بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۸
فرصت‌های سرمایه‌گذاری در سال ۱۴۰۳
گروه مالی سپهر صادرات هم‌گام با آخرین پیشرفت‌های نوآورانه در سطح جهانی و به منظور تأمین حداکثری انتظارات ذی‌نفعان و عمل به مسئولیت‌های اجتماعی خود، سرمایه‌گذاری در حوزه‌های کسب وکار با بازده مطلوب و بیشترین پتانسیل سودآوری پایدار را پیگیری می‌کند.
کد خبر : ۲۷۹۹۰۵

به گزارش بورس نیوز، جواد وکیلی مدیرعامل و عضو هیئت مدیره وسپهر در خصوص بررسی وضعیت درآمد عملیاتی شرکت، ظرفیت سودسازی، تغییر ترکیب سرمایه‌گذاری، فروش سرمایه‌گذاری‌ها، صنایع پربازده بورسی در سال ۱۴۰۳، برنامه‌های جدید برای افزایش سرمایه «وسپهر»، ورود شرکت‌های جدید به این گروه مالی، مهم‌ترین فرصت سرمایه‌گذاری در سال جدید و... به گفتگو پرداخت. لازم به ذکر است گروه مالی سپهر صادرات هم‌گام با آخرین پیشرفت‌های نوآورانه در سطح جهانی و به منظور تأمین حداکثری انتظارات ذی‌نفعان و عمل به مسئولیت‌های اجتماعی خود، سرمایه‌گذاری در حوزه‌های کسب وکار با بازده مطلوب و بیشترین پتانسیل سودآوری پایدار را پیگیری می‌کند. وکیلی در نهایت گفت امیدواریم تا سال ۱۴۰۴ به تمامی اهداف راهبردی تعیین شده در شرکت برسیم؛ همچنین شرکت یکی از الگو‌های کارآمدی و حفظ منافع ذی‌نفعان شناخته شود و از گزینه‌های مطلوب فعالان بازارسرمایه برای سرمایه‌گذاری محسوب شود.

 شرکت در نیمه سال ۱۴۰۲ با کاهش درآمد عملیاتی همراه شده است؛ ممکن است دلیل آن را بفرمایید؟

همان‌گونه که پس از انتشار صورت‌های مالی میان دوره‌ای ۶ ماهه در سامانه کدال نیز منتشر شد، کاهش درآمد‌ها طی دوره مربوط به تغییر ماهیت شرکت به هلدینگ و انتقال پرتفوی کوتاه مدت به شرکت آرمان توسعه مبین مهر سپهر (شرکت تابعه) بوده است و عمده درآمد‌های عملیاتی شرکت در ماه‌های پایانی سال و پس از برگزاری مجامع عمومی سالانه شرکت‌های تابعه و تقسیم سود شناسایی خواهد شد و در نهایت درآمد‌های عملیاتی سال مالی ۱۴۰۲ نسبت به سال گذشته با افزایش قابل توجهی نیز همراه خواهد بود.

در فصل آخر سال مالی، شرکت چه مقدار ظرفیت سود سازی داشته است؟

بیش از ۸۰ درصد درآمد‌های عملیاتی شرکت طی دو ماه پایانی سال شناسایی خواهد شد و با تحقق برنامه‌هایی نظیر خروج از سهامداری بانک صادرات ایران، واگذاری بلوک ثمسکن و همچنین شناسایی سود سهام شرکت‌های تابعه رشد مناسب سودآوری در سال ۱۴۰۲ را شاهد خواهیم بود.

برنامه‌ای برای تغییر ترکیب سرمایه‌گذاری خود دارید؟

سیاست کلی کاهش سهم املاک و ساختمان در پرتفوی سرمایه‌گذاری بلندمدت می‌باشد و ورود به حوزه‌های جدید و راهبردی نظیر معدن و دانش بنیان با اولویت اقتصاد دیجیتال، هوش مصنوعی و صنایع پیشرو با ارزش افزوده بالا است و تمرکز اصلی در سال آتی سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مذکور و تعیین تکلیف حوزه پتروشیمی (شرکت انرژی سپهر) خواهد بود. ضمن اینکه با انتقال پرتفوی کوتاه مدت به شرکت تابعه، پرتفوی کوتاه مدت نیز تغییرات مناسب جهت کاهش ریسک و دستیابی به سودآوری پایدار داشته است.

