بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰
چهارشنبه‌های داغ: مسئولین در این مملکت کجایند؟ بانکی که تمام سپرده‌های مردم را به خودش وام می‌دهد؛

بانک پاسارگاد، امپراتوری "جناب هاشم‌نیا" و حراجی آثار هنری (بخش پایانی)

بانک پاسارگاد، امپراتوری
‌می‌توان چندین و چند گزارش دیگر در خصوص شرایط عجیب و اقدامات نادرست شکل گرفته در بانک پاسارگاد و زیر مجموعه‌هایش نوشت، ولی از آنجا که می‌دانیم که یک گزارش یا ۱۰ گزارش هم نمی‌تواند مسئولین حکومتی، اقتصادی و نوابغ بانک مرکزی را از خواب زمستانی (البته شاید خواب نباشند و خودشان را به خواب زده باشند) بیدار کند، پس به همین گزارش اکتفا می‌کنیم. خودتان قضاوت کنید و ببینید در چه کشور گل و بلبلی زندگی می‌کنید.
کد خبر : ۲۸۱۳۵۲

 

بورس‌نیوز:

بی تردید، در کنار مقام معظم رهبری، می‌توان از شهید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور سابق و عزیز کشورمان، به عنوان یکی از اصلی‌ترین مبارزان و مخالفان بنگاه داری بانک‌ها نام برد.

 

بانک پاسارگاد، امپرتوری

 

ما در رسانه بورس‌نیوز، ضمن ابراز تاسفی عمیق از ضایعه پیش آمده، هرگز تلاش‌های بی شائبه ایشان، در بازگرداندن تولید به برخی شرکت‌هایی که سالیان سال در دام بانک‌ها افتاده بودند را فراموش نخواهیم کرد. هر چند که داستان پاسارگاد و بنگاه داریش بسیار متفاوت از سایر بانک هاست.


با توجه به تحولات و درگذشت جناب رئیسی در هفته گذشته، به احترام مخاطبان رسانه‌ی بورس‌نیوز و حجم بالای اخبار مرتبط به ضایعه پیش آمده، انتشار بخش سوم و پایانی گزارش مربوط به بانک پاسارگاد را به این هفته موکول کردیم.


احتمالا در دو هفته گذشته، گزارشات چهارشنبه‌های داغ (بخش اول) و (بخش دوم) در خصوص بانک پاسارگاد را دنبال کرده اید. در این گزارشات به بررسی اجمالی و معرفی مهمترین سهامدار بانک پاسارگاد (خانواده مدلل)، پرداختیم. 


دیدیم که چگونه خاندان مدلل با در اختیار داشتن سهم بیش از ۱۱ تا ۱۳ درصدی سهام بانک پاسارگاد، یکی از مهمترین تصمیم‌گیران و ذی‌نفعان این بانک به شمار می‌آید.

بانک پاسارگاد، امپرتوری

به سرکار خانم ستاره منصوبی و نقش ایشان در شرکت جنجالی سپید استوار آسیا و حواشی مربوط به سال ۱۳۹۳ پرداختیم. از سرمایه گذاری ایشان در سهام دو شرکت بزرگ قندی گفتیم و با ارائه مستنداتی از روزنامه‌های رسمی منتشر شده از شرکت سپید استوار آسیا، در خصوص ارتباط ایشان و خاندان مدلل نکاتی را یادآور شدیم.


بازرگانی همقدم و سامسونگ ایرانی، دومین مالک بزرگ بانک پاسارگاد:


امپراتوری جناب هاشم نیا:


همانگونه که در گزارش پیشین نیز اشاره شد، در ۲ دهه گذشته و با ضعف مفرط بانک مرکزی و دستگاه‌های نظارتی، برخی بانک‌ها " امپراتور" ساختند و برخی "امپراتور‌ها " هم برای خود بانکی ساختند تا از سپرده‌های مردم نهایت استفاده را ببرند.


احتمالا آوازه جناب هاشم نیا را به غیر از گروه سام (نمایندگی سابق سامسونگ و تولید کننده کنونی)، در برگزاری حراج‌های آثار هنری به دفعات شنیده اید.

