بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۸:۰۸
در پی برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایه گذاری امید

580 ریال سود نقدی به ازای هر سهم بین سهامداران تقسیم شد

جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایه گذاری امید ( سهامی عام ) رأس ساعت 09:00 صبح روز پنج شنبه مورخ 90.12.25 درمحل باشگاه بانک سپه با حضور بیش از 97.4 درصد سهامداران برگزار شد.
کد خبر : ۶۳۳۱۳

جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایه گذاری امید ( سهامی عام ) رأس ساعت 09:00 صبح روز پنج شنبه مورخ 90.12.25 درمحل باشگاه بانک سپه با حضور بیش از 97.4 درصد سهامداران برگزار شد

ترکیب هیات رئیسه مجمع با حضور آقای علیرضا حیدرآبادی پور به عنوان رئیس مجمع و نظارت آقایان قلی پور و همایون پور و به دبیری آقای قاری زاده (معاون سرمایه گذاری و امور شرکتها ) تشکیل شد.

همچنین نماینده سازمان بورس آقای روشن فر و نماینده حسابرس آقای هشی نیز در جلسه حضور داشتند.

مجمع پس از استماع گزارش هیات مدیره توسط آقای میر علی یاری (مدیر عامل شرکت) و گزارش بازرس قانونی تصمیمات ذیل را اتخاذ نمود.

1- تصویب صورتهای مالی منتهی به سال مالی 90.10.30

2- تقسیم 580 ريال به عنوان سود نقدی به ازای هر سهم

3- انتخاب سازمان حسابرسی به عنوان حسابرس و بازرس قانونی شرکت

4- انتخاب روزنامه های اطلاعات و دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه کثیر الانتشار

5- تصویب معاملات موضوع 129 اصلاحیه قانون تجارت

در ضمن در پایان مجمع ، نام شرکت از شرکت مدیریت سرمایه گذاری امید به شرکت گروه سرمایه گذاری امید تغییر کرد.


پیام مدیریت:

هیات مدیره و مدریت شرکت ، معتقد است که امانت دار سهامداران محترم بوده و به منظور حفظ و حراست امانت واگذار شده ، وظیفه خود می داند که از هیچ کوشش و تلاشی دریغ نورزیده و در راستای تحقق این هدف و به منظور ادامه روند پویایی و موفقیت شرکت در سال مالی مورد گزارش در جهت اصلاحات اساسی و متنوع سازی پرتفوی و افزودن حجم سرمایه گذاری ها و استفاده بهینه از موقعیت های بازار سرمایه و هم چنین بازار گردانی سهام گروه، اقدامات اساسی لازم را به عمل آورده و برنامه ریزی های خود را بر اساس رضایت مندی ، حفظ و ارتقای منافع و ثروت سهامداران بنا نهاده است. گزارش حاضر در برگیرنده اهم فعالیت های شرکت در جهت نیل به اهداف و استراتژیک های مصوب در قالب سند راهبردی مصوبات هیات مدیره شرکت می باشد.

هیات مدیره شرکت معتقد است تمامی افتخارات و موفقیت های کسب شده در سایه حمایت بی دریغ و به پشتوانه سهامداران محترم حاصل شده است. تعامل مطلوب و بیان انتقادات سازنده شما سهامداران محترم مطمئناًٌ چراغ راه موفقیت هر چه بیشتر ما در آینده خواهد بود. در این راستا ، بهرمندی از نظرات و رهنمودهای شما عزیزان را ارج نهاده و آن را بستری مناسب جهت بهبود فرآیندهای تصمیم گیری و برنامه ریزی خود می دانیم.

در آخر لازم می دانیم که از تمامی سهامداران محترم که در این مجمع حضور به هم رسانده اند صمیمانه تشکر و قدرانی نماییم . مدیریت شرکت بر طبق رسالت و وظایف خود در هر زمان با افتخار ، پذیرا و پاسخ گوی سهامداران محترم بوده و مقدم شما عزیزان را که بدون شک موجب خیر و برکت و دلگرمی می باشد ، گرامی می دارد.

اعضای هیأت مدیره شرکت مدیریت سرمایه گذاری امید :

اعضای حقوقی هیأت مدیره

نماینده شخصی حقوقی

سمت

بانک سپه

رامین پاشایی فام

رییس هیأت مدیره

شرکت کارگزاری بانک سپه

کوروش پرویزیان

نایب رییس هیأت مدیره

شرکت خدمات آینده اندیش نگر

علیرضا حیدر آبادی پور

عضو هیأت مدیره

شرکت سرمایه گذاری ساختمانی

یونس الستی

عضو هیأت مدیره

شرکت چاپ و نشر سپه

میر علی یاری

عضو هیأت مدیره و مدیر عامل

سند راهبردی شرکت مدیریت سرمایه گذاری امید

بر اساس سند راهبردی شرکت که در تاریخ 88.11.28 به تایید و تصویب هیات مدیره رسیده است رئوس برنامه استراتژیک عبارتند از:

1-اصلاح پرتفوی شرکت و استفاده از مزیت های کشور با تمرکز سرمایه گذاری ها و تخصصی شدن شرکت ها (گروه) در شش حوزه 1- معادن و فولاد و سیمان 2- ساختمان، 3- بازار سرمایه و خدمات مالی برتر، 4- بازرگانی، 5- نفت و گاز و پتروشیمی، 6- برق و انرژی.