با توجه به اطلاعیه‌های منتشره، شرکت چه برنامه‌ای از فروش سرمایه‌گذاری‌ها دارد؟ آیا باز هم فروش عمده‌ای خواهید داشت؟ چقدر سود حساب کرده‌اید؟

در اواخر بهمن ماه با واگذاری بلوک ثمسکن جمعاً بیش از ۴،۳۰۰ میلیارد ریال سود شناسایی گردید و با واگذاری حدود ۳ درصد از سهام وبصادر تا پایان سال حدود ۳،۶۰۰ میلیارد محقق شد.

 صنایع پر بازده از نظر شما در بهار سال ۱۴۰۳ کدام هستند؟

به نظر می‌رسد با توجه به تعطیلات زیاد در سه ماهه اول، درابتدای سال ۱۴۰۳ رشد متعادلی به سبب انتظارات تورمی و رشد نرخ ارز داشته باشیم البته باید منتظر گزارشات فصلی عملکرد زمستان شرکت‌ها و سود ساخته شده سالانه شرکت‌های دارای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند سال ۴۰۲ بازار سهام باشیم، با توجه به افزایش قیمت ارز در بازار آزاد و اختلاف به وجود آمده بین نرخ آزاد و نرخ سامانه نیما، رشد قیمت ارز نیمایی متصور است. در نتیجه انتظار رشد صنایع صادرات محور وجود دارد علاوه بر این بحث تجدید ارزیابی نیز می‌تواند موتور محرک صنایع دارایی محور باشد. در شرایط سال ۴۰۳ به ریسک‌های سیاسی و ژئوپولتیک حتما باید توجه بیشتری داشت.

 سال ۱۴۰۳ را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

سال آتی را می‌توان سال بیم و امید دانست، در صورتی که سیاست‌های اتخاذ شده منجر به رسیدن به اهداف کنترل نقدینگی و تورم شوند در بازار آرامش حکمفرما می‌گردد و شاهد رشد اقتصادی واقعی خواهیم بود، اما در صورت عدم کارایی سیاست‌ها تلاطم در بازار‌ها رخ خواهد داد و حتماً نرخ تورم شتاب می‌گیرد و علیرغم بازدهی اسمی مثبت بازار‌ها بازدهی و رشد اقتصادی واقعی منفی خواهد شد. بر اساس این پیش‌بینی‌ها، اگر رشد نقدینگی ۲۵ درصد و رشد اقتصادی دو تا سه درصد باشد، تورم می‌تواند در کانال ۳۵ تا ۴۰ درصد قرار بگیرد. اما اگر نرخ رشد نقدینگی به بیش از این عدد برسد و به سمت ۳۰ درصد حرکت کند و رشد اقتصادی به سمت اعداد پایین‌تر میل کند، تورم می‌تواند در کانال ۴۰ تا ۴۵ درصد قرار بگیرد. به نظرم دستیابی به نرخ رشد اقتصادی ۲ درصد منطقی و قابل حصول در سال واپسین برای دولت سیزدهم خواهد بود.

 برآورد شما از سود سال ۴۰۳ وسپهر نسبت به سال ۴۰۲ چگونه است؟

با توجه به برنامه و بودجه سال آتی شرکت‌های تابعه و وابسته که با رشد مناسب سودآوری پیش بینی گردیده است، سودآوری پایدار و با رشد متناسب با نرخ تورم و نرخ‌های تامین مالی در گروه نیز پیش بینی شده است که منافع سهامداران را حفظ و انتظارات آن‌ها را تامین نماید.

 در شرایط فعلی کدام صنعت را مناسب برای دریافت سود تقسیمی ارزیابی می‌کنید؟

شرکت‌های فعال در صنایع فلزات اساسی، شرکت‌های پالایشی و همچنین شرکت‌های سیمانی به نظر می‌رسد که در سال جاری تقسیم سود‌های بالایی داشته باشند. برخی از شرکت‌های سرمایه‌گذاری نیز به سبب سیاست‌های سهامدار‌های عمده خود تقسیم سود‌های بالایی خواهند داشت.

