به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، محمدرضا زبده از وجود ۱۸ هزار و ۵۰۰ واحد مرغ گوشتی دارای پروانه بهره برداری در کشور خبرداد و افزود: امکان جوجه ریزی این واحدها در هر دوره ۳۸۰۰ میلیون قطعه است.
وی با بیان اینکه ایران از ظرفیت بسیار خوبی درتولید مرغ گوشتی برخوردار است، اظهار داشت: با این وجود واردات گوشت مرغ به کشور دیگر موضوعیت ندارد.
رئیس امور مرغ گوشتی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه صنعت مرغداری در ایران به دلائل متعدد فنی، اقتصادی و بهداشتی از اهمیت و جایگاه ویژهای برخوردار است بر لزوم حمایت جدی از این صنعت تاکید کرد.
براساس این گزارش، عزیز حسینی پرورش دهنده مرغ گوشتی از آذربایجان غربی نیز گفت: در حال حاضر ۲۵ هزار واحد مرغداری در سطح کشور وجود دارد که بصورت جزیرهای در حال فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه سیاست وزارت جهاد کشاورزی بر ایجاد و توسعه زنجیرههای تولید از مزرعه تا سفره مردم در کشور متمرکز شده است، افزود: در حال حاضر ضریب تبدیل مرغداریهای گوشتی ۲.۱ است.
حسینی بیان داشت: بالا بودن ضریب تبدیل به شدت هزینههای تولید را بالا و در عوض قدرت رقابت تولیدکنندگان داخلی را در سطح بازارهای جهانی کاهش میدهد.
وی با تاکید بر اینکه با ایجاد و توسعه زنجیرههای تولید میتوان به نتایج مثبتی در صنعت مرغداری رسید، گفت: با آموزش، تحقیق و توسعه میتوان ضریب کیفیت تولید گوشت را افزایش و در برابر هزینههای تولید را به شدت کاهش داد.
حسینی پرورش دهنده مرغ گوشتی در بخش دیگری از سخنان خود با تصریح اینکه تداوم تولید در ایران بدون اتکا به تسهیلات بانکی امکان پذیر نیست، افزود: متاسفانه بالابودن نرخ سود تسهیلات بانکی در کشور هزینههای سربار تولید را به شدت افزایش داده است.
وی اظهار داشت: تولیدکنندگان داخلی برای حضور موفق در سطح بازارهای بین المللی بایداز تسهیلات بانکی ارزان قیمت و مشوقهای صادراتی برخوردار باشند چرا که با هزینه بالای تولید امکان رقابت در بازارهای جهانی میسر نیست.