2-تداوم حضور در صنایع دارای مزیت بالا از طریق ایجاد در آن و ورود به سایر بازارها نظیر بازار اولیه و صنایع تخصصی .

3-استفاده از فن آوری اطلاعات و ارتباطات (IT) برای دستیابی به اهداف.

4-افزایش بهره وری و شناسایی فرصت های سرمایه گذاری جذب نیروهای متخصص و نخبه با هدف افزایش بهره وری و شناسایی فرصت های سرمایه گذاری.

5-ملی، منطقه ای و جهانی شدن فعالیت ها.

6-توسعه و تکمیل زنجیره فعالیت ها در بخش معدن و ایجاد تنوع در سرمایه گذاری ها در قالب صنایع مورد نظر.

7-افزایش توان مدیران و کارشناسان برای فعالیت در سطوح استاندارهای ملی و جهانی.

8-بهینه سازی ترکیب پرتفوی و اصلاح سمت و سوی جهت گیری بهینه در سرمایه گذاری ها.

9-فروش و خروج از صنایع کم بازده و با حجم محدود سرمایه گذاری.

10-فرش کلیه دارایی هایی که قابل فرآوری نیستند و تبدیل داراییهای غیر مولد به دارایی های مولد.

11-توسعه روش های تأمین مالی از طریق بهره گیری از منابع بانکی داخلی و خارجی، انتشار اوراق مشارکت، ورود شریک جدید و سایر روش های مناسب.

12- استفاده از ظرفیت های واگذاری های دولت توسط سازمان خصوصی سازی در راستای اصل 44 .

سود سرمایه گذاری ها:

سود سرمایه گذاریهای شرکت در طی اولین سال فعالیت (1381) معادل 192 میلیارد ریال بوده است در حالیکه در سال مالی 1390 این رقم به 5.221 میلیارد ریال بالغ شده که حاکی از رشدی معادل 2.876 درصد بوده است . ذیلا نمودار روند سود سرمایه گذاریهای شرکت در طی 10 سال گذشته آورده شده است.






وضعیت سرمایه گذاری ها به تفکیک بورسی و غیر بورسی:

خالص بهای تمام شده سرمایه گذاری ها در سال 1390 نسبت به سال 1389، معادل 84 درصد (7.966.078 میلیون ریال ) رشد داشته است.



سرمایه گذاری های بورسی به تفکیک صنعت:

سرمایه گذاری های شرکت بر حسب خالص بهای تمام شده و ارزش بازار در سال مالی جاری در صنایع مختلف بدین شرح می باشد.


تجزیه و تحلیل ریسک:

شرکت مدیریت سرمایه گذاری امید مانند سایر شرکتهای سرمایه گذاری که در صنعت سرمایه گذاری فعال می باشند ناچار به مواجهه با انواع ریسک های سیستماتیک از قبیل ریسک بازار (نوسانات قیمت سهام، بخشنامه های دولت و .. ) ریسک ناشی از نرخ بهره (اعلام سیاست های پولی و مالی توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ) ، تورم و ریسک نوسانات نرخ ارز می باشد.

نظر به این که شرکت مدیریت سرمایه گذاری امید در صنعت شرکتهای چند رشته ای صنعتی فعالیت می نماید ، ریسک نوسانات قیمت سهام شرکت وابسته به سیاست های دولت در ارتباط با صنایع معدنی (سنگ آهن ) و صنعت سیمان است. ریسک سیستماتیک مرتبط با پرتفوی معدنی و صنعتی چادر ملو و سنگ آهن گل گهر و هم چنین بازار عرضه و تقاسای محصولات سیمانی می باشد.

از طرف دیگر تعیین نرخ بهره و نره ارز توسط دولت، دارای اثرات مستقیم بر شرکت های تابعه و وابسته بوده و اثرات آن به صورت غیر مستقیم (از طریق سود سهام شرکتهای مذکور ) بر شرکت مدیریت سرمایه گذاری امید می باشد.

از آنجایی که سال مالی شرکت مدیریت سرمایه گذاری امید با سال مالی شرکت های وابسته (شرکتهای معدنی و دو شرکت سیمانی ) منطبق نمی باشد. اثرات ناشی از موارد فوق الذکر با یک فاصله زمانی چند ماهه در شرکت مدیریت سرمایه گذاری امید مشاهده می گردد. لذا همانطور که در بازار سرمایه مشهود می باشد تغییرات سود آوری شرکت های موصوف، اثرات کمتری بر ارزش روز سهام این شرکت داشته و لذا ریسک پذیری پرتفوی شرکت مدیریت سرمایه گذاری امید کمتر می باشد.