 

بانک پاسارگاد، امپرتوری

 

برای برخی از شما که چندان اطلاعی در خصوص حراج‌های آثار هنری در تهران و جنجال‌های سال‌های گذشته ندارند، پیشنهاد می‌کنیم، جستجویی در اینترنت کنید تا به اطلاعات بیشتری در این خصوص دست یابید.


گران نمایی آثار هنری، مباحث مالیاتی، پولشویی و ...، تنها برخی از اتهامات حراجی‌های تهران در سال‌های اخیر می‌باشد. اما از آنجا که ما نه بویی از هنر بردیم و نه تاکنون به جز چند حراجی لوازم و لباس‌های دست دوم چیزی از حراجی دیده ایم، به مقالات وبسایت‌های خبری داخلی اکتفا می‌کنیم.

 

بانک پاسارگاد، امپرتوری

 

برگردیم به جناب هاشم‌نیا و امپراتوری گروه سام:


احتمالا برای بسیاری از شما با محصولات کره‌ای برند سامسونگ در ایران آشنایی دارید، نام گروه سام و سام سرویس هم برای شما نامی آشناست.


در سال‌های اخیر و به ویژه پس از تحریم‌های فلج کننده شرکت سامسونگ از سوی ایران (متاسفانه پس از تحریم شرکت سامسونگ و عدم اعطای مجوز فروش محصولات در ایران، این شرکت بزرگترین ورشکستگی تاریخ تجارت جهانی را به نام خود ثبت کرد. بگذریم دروغ گفتن و شایعه سازی در مرام ما نیست)، گروه سام به رهبری " جناب هاشم نیا "، فعالیت‌های تولیدی خود را (شما بگوئید تولیدی، ولی بخوانید مونتاژ، آنهم عمدتا مونتاژ چینی) بسیار گسترده‌تر از قبل ادامه داد.

 

بانک پاسارگاد، امپرتوری

 

از واردات، مونتاژ و تولید لوازم خانگی ریز و درشت تا تاسیس شرکت‌های متعدد در زمینه ساخت‌وساز تنها برخی از اقدامات جناب هاشم نیا و گروه سام در سال‌های اخیر بوده است.

 

بانک پاسارگاد، امپرتوری

 

گروه سام و شرکت بازرگانی همقدم:


همانگونه که اشاره شد، دیگر امپراتوری قدرتمندی که در سایه بانک پاسارگاد و یا شاید امپراتوری که با سیاست هایش موجب وضع کنونی بانک پاسارگاد گردیده، جناب هاشم‌نیا و سامسونگ وطنی می‌باشد.

 

حداقل ۸ درصد از سهام بانک پاسارگاد و ۱۸ درصد از سرمایه گذاری پارس آریان:


۱۸ درصد از سهام شرکت سرمایه گذاری پارس آریان. 


بله، منظور از شرکت سرمایه گذاری پارس آریان، همان سهامدار ۱۰ درصدی بانک پاسارگاد، با دارایی‌ها و طرح‌های کلان تولیدی و صنعتی می‌باشد. به عبارتی، اگر چه سهم مستقیم خاندان مدلل در بانک پاسارگاد از سهام امپراتوری هاشم نیا و گروه سام بیشتر است، اما سهم بالای جناب هاشم نیا و گروه سام در شرکت سرمایه گذاری پارس آریان، ایشان را هم تبدیل به یکی از سهامداران اصلی و شاید اصلی‌ترین سهامدار بانک پاسارگاد کرده است.


به سهامداران بانک پاسارگاد و پارس آریان نگاهی بیاندازیم تا چشم انداز شفاف تری از طرح تقسیم بانک پاسارگاد بین ۲ خانواده مدلل و گروه سام بدست آورید.


بانک پاسارگاد:

بانک پاسارگاد، امپرتوری

 

 سرمایه گذاری پارس آریان:

 

بانک پاسارگاد، امپرتوری

 


البته امیدواریم وجود ۵۲ میلیارد تومان آثار هنری در صورت‌های مالی شرکت سرمایه گذاری پارس آریان، با علاقه و بیزینس هنری جناب هاشم نیا و گروه سام ارتباطی نداشته باشد.

 

بانک پاسارگاد، امپرتوری

 

چرا خاندان مدلل و هاشم نیا با ۱۷ درصد سهام مستقیم از بانک پاسارگاد تنها صاحبان بانک پاسارگاد محسوب می‌شوند؟


شاید برای شما هم سوال پیش آمده که چرا بانک پاسارگاد را متعلق به خاندان مدلل و گروه سام می‌دانیم. پاسخ سوال بسیار آسان و نگران کننده است:


مابقی سهامداران (به جز خاندان مدلل و گروه سام) بانک پاسارگاد، سرمایه گذاری پارس آریان و بیمه پاسارگاد، از شرکت‌های زیر مجموعه پاسارگاد محسوب می‌شوند.


به عبارتی بانک پاسارگاد لطف کردند به شرکت‌هایی که خود به وجود آورده است وام‌های کلان داده اند تا سهامدار خودش شوند.

 

حلقه‌های تو در توی سهامداری و کلاهی که بر سر بانک مرکزی رفته؟:


سیاست سهامداری در بانک پاسارگاد بسیار ساده و قابل فهم است (شاید به غیر از بانک مرکزی):


" ما سهامدار شرکت‌هایمان هستیم، آن‌ها هم سهامدار بانک هستند. به عبارتی ما به شرکت‌های زیر مجموعه خودمان وام می‌دهیم تا سهام بانک را بخرند. سهامدارانی که تا ابد به بانک مقروضند."


حال شما بگوئید، بانک سهامدار شرکت‌های زیر مجموعه است یا شرکت‌های زیر مجموعه سهامداران بانک؟ تاکنون چنین چرخه هوشمندانه و غیر قابل فهمی در دنیا دیده اید.

 

شاید با مستندات بیشتر متوجه موضوع شوید:


به فهرست سهامداران عمده بانک پاسارگاد و شرکت سرمایه گذاری پارس آریان نگاه کنید. به نظر شما سهامداران و شرکت‌هایی که با کادر قرمز مشخص شده اند، متعلق به چه کسانی هستند؟

 

بانک پاسارگاد، امپرتوری

 

به عنوان نمونه شرکت میراث راستین پارس، سهامدار ۱ درصدی پارس آریان و شرکت سامان تجارت ایرانیان، سهامدار ۲ درصدی پارس آریان از زیر مجموعه‌های ارزش آفرینان پاسارگاد (تلفیق بانک پاسارگاد) می‌باشند.

 

بانک پاسارگاد، امپرتوری

 

به عبارتی بسیاری از سهامداران بانک پاسارگاد، سرمایه گذاری پارس آریان و بیمه پاسارگاد از شرکت‌های تو در توی ایجاد شده توسط بانک می‌باشند که با تسهیلات اخذ شده از بانک، سهامداران این شرکت‌ها شده اند.


شاید باورتان نشود، اما در گزارش تلفیق شرکت پارس آریان نام بیش از ۱۰۰ شرکت درون گروهی وجود دارد که اگر بخواهیم مابقی شرکت‌های تاسیسی و زیر مجموعه هایشان در مجموعه بانک پاسارگاد را محاسبه کنیم شاید به بیش از ۱۵۰ تا ۲۰۰ شرکت برسیم.

 

سهامدارانی که صد‌ها هزار میلیارد تومان به بانک بدهکارند:


یکی دیگر از نکات عجیب و بسیار نگران کننده در خصوص بانک پاسارگاد بدهی‌های عجیب سهامداران این شرکت به بانک، بابت تسهیلات دریافتی می‌باشد.

 

بانک پاسارگاد، امپرتوری

 

با توجه به سرمایه‌های پایین و اندک سهامداران این بانک و شرکت پارس آریان، تنها احتمالی که می‌توان داد این است که بانک به شرکت‌های زیر مجموعه اش وام‌های کلانی داده تا سهامدار بانک باشند.

بیایید کمی با مستندات صحبت کنیم:


 شرکت میلاد گستر نوآوران:


در لیست سهامداران بانک پاسارگاد، شرکت میلاد گستر نوآوران (۳.۷۶ درصد) و دو شرکت زیر مجموعه اش به نام‌های بینش پژوه ایرانیان (۳.۰۸ درصد) و سهاب امید ایرانیان (۲.۸۹ درصد)، در " حدود ۱۰ درصد از سهام کل بانک" را در اختیار دارند.

 

بانک پاسارگاد، امپرتوری

 

اما کسی می‌داند این شرکت متعلق به چه کسی است؟

یا چنین شرکت بزرگی چرا حتی یک وبسایت رسمی ندارد؟

یا اصلا فعالیت‌های این شرکت در چه حوزه‌ای است؟


اما نکته قابل توجه در خصوص این شرکت، بدهی ۱۶.۰۰۰ میلیارد تومانی به بانک پاسارگاد بابت تسهیلات دریافتی می‌باشد.


به تسهیلات کلان پرداخت شده بانک پاسارگاد موجود در صورت‌های مالی شش ماهه حسابرسی شده نگاه کنید:

 

بانک پاسارگاد، امپرتوری

 

لازم به ذکر است شرکت نظم آوران پویای ایرانیان "سهامدار ۴ درصدی بیمه پاسارگاد" و شرکت‌های تجارت پیشگامان، دانا گستر کاسپین و اندیشه تجارت سروش "سهامداران ۱۵ درصدی میدکو" (توسعه معادن معدنی خاورمیانه) می‌باشند.

 

بانک پاسارگاد، امپرتوری

 

حالا شما بگوئید چگونه بانک پاسارگاد به شرکت‌هایی با سرمایه‌های ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی، تسهیلاتی ۱۶.۰۰۰ میلیارد تومانی می‌دهد؟

تنها حالت قابل درک این است که این شرکت‌ها متعلق به بانک است آنهم به صورت تودر تو.



به نظر شما چگونه می‌توان این ۱۶.۰۰۰ میلیارد تومان را به بانک بازگرداند؟

نقش بانک مرکزی در این آشفته بازار چیست؟

برخی کارشناسان بدبین معتقدند که بسیاری از بانک‌ها با این شیوه موفق به خروج هزاران هزار میلیارد تومان پول به مقاصد نامعلوم داشته اند (البته اگر کانادا و جا‌های دیگر را نامعلوم فرض کنیم) 


بیایید شرکت‌های دیگر را بررسی کنیم:


شرکت بارقه امید:


میزان بدهی به بانک پاسارگاد (تسهیلات پرداختی از سپرده‌های مردم توسط بانک): ۵.۹۰۰ میلیارد تومان

بانک پاسارگاد، امپرتوری

بارقه امید "سهامدار ۱.۴ درصدی بانک پاسارگاد" و نوآوران توسعه و تجارت خاورمیانه "سهامدار ۲ درصدی پارس آریان"

 


شرکت تامین آتیه سرمایه انسانی پاسارگاد:


میزان بدهی به بانک پاسارگاد: ۷.۰۰۰ میلیارد تومان

بانک پاسارگاد، امپرتوری

تامین آتیه کارکنان "سهامدار ۳.۵ درصدی بانک پاسارگاد" و "سهامدار ۳.۳ درصدی پارس آریان"

 


این بازی ادامه دارد: سه شرکت، سه سهامدار و بدهی ۱۱.۵۰۰ میلیارد تومانی به بانک

 

بانک پاسارگاد، امپرتوری

 

شرکت اندیشه سازان بسامان "سهامدار ۲ درصدی بانک پاسارگاد"، آرمان گستر خردمند "سهامدار ۲.۸ درصدی بانک پاسارگاد" و آرمان گستر ظفرمند "سهامدار ۲.۲ درصدی بانک پاسارگاد"

 

بانک پاسارگاد، امپرتوری

 

بیش از" ۱۶۲.۰۰۰ میلیارد تومان" تسهیلات پرداخت نشده سهامداران به بانک پاسارگاد:


شاید برایتان جالب باشد که بانک پاسارگاد بیش از ۱۶۲.۰۰۰ میلیارد تومان از سپرده‌های مردم را به سهامداران خود، پارس آریان، بیمه پاسارگاد و میدکو، تسهیلات پرداخت کرده است.


البته این تسهیلات به جز تسهیلات پرداختی به مجموعه‌های معظم میدکو و گسترش انرژی پاسارگاد می‌باشد.


