نقره، فلز استراتژیک آینده با بازدهی بالا در ۵ سال آینده
![نقره، فلز استراتژیک آینده با بازدهی بالا در ۵ سال آینده](/files/fa/news/1403/11/27/493130_540.jpg)
بورس نیوز:
فلز نقره، فلزی استراتژیک و کاربردی در صنایع اصلی جهان است که بسیاری از تحلیلگران پیشبینی میکنند که تا ۵ سال آینده میتواند بازدهی بالایی برای سرمایهگذاران ایجاد کند. اما دلیل این تحلیلها و پیشبینیها چیست؟ آیا فلز نقره در سالهای آینده ارزشمندتر خواهد شد؟ سرمایه گذاری روی نقره منطقی به نظر میرسد یا خیر؟
دلیل نگارش این مقاله پاسخگویی به همین موارد است. اگر قصد سرمایهگذاری بلندمدت و دریافت بازدهی ایدئالی را دارید، مطالعه این مقاله به شما توصیه میشود. در این مقاله به فلز نقره و راههای سرمایهگذاری روی آن اشاره خواهیم کرد.
چرا نقره یک فلز استراتژیک است؟
نقره یک فلز گرانبها و استراتژیک است که مانند طلا ارزش ذاتی دارد. زیرا، نقره به طور گستردهای بهعنوان کالا و نوعی پول شناخته میشود و به دلیل ارزش ذاتی آن برای هزاران سال بهعنوان وسیله مبادله مورداستفاده قرار گرفته است.
با گذر از کاربرد نقره بهعنوان دارایی باارزش و خاصیت پولی آن، امروزه بخش عمدهای از مصارف اصلی نقره صنعتی است. از باتری و تلفنهای همراهی که استفاده میکنیم تا پنلهای خورشیدی که بخش حیاتی از نوآوری جدید بشر در تولید انرژی را تشکیل میدهند.
نگاهی بر استفاده از نقره در صنعتها:
• صنایع بزرگ اعم از الکترونیک، ساخت باتری و تلفن همراه (۵۶ درصد)
• جواهرسازی و اشیای زینتی (۳۳ درصد)
• سرمایه گذاری تحت عنوان دارایی (۱۱ درصد)
با درنظرگرفتن کاربرد بالای نقره در صنایع حیاتی جهان، کاملاً بدیهی است که بسیاری از تحلیلگران عقیده داشته باشند که این فلز به نسبت طلا بهشدت کم ارزشگذاری شده است. زیرا، کاربرد بالای این فلز و ارزش ذاتی بالای آن میتواند نقره را به گزینهای ایدئال برای سرمایهگذاری بدل کند.
پیشبینی بازدهی بالا نقره در ۵ سال آینده
پیشبینی بازدهی بالا نقره در ۵ سال آینده، اگر به کارایی بالا، ارزش ذاتی و تغییرات سیاسی اقتصادی جهان نگاه کنیم، کاملاً منطقی به نظر میرسد. زیرا، این فلز علاوه بر ارزشگذاری کم در طول سالیان اخیر، طبق قوانین جدید وضع شده، پتانسیل بهشدت بالایی برای رشد دارد.
اول و شاید هم مهمترین دلیل توجه دوچندان به نقره، این فلز پرکاربرد، به نقطهنظرات و قوانین وعدهدادهشده دونالد ترامپ، رئیسجمهور جدید آمریکا بازمیگردد. ترامپ در آخرین صحبتهای خود پیش از مراسم تحلیف، وعده تسریع زمانهای صدور مجوز برای هر نهاد حوزه انرژی و زیرساخت را که بیش از یک میلیارد دلار در ایالات متحده سرمایهگذاری کند را داده است.
خبری که برای کمپانیهای استخراجکننده نقره و یا صنایع مبتنی بر آن خبر بهشدت مثبتی است و میتواند به کمپانیهای متکی بر نقره چه در زیرساخت و چه در هزینههای مربوط به مجوز و فعالیت کمک شایانی کند.