 شرکتی برای پذیرش و عرضه در بورس دارید؟

با توجه به شرایط نامناسب بازار سرمایه در سال جاری عملیات پذیرش شرکت در بازار سرمایه با درج نماد نیشکر در ۲۶ اسفند ماه انجام شد و با توافق سهامداران و ارکان بازار سرمایه موضوع عرضه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی به سال ۴۰۳ موکول شده است، امیدواریم امسال با توافق ذی نفعان و سهامداران و نهاد‌های ذی‌ربط بازارسرمایه نیشکر با قیمتی مناسب عرضه اولیه موفقی داشته باشد و در بازار ثانویه هم مورد توجه فعالان حقیقی و حقوقی بازار قرار گیرد. در صورت بهبود شرایط بازار سرمایه و توافق با بورس تهران عرضه شرکت‌های ساختمانی گروه مالی سپهر مانند شرکت سپهر تهران را بررسی می‌کنیم.

 برنامه دیگری برای افزایش سرمایه دارید؟

در حال حاضر و با توجه به افزایش سرمایه ۱۵۰ درصدی اخیر شرکت فعلاً برنامه‌ای در این خصوص وجود ندارد.

تغییر ساختار استراتژیک شرکت از شرکت سرمایه‌گذاری به هلدینگ به طور کامل انجام شده است؟ در این مرحله گذار برنامه شما برای کوتاه کردن مسیر و سرعت بخشی به افزایش سودآوری چیست؟

طی سال جاری اقداماتی نظیر انتقال پرتفوی کوتاه مدت، واگذاری سهام و شرکت‌های غیر راهبردی، تأسیس و فعال نمودن شرکت‌های جدید، ادغام شرکت‌های ساختمانی، ساماندهی وضعیت ساختاری و مالکیتی تعدادی از شرکت‌های موجود تماماً در راستای فراهم نمودن شرایط تبدیل به هلدینگ چند رشته‌ای بوده است و در حال حاضر برنامه راهبردی گروه جهت سودآوری پایدار به عنوان یکی از هلدینگ‌های چند رشته‌ای برتر کشور در حال تدوین می‌باشد و ان شاءالله هیچ گونه اخلالی در سودآوری شرکت ایجاد نخواهد شد. به دنبال سرمایه‌گذاری در حوزه‌های زود بازده برای ایجاد گردش وجوه نقد بیشتر در شرکت‌های تابعه هلدینگ هستیم.

 مهمترین اولویت شما پس از تبدیل شدن به هلدینگ چیست؟

تمرکز به حوزه‌های کسب و کار اصلی شامل: ۱- سرمایه‌گذاری و خدمات مالی ۲- معدن ۳- دانش بنیان و اقتصاد دیجیتال ۴ -ساختمان و املاک - ۵- متنوع سازی سبد پتروشیمی و راهبری مناسب و مطلوب شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی.

چند درصد از پرتفوی شرکت به آرمان توسعه مبین مهر سپهر منتقل شده است؟ برنامه شما از این واگذاری چیست؟ این موضوع در شناسایی سود شرکت چقدر موثر خواهد شد؟

بازدهی و سود ناشی از پرتفوی مذکور در قالب سود سهام شرکت آرمان توسعه شناسایی خواهد شد و صرفاً طبقه درآمدی و زمانبندی شناسایی سود طی سال تغییر خواهد کرد. هدف اساسی گروه در انتقال سهام کوتاه مدت گروه به شرکت آرمان توسعه تفکیک فرآیند نظارت و اجراست و تبدیل شرکت سپهر به هلدینگ چند رشته‌ای است. انتقال پرتفوی کوتاه مدت به آرمان توسعه جهت شناسایی سود نبوده و با توجه به انتقال سهام به بهای تمام شده عملاً سودی نیز قابل شناسایی نیست.

 برنامه شما در خصوص سرمایه‌گذاری در حوزه ساختمان و املاک چیست؟ آیا به دنبال خروج از سرمایه‌گذاری ملک هستید؟ چرا؟

بر اساس الزامات قانونی ناظر بر شرکت و البته ایجاد پرتفوی متوازن و بهینه، کاهش سهم املاک و شرکت‌های ساختمانی در پرتفوی گروه مدنظر بوده و این امر با سرمایه‌گذاری در سایر حوزه‌ها محقق خواهد شد و به معنای خروج کامل از این صنعت نخواهد بود.

