بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۸

افزایش قیمت مس به اوج پنج‌ماهه خود دست یافت

افزایش قیمت مس به اوج پنج‌ماهه خود دست یافت
پس از قول چین برای احیای مصرف در بزرگترین مصرف‌کننده فلز سرخ در جهان، قیمت مس نزدیک به بالاترین سطح در پنج ماه گذشته معامله شد.
کد خبر : ۲۹۲۴۷۱
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس‌نیوز؛ دولت چین در هفته گذشته از یک برنامه اقدام ویژه جهت تحریک تقاضا پرده‌برداری کرد. در ابتدای سال، مصرف در این کشور با سرعت بیشتری افزایش یافت و توانست تأثیرات فشار تعرفه‌های دونالد ترامپ بر صادرکنندگان چینی را جبران کند. فروش خرده‌فروشی در دو ماه نخست سال جاری، چهار درصد افزایش یافته است که فراتر از پیش‌بینی‌ها بوده است.

این فلز صنعتی در سال جاری حدود ۱۲ درصد رشد داشته است، زیرا تعرفه‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در بازاری که با کمبود عرضه مواجه است، نوسانات را افزایش می‌دهد. با این حال، بخش املاک و مستغلات چین، که به عنوان یکی از ارکان تقاضای فلزات شناخته می‌شود، هنوز به پایان خود نرسیده است. علی‌رغم اقدام‌های مقامات برای تقویت بازار، قیمت خانه‌های نوساز چینی در ماه گذشته با سرعت بیشتری کاهش یافته است.

براساس این گزارش، قیمت مس در بورس فلزات لندن، با ۰.۲ درصد افزایش به ۹۸۰۴ دلار در هر تن رسید. قیمت‌ها در روز جمعه به ۹۸۵۰ دلار رسید که بالاترین سطح از اکتبر بوده است. قیمت آلومینیوم در ۲۶۸۲ دلار و ۵۰ سنت در هر تن ثابت ماند و نیکل ۰.۷ درصد افزایش را تجربه کرد.

بر اساس داده‌های دولتی چین، تولید آلومینیوم این کشور در دو ماه اول سال جاری، ۲.۶ درصد افزایش یافته و به ۷.۳۲ میلیون تن رسیده است که معادل رشد روزانه ۱۲۴ هزار و ۶۸ تن تولید این فلز می‌باشد.

 

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری :
ارسال نظر