بیش از" ۲۰۷.۰۰۰ میلیارد تومان" تسهیلات بانک پاسارگاد به "میدکو":


از نکات قابل توجه صورت‌های مالی بانک پاسارگاد، حذف تسهیلات کلان اعطایی به مجموعه میدکو (شامل زیر مجموعه‌های فولاد سازی، مس و معادن) از جداول صورت‌های مالی بانک می‌باشد.
البته جای نگرانی نیست، چون ما با اندک سوادی که داریم می‌توانیم میزان تسهیلات اعطایی بانک به مجموعه میدکو را به شما نشان دهیم.

 

بانک پاسارگاد، امپرتوری

 

۳۴.۰۰۰ میلیارد تومان بدهی شرکت‌های گسترش انرژی به بانک پاسارگاد:

 


همانگونه که اشاره شد، به جز میدکو که سهمی ۲۰۷.۰۰۰ میلیارد تومانی را از سپرده‌های مردم را به خود اختصاص داده است، میزان بدهی‌های شرکت گسترش انرژی به بانک پاسارگاد هم به بیش از ۳۳.۰۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

 

بانک پاسارگاد، امپرتوری

 

سهم مردم، تولید کنندگان و فعالین اقتصادی غیرخودی از تسهیلات بانک پاسارگاد تقریبا "صفر":


بیایید با یک جدول میزان بدهی سهامداران (شما بخوانید شرکت‌های زیر مجموعه و شرکت‌های متعلق به خاندان مدلل، هاشم نیا و خانواده گرامی)، میدکو و گسترش انرژی به بانک پاسارگاد را ببنیم:

 

بانک پاسارگاد، امپرتوری

حالا شما قضاوت کنید، بانکی که کل تسهیلات پرداختی اش در صورت‌های مالی ۱۴۰۲، مبلغی در " حدود ۴۲۳.۰۰۰ میلیارد تومان" است، چگونه" ۴۰۳.۰۰۰ میلیارد تومان" به زیر مجموعه هایش تسهیلات داده است؟

 

بانک پاسارگاد، امپرتوری

 

سهم سایر فعالین اقتصادی، تولید کنندگان و مردم از سپرد‌های بانک پاسارگاد چقدر است؟

اصلا چیزی باقی می‌گذارند که نصیب شخص یا شرکتی غیر از سهامداران و زیر مجموعه هایش شود؟


معنی بانک خصوصی را در نظام بانکی کشور فهمیدید؟

بانک خصوصی بانکیست که تمام سپرده هایش متعلق به افراد "به خصوصی" است.


حالا فهمیدید چرا جناب قاسمی ۱۸ سال مدیر عامل بانک پاسارگاد می‌باشد؟


به نظر شما چه کسی قرار است، جایگاه ۱۸ ساله جناب مجید قاسمی در بانک پاسارگاد را تهدید کند؟ هیات مدیره‌ای خودش انتخاب می‌کند؟ سهامدارانی که مدیرانش را جناب قاسمی انتخاب می‌کند؟


آیا شما به عنوان صاحبان اصلی بانک پاسارگاد مایل بودید شخصی که چنین ساز و کار پر منفعتی را به وجود آورده است تغییر دهید؟ خیالتان راحت تا زمانی که جناب قاسمی صلاح بدانند در سمت کنونی خود، به فعالیت‌ها و ارائه خدمات به سهامداران عمده شرکت ادامه می‌دهند.



باور کنید بابت پایه گذاری چنین فرآیند غلط و اعمال قدرتی که منجر به سکوت چند ده ساله بانک مرکزی و مسئولین اقتصادی این کشور شده است، یک نشان مدیر سال برای جناب قاسمی کم است.

اگر ما نقشی در اعطای این جوایز و القاب داشتیم، جناب قاسمی را دائم المدیر سال انتخاب می‌کردیم.

 

بانک پاسارگاد، امپرتوری

 

سخن آخر:‌


می‌توان چندین چند گزارش دیگر در خصوص شرایط و اقدامات نادرست شکل گرفته در بانک پاسارگاد و زیر مجموعه هایش نوشت، ولی از آنجا که می‌دانیم که یک گزارش یا ۱۰ گزارش هم نمی‌تواند مسئولین حکومتی، اقتصادی و نوابغ بانک مرکزی را از خواب زمستانی (البته شاید خواب نباشند و خودشان را به خواب زده باشند) بیدار کند، پس به همین گزارش اکتفا می‌کنیم.