 مهمترین فرصت با سرمایه‌گذاری در سال پیش رو را بازاری ارزیابی می‌کنید؟

همه بازار‌ها مستعد رشد هستند. سیاست‌های مالی و پولی اجرا شده توسط دولت و بانک مرکزی تعیین کننده‌ترین عامل حرکت‌های بازارهاست، به نظر می‌رسد انتظارات برای بازار کالا‌ها و منابع طبیعی در سال ۲۰۲۴، در صورت بهبود اقتصاد جهانی و رشد تقاضا برای انرژی و کالا‌های کشاورزی، مثبت هستند. سرمایه‌گذاری در شرکت‌های بخش معدن، نفت و گاز و همچنین در صندوق‌های سرمایه‌گذاری کالایی می‌تواند گزینه‌های خوبی برای تنوع‌بخشی و ایجاد بازده باشد.

 فرآیند تاسیس و راه اندازی شرکت توسعه مدیریت نیکان سپهر و شرکت‌های فناوری نوین سروش سپهر در چه مرحله‌ای است؟ چقدر انتظار سودآوری از این شرکت‌ها دارید؟

شرکت‌های مذکور در حال فعالیت بوده و شرکت سروش سپهر تاکنون در چند پروژه دانش بنیان موفق سرمایه‌گذاری نموده و چندین پروژه نیز در دست بررسی دارد، شرکت نیکان سپهر نیز به عنوان بازوی اقتصاد دیجیتال و هوش تجاری گروه در حال ارائه خدمات پشتیبانی به گروه و شرکت‌های تابعه بوده و چندین پروژه را در دست اقدام دارد و شرکت‌های مذکور در حد سرمایه‌گذاری‌های انجام شده و منابع تخصیص یافته بازدهی مطلوبی را خواهند داشت.

 آیا در راستای فرآیند تبدیل شدن به هلدینگ، برنامه خروج از سرمایه‌گذاری‌ها و واگذاری از برخی سهام و... خارج از مجموعه دارید؟

عمده سهام و شرکت‌های غیر راهبردی طی سال جاری واگذار یا تعیین تکلیف گردیده است و در حال حاضر واگذاری شرکت مفاخر (توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی) نیز در حال بررسی می‌باشد.

 در شرکت فناوری اطلاعات خوارزمی، افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی را انجام داده است؟

تجدید ارزیابی در سال ۱۴۰۰ صورت گرفته است و طبق استاندارد‌های هر ۵ سال یکبار می‌توان مبادرت به تجدید ارزیابی دارایی‌ها با شرایط معاف از مالیات نمود، البته درصورتی‌که افزایش ارزش بیش از ۱۰۰ درصد باشد، در موعد‌های زمانی کمتر نیز می‌توان تجدید ارزیابی نمود، ولیکن مشمول مالیات خواهد بود؛ لذا به صورت کلی تجدید ارزیابی در شرایط کنونی دارای توجیحات لازم نمی‌باشد.

 در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، با توجه به کم آبی، برنامه شما برای کشت‌های جانبی چیست؟

برنامه‌های خوبی برای مدیریت مصارف و کنترل آب در شرکت نیشکر انجام شده است به نحوی که تاب‌آوری شرکت دربرابر خشکسالی به اندازه قابل توجهی بالا رفته است و در سال زراعی قبل علی رغم خشکسالی شرکت سود بالای ۲۴۰۰ میلیارد تومان محقق کرد اقدام دیگر متنوع سازی منابع استحصال شکر است که با سرمایه‌گذاری در کشت و صنعت قند شهدای دزفول که استحصال شکر از چغندر خارج فصل می‌باشد به همین منظور صورت گرفته است. در صورت رضایت بخش بودن نتایج این موضوع می‌تواند توسعه یابد، اما نکته حائز توجه این است که درست است که مصرف آب چغندر از نیشکر کمتر است، ولی راندمان توسعه نیشکر و بهای تمام شده آن نیز از چغندر بیشتر است و لذا بایستی هرگونه تصمیم‌گیری در این خصوص با در نظر گرفتن جمیع جهات انجام گیرد.

