معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: جوجهریزی در واحدهای مرغداری هرمزگان افزایش 11 درصدی داشت.
به گزارش بورس نیوز، طهماسب غلامپور گفت: در نیمه نخست امسال بیش از ۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در هرمزگان صورت گرفته که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۱ درصد افزایش یافته است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در سومین جلسه بررسی مسائل صنعت طیور غرب هرمزگان در بستک، گفت: شهرستان بستک با ۱۰۱ واحد مرغداری مهمترین قطب تولید گوشت مرغ در هرمزگان است که نیمی از گوشت سفید استان را تولید میکند.
وی با بیان این که هرمزگان با بیش از ۲۰۰ واحد مرغداری سالانه ۳۰ هزار تن گوشت مرغ تولید میکند، اظهار کرد: برخی مشکلات ناشی از کمبود سوخت، آب و برق و خوراک واحدهای مرغداری با همکاری فرمانداریها برطرف میشود.
اخبار مرتبط
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه