بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۱

هشدار درباره بارش برف و کولاک شدید تا جمعه ۱۰ اسفند

هشدار درباره بارش برف و کولاک شدید تا جمعه ۱۰ اسفند
کارشناسان هواشناسی بارش شدید برف و سرما در کشور ادامه دارد و در برخی نقاط کشور تا یک متر برف باریده است.
کد خبر : ۲۹۱۴۲۱
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس‌نیوز، سید صادق ضیاییان در خصوص وضعیت جوی کشور گفت: بر اساس تحلیل نقشه‌های پیش‌بینی هواشناسی، امروز (۶ اسفند)، افزایش ابر، بارش باران و در مناطق سردسیر بارش برف در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، مازندران، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کردستان، زنجان و ارتفاعات استان‌های تهران، قزوین، سمنان و البرز، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شرق خوزستان، فارس، شمال سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان پیش‌بینی می‌شود. وی ادامه داد: روز سه‌شنبه (۷ اسفند) این شرایط در نوار شرقی کشور، شرق سواحل دریای خزر و برخی مناطق جنوبی ادامه دارد. همچنین روز چهارشنبه (۸ اسفند) آسمان در برخی مناطق صاف و بارش پراکنده و خفیف در کرمان دور از انتظار نیست. ضیاییان درباره وضعیت جوی روزهای پایانی هفته گفت: پنج‌شنبه (۹ اسفند) افزایش ابر، بارش باران و برف در نوار شمالی و برخی مناطق جنوبی کشور پیش‌بینی می‌شود. همچنین روز جمعه (۱۰ اسفند) بارش پراکنده در شرق سواحل دریای خزر و شمال شرق ادامه دارد. وی در خصوص کاهش دما افزود: در سه روز آینده، کاهش محسوس دما و ماندگاری هوای سرد در اکثر نقاط کشور خواهیم داشت.

 

بارش برف یک متر

 

فریبرز مرادی، مدیرکل راهداری گیلان از بارش برف در استان گیلان از ۲ اسفند تاکنون خبر داد و گفت: در چهار روز گذشته، مجموعاً ۱۳۶۸ کیلومتر از محورهای استان برفروبی شده است. وی همچنین از برفروبی ۳۶۸۲ کیلومتر - باندی محورهای استان خبر داد و افزود: ۱۵ هزار و ۴۶۴ کیلومتر - باند نیز به دفعات برفروبی شده است. مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان حجم کل برفروبی را پنج میلیون و ۵۳۰ هزار و ۵۰ مترمکعب اعلام کرد و اضافه کرد: ۹۴۰ تن مخلوط شن و نمک نیز برای یخ‌زدایی محورها استفاده شده است. مرادی درباره بارش خفیف برف در محورهای مختلف گزارش داد و افزود: در محورهای کوهستانی استان، میزان بارش برف در اسالم - خلخال، پونل - خلخال و ماسال - گیلوان به ترتیب ۱۰۰، ۹۰ و ۶۰ سانتیمتر ثبت شده است.

 

کاهش دما تا ۱۵ درجه زیر صفر 

 

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی از گسترش و تقویت سامانه ناپایدار جوی در استان از امشب خبر داد و گفت: این سامانه علاوه بر بارش باران و برف، با وزش باد شدید، یخ‌زدگی معابر و کاهش محسوس دما همراه خواهد بود، به‌طوری‌که در برخی نقاط استان دما به ۱۰ تا ۱۵ درجه زیر صفر خواهد رسید. زهرا آهنگرزاده گفت: از بعدازظهر امروز و امشب شاهد گسترش و تقویت سامانه ناپایدار در استان خواهیم بود که ضمن کاهش محسوس دما، موجب بارش باران و برف در اغلب مناطق استان خواهد شد. وی با اشاره به احتمال کولاک برف در ارتفاعات، به کاهش محسوس دما در روزهای آینده اشاره کرد و هشدار نارنجی صادر شده است.

 

ادامه سرما و یخبندان در زنجان

 

مدیرکل هواشناسی استان زنجان گفت: سرما و یخبندان تا پایان هفته در استان ادامه خواهد داشت و این وضعیت به‌ویژه در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه کاملاً محسوس خواهد بود. محمدرضا رحمن‌نیا افزود: فعالیت سامانه بارشی طی امروز نیز در استان ادامه خواهد داشت و هوای استان ابری و گاهی همراه با رگبار برف و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

 

لرستان سردتر می‌شود

 

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی لرستان گفت: دمای هوا طی روزهای آینده در استان کاهش خواهد یافت و مدیریت بهینه حامل‌های انرژی ضروری است. زینب اکبری بیان کرد: بر اساس نقشه‌های هواشناسی، امروز و فردا افزایش پوشش ابر و وزش باد شدید پدیده‌های غالب در لرستان است و بارش پراکنده برف و باران در نقاط مختلف استان پیش‌بینی می‌شود.

 

 

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری :
ارسال نظر