ورود به صنعت دانش بنیان از چه طریقی صورت خواهد گرفت و چه برنامه‌ای دارید؟

شرکت سروش سپهر با بهره‌مندی از کارشناسان و نخبگان این حوزه در حال فعالیت بوده و نسبت به شناسایی فرصت‌های مناسب سرمایه‌گذاری جسورانه دانش بنیان اقدام می‌نماید و پس از بررسی‌های دقیق کارشناسی و موشکافانه و با پذیرش سطح معقولی از ریسک نسبت به سرمایه‌گذاری اقدام خواهد شد.

با پر ریسک شدن فضای سرمایه‌گذاری، برای شناسایی فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری چه برنامه‌ای دارید؟ آیا کمیته مدیریت ریسک در هلدینگ راه اندازی کرده‌اید؟ از نظر شما فرصت‌های جدید در شرایط پر ریسک چیست؟

امروزه فضای سرمایه‌گذاری علاوه بر ریسک‌های سنتی مانند ژئوپلتیک، اقتصادی، محیط‌زیستی و... با مخاطرات و ریسک‌های نوظهوری مانند بیماری‌های همه‌گیر، اخلال در زنجیره عرضه، امنیت و حریم اطلاعات یا قانونگذاری مواجه است؛ لذا شناسایی فرصت‌ها در چنین فضایی نیازمند یک رویکرد جامع مشتمل بر عناصر زیر است که توازن میان ریسک و شناسایی فرصت‌های پربازده جدید را تا حد امکان برقرار سازد؛

۱- ارتقاء مدیریت ریسک از طریق متنوع‌سازی (Diversification)، تخصیص پویا (Dynamic allocation) و پوشش ریسک (Hedging)
۲- انجام مطالعات جامع بازار‌ها در سطح جهانی و ملی

۳- تمرکز بر نوآوری و فناوری از طریق شناسایی شرکت‌های پیشرو، استارت‌آپ‌ها یا کسب‌وکار‌های دانش‌بنیان

۴- سرمایه‌گذاری مسئولیت‌پذیر تحت شاخص‌های زیست‌محیطی، اجتماعی و شرکتی (ESG)

۵- اتخاذ راهبرد‌های سرمایه‌گذاری چابک بواسطه انعطاف در رویکرد‌ها و یادگیری مداوم

۶- اتکا به کلان‌داده‌ها و هوش مصنوعی در تحلیل، پیش‌بینی و اتخاذ تصمیمات

در راستای پیاده‌سازی دستورالعمل‌های حاکمیت شرکتی، کمیته ریسک نه تنها در سطح هلدینگ بلکه در سطح شرکت‌های تابعه نیز شکل گرفته تا شناسایی، پایش و مدیریت ریسک‌های پیرامونی از طریق رویکردی یکپارچه صورت پذیرد. در چنین فضایی متعاقبا فرصت‌های جدید از بخش‌ها و حوزه‌هایی پدیدار می‌شوند که یا نوآوری و تغییرات ساختاری را به همراه داشته و یا منبطق با روند‌های بلندمدت جهانی و داخلی باشند که از مهمترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

فناوری و تحول دیجیتال (هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی، امنیت شبکه، فینتک، بلاکچین و...)

سلامت و زیست‌فناوری (دارو‌ها و درمان‌های مرتبط با بیماری‌های مزمن، سالخوردگی، پلتفرم‌های سلامت دیجیتال و...)

انرژی‌های پایدار و تجدیدپذیر (انرژی‌های پاک، خودرو‌های الکتریکی، کشاورزی پایدار و...)

زیرساخت و عمران (شهر‌های هوشمند، صندوق‌های املاک و مستغلات، فناوری ۵ G و ...)

معادن و مواد معدنی دارای مزیت (به‌ویژه مس، روی، آهن و طلا)

امروزه فضای سرمایه‌گذاری علاوه بر ریسک‌های سنتی مانند ژئوپلتیک، با ریسک‌های نوظهوری مثل بیماری‌های همه‌گیر، امنیت و حریم اطلاعات و یا قانونگذاری مواجه است. برنامه هلدینگ هم برای شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری عمدتا بر محور ارتقاء سطح مدیریت ریسک، مطالعه و رصد بازارها، تمرکز بر روند‌های فناوری و نوآوری، سرمایه‌گذاری مسئولیت‌پذیر و چابک و نهایتا اتکا به کلان‌داده‌ها و هوش مصنوعی قرار گرفته است.

