بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۹
مدیرعامل تاپیکو:

توسعه صنعت پتروشیمی به صنعت داخل گره خورده است/ آینده صنعت پتروشیمی نیازمند ساخت داخل

توسعه صنعت پتروشیمی به صنعت داخل گره خورده است/ آینده صنعت پتروشیمی نیازمند ساخت داخل
مدیرعامل تاپیکو گفت: توسعه صنعت پتروشیمی به طور آشکاری به صنعت داخل گره خورده است. باید ارتباط و خدمات متقابل همچنان ادامه داشته باشد تا از ساخت داخل پربارتری در سال‌های آینده برخوردار باشیم.
کد خبر : ۲۹۱۲۶۵
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس نیوز، عبدالکریم پهلوانی، مدیرعامل تاپیکو در حاشیه ششمین نمایشگاه حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی اظهار کرد: ساخت داخل همیشه در صنعت پتروشیمی نقش جدی داشته است. این نقش هیچ وقت افول نکرده و همواره تقویت شده است. تقویت ساخت داخل برای شرکت‌های پتروشیمی ناشی از اعتماد پتروشیمی و کیفیت خدمات ساخت داخل بوده است. 

وی افزود: آن چیزی که رابطه بین صنعت پتروشیمی و ساخت داخل را تقویت می‌کند، تقویت توان رقابت پذیری صنعت ساخت داخل و ارائه خدمات با کیفیت به صنعت پتروشیمی است.

مدیرعامل تاپیکو ادامه داد: آینده صنعت پتروشیمی به ساخت داخل نیاز دارد. در سال‌های گذشته که سال‌های پرفشار تحریم بوده همواره حضور و نقش جدی ساخت داخل را در حل مسائل پروژه‌ها مشاهده کردیم. در یکی از آخرین پروژه‌های صنعت پتروشیمی، پتروشیمی آپادانا نقش کلیدی ساخت داخل را از نزدیک مشاهده کردیم که چگونه یک شرکت دانش بنیان داخلی موضوع را رفع کرد.

پهلوانی خاطرنشان کرد: توسعه صنعت پتروشیمی به طور آشکاری به صنعت داخل گره خورده است. باید ارتباط و خدمات متقابل همچنان ادامه داشته باشد تا از ساخت داخل پربارتری در سال‌های آینده برخوردار شویم. همه شرکت‌های تاپیکو در این نمایشگاه حضور دارند. تاپیکو مدیون تلاش همه مدیرانی است که در سال‌های گذشته زحمت کشیدند.

وی با اشاره به رسالت جدید پتروشیمی فن آوران توضیح داد: پتروشیمی فن آوران رسالت جدیدی را بر عهده گرفت. یک اقدام توسعه‌ای قرار است در این پتروشیمی آغاز شود. هر اقدام توسعه‌ای باعث ایجاد تحرک در کل زنجیره خواهد شد. 

مدیرعامل تاپیکو در این باره عنوان کرد: امیدواریم با این اقدام توسعه‌ای که از اوایل سال آینده آغاز می‌شود، یک انگیزه جدید در گروه تاپیکو شکل بگیرد. پتروشیمی خراسان در سال جاری یک طرح خوب توسعه‌ای را افتتاح کرد. امیدوار هستیم شرکت تایر بارز و سایر شرکت‌ها در این مسیر گام بردارند.

همکاری مشترک بین شرکت‌های تاپیکو "هم افزایی" است. وقتی شاهد هم افزایی هستیم به این معناست که یک توانمندی در یک شرکت شکل گرفته است. ما از هم افزایی‌ها حمایت می‌کنیم و از بدافزایی جلوگیری خواهیم کرد.

اشتراک گذاری :
اخبار مرتبط
ارسال نظر