از طرفی دیگر، انتصاب ایلان ماسک بهعنوان رهبر اصلی دپارتمان کارایی دولت (DOGE)، به عقیده بسیاری از تحلیلگران، اصلیترین و مهمترین نقطه عطف برای نقره به شمار میرود. زیرا ایلان ماسک بهعنوان رهبر تسلا که بهتازگی کمپانی بزرگ تولید پنلهای خورشیدی SolarCity را خریداری کرده است، میتواند با محفوظ داشتن صنعت ساخت پنلهای خورشیدی، به رشد نقره کمک کند.
این موضوع زمانی اهمیت مییابد که مطابق آنچه در بالا اشاره کردیم، بیش از ۵۶ از استفاده نقره در صنایعی مانند ساخت پنلهای خورشیدی است. پس با پیشروی آمریکا و کشورها به سمت انرژیهای تجدیدپذیر و نوآورانهتر، مانند پنلهای خورشیدی، نقره میتواند برگ برنده سرمایهگذاران باشد.
چگونه در نقره سرمایه گذاری کنیم؟
حال با درک اهمیت نقره، سؤال اصلی که به میان میآید این است که چگونه در نقره سرمایهگذاری کنیم؟ جواب این سؤال بسیار ساده است، زیرا امروزه راههای متنوعی برای سرمایه گذاری روی نقره وجود دارد تا سرمایهگذاران بتوانند حتی بدون نگهداری فیزیکی این فلز گرانبها از رشد آن بهرهمند شوند.
یکی از بهترین روشهای سرمایه گذاری روی نقره، خرید نقره آب شده است. زیرا، به دلیل دستمزد ساخت کمتر نسبت به شمش تولید شده شرکتی، خلوص بالایی نیز داشته و میتواند از بهترین گزینهها برای سرمایهگذاری روی نقره برای هر سرمایهگذار باشد.
شرکت سرمایهگذاری الگوراک، باهدف ارائه آسانترین و بهترین روش برای سرمایهگذاری هوشمند در داراییها، امکان خرید نقره، طلا و سرمایهگذاری روی رمزارزها را تسهیل بخشیده است. زیرا، سرمایهگذاران میتوانند در کمترین زمان و بهترین قیمت ممکن، دارایی مدنظر خود را سرمایهگذاری کرده و کسب سود کنند.
ریسکهای سرمایه گذاری در نقره
اگر تنها به مزایا نقره چشم بدوزیم، همیشه ریسکهای سرمایه گذاری در نقره را نادیده خواهیم گرفت. زیرا، نقره نیز مانند هر دارایی و کالای امروزی، مزایا و معایب مختص به خود را دارد. پس بهتر است، برای حسنختام به ریسکهای سرمایه گذاری رو نقره نیز اشاره کنیم.
• ریسک کاهش رشد اقتصادی و رکودهای اقتصادی (تأثیر بر زیرساختهای استخراجی)
• ریسکهای ژئوپلیتیکی یا منطقهای (جنگ یا درگیری بینالمللی و ایجاد نوسانات)
• ریسکهای مربوط به نگهداری فیزیکی نقره یا ذخایر آن (دزدیدهشدن یا آسیب ذخایر فیزیکی)
کلام پایانی
نقره، شمس نقره و حتی نقره آب شده، هر کدام از بهترین گزینههای سرمایه گذاری در جهان امروزی و حتی کشور عزیزمان ایران به شمار میروند که افزایش شدید تورم، سرمایه گذاری روی این
داراییهای امنتر را منطقی میسازد.
در این مقاله سعی کردیم که برای سرمایهگذاری روی نقره شما عزیزان را راهنمایی کرده و دلایل ارزشمندی و کاربردیبودن نقره را شفاف سازیم. امیدواریم که در تمامی تصمیمات مالیتان بهترین نتیجه را کسب کنید.
![تا دهها سال دیگر هم خبری از تقسیم سود تا دهها سال دیگر هم خبری از تقسیم سود](/files/fa/news/1402/9/1/422752_789.png)
![تا دهها سال دیگر هم خبری از تقسیم سود تا دهها سال دیگر هم خبری از تقسیم سود](/files/fa/news/1402/9/1/422752_789.png)