد را نشان می‌دهد.

 

افزایش ۱۲ درصدی درآمد

 

در مقایسه با ماه گذشته، میزان درآمد حاصل از فروش محصولات این شرکت ۷ درصد افزایش‌یافته است. همچنین، این رقم در قیاس با دوره مشابه سال گذشته ۱۱ درصد رشد داشته که معادل ۵ میلیارد و ۶۸۰ میلیون تومان است. درآمد تجمیعی شرکت در ۱۰ ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشد ۷ درصدی را تجربه کرده و در این مدت ۹۰ درصد از درآمد سال مالی گذشته را پوشش داده است.

در میان محصولات مختلف، بیشترین میزان درآمدزایی مربوط به فروش گلوکز گندم بوده که با ۴۲ میلیارد تومان، ۵۱ درصد از کل درآمد ماهانه شرکت را به خود اختصاص داده است. پس‌ازآن، گلوتن گندم با ۲۸ میلیارد تومان در رتبه دوم قرارگرفته است.

 

افزایش ۱۲ درصدی درآمد

 

در کنار افزایش درآمد، میزان فروش ماهانه آردینه نیز در دی‌ماه ۲ هزار و ۸۹۸ تن ثبت شد که در مقایسه با ماه گذشته ۸ درصد افزایش داشته است. همچنین، میزان فروش تجمیعی شرکت از ابتدای سال مالی تاکنون به ۲۶ هزار و ۲۳ تن رسیده است. آردینه در این بازه زمانی، میزان تولید محصولات خود را ۲۶ هزار و ۴۸۳ تن اعلام کرده است.

 

پایان مطلب

اشتراک گذاری :
ارسال نظر