بله، در راستای پیاده‌سازی دستورالعمل‌های حاکمیت شرکتی، کمیته ریسک نه تنها در سطح هلدینگ بلکه در سطح شرکت‌های تابعه هم تشکیل شده تا شناسایی، پایش و مدیریت ریسک‌های پیرامونی بصورت یکپارچه انجام بشود. در چنین فضایی بالتبع فرصت‌های جدید از بخش‌ها و حوزه‌هایی پدیدار می‌شوند که یا نوآوری و تغییرات ساختاری را به همراه داشته و یا منبطق با روند‌های بلندمدت جهانی و داخلی باشند که از مهمترین این حوزه‌ها می‌توان به فناوری و تحول دیجیتال، سلامت و زیست‌فناوری، انرژی‌های پایدار و تجدید پذیر، زیرساخت‌های عمرانی و شهری و معادن و مواد معدنی اشاره کرد.

 یکی از مهمترین فاکتور‌های موفقیت در یک شرکت، استراتژی آن و مدل تجاری است. بعد از هلدینگ شدن ماموریت خود را چه معرفی خواهید کرد؟

هلدینگ سرمایه‌گذاری گروه مالی سپهر صادرات هم‌گام با آخرین پیشرفت‌های نوآورانه در سطح جهانی و به منظور تأمین حداکثری انتظارات ذی‌نفعان و عمل به مسئولیت‌های اجتماعی خود، مأموریت‌های زیر را بر عهده دارد:

سرمایه‌گذاری در حوزه‌های کسب و کار با بازده مطلوب و بیشترین پتانسیل سودآوری پایدار

استفاده از ابزار‌های کنترل ریسک و مدیریت حرفه‌ای دارایی‌ها

متنوع‌سازی منابع تأمین مالی و بهبود فرآیند‌های کار

حفظ و نگاه‌داشت نیروی انسانی متعهد و خلاق به منظور ارتقاء دانش سازمانی و تحقق سازمان یادگیرنده

سرمایه‌گذاری بر روی قابلیت‌های ارزشمند سازمانی به منظور ایجاد مزیت رقابتی در سطح هلدینگ و شرکت‌های زیرمجموعه

راهبری و پایش اثربخش شرکت‌های زیرمجموعه از طریق اتخاذ و پیاده‌سازی مدل بهینه تعاملی هلدینگ

توسعه قابلیت‌های سازمانی در حوزه تحول دیجیتال و هوشمندی کسب و کار

نقش‌آفرینی فعال در روند توسعه پایدار کشور از طریق مشارکت یا تأمین مالی پروژه‌های ملی با نگاه ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و حفاظت از محیط زیست

هلدینگ سرمایه‌گذاری گروه مالی سپهر صادرات هم‌گام با آخرین پیشرفت‌های نوآورانه در سطح جهانی و به منظور تأمین حداکثری انتظارات ذی‌نفعان و عمل به مسئولیت‌های اجتماعی خود، سرمایه‌گذاری در حوزه‌های کسب و کار با بازده مطلوب و بیشترین پتانسیل سودآوری پایدار را پیگیری می‌نماید. همچنین با استفاده از ابزار‌های کنترل ریسک و مدیریت حرفه‌ای دارایی‌ها، ریسک سرمایه‌گذاری در حوزه‌های کسب و کار نامناسب را به حداقل می‌رساند. این هلدینگ با پیاده‌سازی سیستم‌های مدیریت یکپارچه (IMS) و توسعه قابلیت‌های سازمانی در حوزه تحول دیجیتال و هوشمندی کسب و کار، همواره به دنبال بهبود فرآیند‌های کسب و کار و پرورش نیروی انسانی متعهد و خلاق خود است. امیدواریم تا سال ۱۴۰۴ به تمامی اهداف راهبردی تعیین شده در شرکت برسیم و شرکت یکی از الگو‌های کارآمدی و حفظ منافع ذی‌نفعان شناخته شود و از گزینه‌های مطلوب فعالان بازار سرمایه برای سرمایه گذاری محسوب گردد

اشتراک گذاری :
ارسال نظر