علی هذا به منظور داشتن تصویری مناسب از ریسک پرتفوی سرمایه گذاری های شرکت محسابات ریب بتا به عنوان شاخص اندازه گیری ریسک در شرکت انجام گردیده است که ذیلا ارایه می شود.

محاسبه بتای هر سهم پرتفوی و بتای کل سبد و مقایسه آن با بتای بازار

در جدول زیر بنای هر یک از شرکتهای پرتفوی در صنایعی که وزن مجموع آنها در کل پرتفوی، بالای 10 درصد است و نیز بتای ک شرکت با توجه به بازدهی نقدی و قیمت ماهانه هر شرکت و بازدهی بازار (طی دوره 36 ماهه منتهی به 1390.10.30 ) محاسبه شده است . از آنجایی که بتا شاخص اندازه گیری ریسک سیستماتیک ناشی از تحولات بازار و اقتصاد می باشد در صورتی که بتای بازار (برابر یک) بیشتر باشد، نشان دهنده حساسیت بیشتر سهم نسبت به تغییرات بازار و در نتیجه برخورداری از ریسکی بالاتر از ریسک بازار و به تبع آن بازدهی بالاتر می باشد و در صورتی که بتای سهم کمتر از یک باشد در واقع ریسک سهم پایین تر از ریسک بازار و حساسیت آن نیز به تغییرات بازار کمتر است که در این صورت بازدهی کمتری نیز برای سهم وجود دارد.


* بتای پرتفوی مدیریت سرمایه گذاری امید در سال مالی 90نسبت به سال مالی 89 با 5 درصد کاهش از 1.31 واحد به 1.24 واحد کاهش یافته است که نشان دهنده کاهش ریسک سیستماتیک شرکت در طی یک سال اخیر است.

سرمایه گذاری های شرکت های تابعه و وابسته از تاریخ 89.10.30 تا 90.10.30

جمع سرمایه گذاری انجام شده توسط شرکت های تابعه و وابسته شرکت مدیریت سرمایه گذاری امید طی سال مالی 90 مبلغ 12.117 میلیارد ریال می باشد. عمده سرمایه گذاری ها مربوط به شرکت مدیریت توسعه گوهران امید (بابت خرید 3 درصد سهام شرکت فولاد مبارکه اصفهان ) شرکت سرمایه گذاری سپه (افزایش سرمایه و انجام سرمایه گذاری بلند مدت ) شرکت های معدنی و صنعتی چادر ملو و شرکت سرمایه گذاری ساختمانی سپه می باشد. سهم شرک مدیریت سرمایه گذاری امید از مبلغ مذکور 8.189 میلیارد ریال می باشد.



تعهدات سرمایه ای آتی در زمینه طرح ها و سرمایه گذاری های شرکت های تابعه و وابسته شرکت مدیریت سرمایه گذاری امید

جمع تعهدات سرمایه ای آتی در زمینه طرح ها و سرمایه گذاری های شرکت های زیر مجموعه سرمایه گذاری امید طی 5 سال آتی جمعا مبلغ 128.265 میلیارد ریال برآورد می شود که عمده این تعهدات سرمایه ای مربوط به شرکت های پترو امید آسیا ، معدنی و صنعتی گل گهر، مدیریت انرژی امید تابان هور ، سنگ آهن گهر زمین و سرمایه گذاری ساختمانی سپه می باشد. سهم شرکت مدیریت سرمایه گذاری امید از مبلغ مذکور به 85.219 میلیارد ریال می باشد.



برنامه های آتی شرکت:

1. استراتژی جدید شرکت مدیریت سرمایه گذاری امید ، ایجاد هلدینگ های تخصصی در حوزه های ساختمانی و مسکن، انرژی ، نفت و گاز و پتروشیمی ، بازرگانی ، واسطه گری های مالری و صنایع معدنی و بالطبع تبدیل شدن به یک هلدینگ چند رشته ای و ایجاد تنوع و تعادل مطلوب در سرمایه گذاری های انجام شده می باشد.

در این راستا شرکت مدیریت سرمایه گذاری امید، هلدینگ های پترو امید آسیا (در زمینه نفت و گاز و پتروشیمی) مدیریت انرژی تابان هور ( در زمینه برق و نیروگاه و .... ) سرمایه گذاری ساختمانی سپه ( در زمینه ساختمان و مسکن) ، توسعه تجارت بین المللی زرین پرشیا ( در زمینه بازرگانی و واردات و صادرات ) و نیز هلدینگ صنایع معدنی امید ( در زمینه سنگ آهن ، فولادو سیمان ) را تشکیل داده است و برنامه تشکیل هلدینگ سرمایه گذاری و خدمات مالی متشکل از شرکت سرمایه گذاری سپه را در دستور کار دارد لذا قسمت اعظم سرمایه گذاری های شرکت مدیریت سرمایه گذاری امید در این هلدینگ ها قرار خواهد گرفت.

2. خروج از سرمایه گذاری راکد، کم بازده و غیر موثر:

3. موضوع افزایش سرمایه

آدرس لینک سایت شرکت:

http://www.omidinvestment.com/Default.aspx?tabid=305



اشتراک گذاری :
ارسال نظر