بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۵

بازار خودرو خالی از خریدار گردید

بازار خودرو خالی از خریدار گردید
نایب رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودروی تهران درباره وضعیت بازار خودروهای داخلی و مونتاژی در سال جدید با توجه به تغییر قیمت ارز مطالبی را مطرح کرد.
کد خبر : ۲۹۳۰۰۸
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس‌نیوز، اسد کرمی بیان کرد: قیمت خودروهای خارجی بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان و قیمت خودروهای داخلی حدود ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان افزایش یافته است. 

وی در خصوص پیش‌بینی وضعیت بازار خودرو در سال جدید با توجه به تغییرات نرخ ارز اظهار داشت: هنوز نمایشگاه‌های خودرو فعالیت خود را به طور کامل در سال جدید آغاز نکرده‌اند و بنابراین نمی‌توان ارزیابی دقیقی از وضعیت بازار داشت. 

کرمی ادامه داد: به طور متوسط، خودروهای داخلی با افزایش قیمت ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان، خودروهای مونتاژی ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان و خودروهای خارجی ۳۵۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان مواجه شده‌اند. 

نایب رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودروی تهران با اشاره به اینکه بازار خودرو هنوز مشتری ندارد، گفت: فعالیت بازار بعد از تعطیلات نوروز تازه آغاز شده است و باید منتظر تحلیل تقاضا و نحوه عرضه باشیم. 

وی تاکید کرد که افزایش قیمت خودرو نسبت به سایر کالاهایی که امکان سرمایه‌گذاری دارند و در ماه‌های اخیر افزایش قیمت داشته‌اند، پایین‌تر است و آنچه در مورد افزایش قیمت‌ها گفته می‌شود، تنها گمانه‌زنی است و هنوز قیمت جدیدی تصویب و اعلام نشده است. 

کرمی همچنین عنوان کرد: در بازار، افزایش قیمت سکه، طلا و ارز را شاهد هستیم اما خودرویی مانند کوییک به اندازه‌ای افزایش قیمت نداشته و در حد ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان باقی مانده است. 

وی با اشاره به تصویب تعرفه ۱۰۰ درصدی گمرکی برای خودروهای وارداتی در سال جاری بیان کرد: این تعرفه در قیمت نهایی خودرو لحاظ خواهد شد و مصرف‌کننده موظف به پرداخت این هزینه خواهد بود. 

نایب رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودروی تهران افزود: هنوز افزایش قیمتی به دلیل افزایش تعرفه گمرکی مشاهده نشده و قیمت‌ها بر اساس واردات قبلی باقی مانده است.

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری :
ارسال نظر