خودتان قضاوت کنید و ببینید در چه کشور گل و بلبلی زندگی می‌کنید.

 

 

بورس‌نیوز، رسانه تخصصی بازارسرمایه در راستای شفافیت هرچه بیشتر و روشن‌شدن مسیر سرمایه‌گذاری سهامداران، آمادگی درج پاسخ افراد و نهاد‌های ذکر شده در مطلب را دارد.

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
اخبار مرتبط
سال‌ها سکوت در برابر  امپراتوری «بانک پاسارگاد»
چهارشنبه‌های داغ: بانکداری اسلامی یا امپراتوری های بانکی؟ نان بانک ها در خون مردم؟
سال‌ها سکوت در برابر امپراتوری «بانک پاسارگاد»
چهارشنبه‌های داغ: وقتی با پول دانه و کنجاله، بانک پاسارگاد را می‌خرید؛
"بانک پاسارگاد"، بخشی از امپراتوری "خاندان مدلل" ؟ (بخش دوم)
چهارشنبه‌های داغ: تاراج دارایی‌های "مرقام" و دست‌خالی سهام‌داران خرد؛
"در راستای اقدامات عجیب برخی سهام‌داران عمده" لطف یا تملیک خصمانه؟
به بهانه ارتقای بازار " آینده" در فرابورس؛
"بیابان" را به‌جای "بهشت" به مردم نفروشید!
ارسال نظر
نظرات بینندگان
رضا اسدی
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۸
درود به شرفتون که اینگونه در مورد شرکتها و بنگاههای اقتصادی شفاف سازی و افشاگری میکنید و مردم و سهامداران رو اگاه میکنید

هر چند که فقط تاسف عمیق و افسوس از شرایط اقتصادی کشور و این زد و بندهای عجیب برای ما میمونه و اصلاحی در کار نیست

ولی نهایتا بسیار بسیار ممنون و متشکریم از بورس نیوز عزیز
کیومرث
چهارشنبه ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۷
متاسفانه در چند سال اخیر هجمه زیادی بر علیه بانکها شکل گرفته و مردم را نسبت به عملکرد انها بدبین میکند و دستهایی در کار است که تمام بدبختی و مشکلات مردم را گردن بانکها بیندازند ولی هیچکس حواسش به خودروسازان و انبوه سازان و دلالان مسکن نیست....وقتی کل مملکت بخاطر سرما یا الودگی هوا تعطیل میشه کارمندان بانک باید سر کار حاضر شوند....هیچکس حواسش به امپراتوری کثیف مالی که نیمی از الودگی هوای تهران را سبب میشود نیست !! معادن شن و ماسه که به هیچ سازمان و نهادی پاسخگو نیستن و پول پارو میکنند
کیان
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۵
با سلام ،درسته که از طنز تلخ و کنایه در مقاله استفاده شده ،ولی همین هم تا حدودی باعث تلطیف بحث میشه.
بابک
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۵
با نام و یاد خدا
فساد در این حد و اندازه بانک مرکزی کجا بوده اینجوری نظارت میکنند تو رو خدا لطف کنید نظارت نکنید رسماً دکان کلاهبرداری باز کردن این بانکها معنی بانک اسلامی رو هم فهمیدیم
محمدطاهر سیگارودی
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۸
من بیسواد و گمنام در محله بیسوادها و گمنام ها سه دهه پیش فهمیدم چه خبر است و لذا بانکها را بعنوان پرچم دار نزول خوری در سطح ملی شناختم که نقش تجمیع ثروت ملی و انتقال آن به اروپا و کانادا و آمریکا را دارند و حال چگونه این رسوایی از سمت برهم زنندگان انقلابی نظم نوین جهانی و در عین حال ظالمانه فهم نشده ؟ قضیه قسم حضرت عباس و دم خروس است .
حاملگی مادی بد دردی است و جز حرام زاده نمیزاید !
ناشناس
سه‌شنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۸
تو واقعا بیسوادی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۹
آقای قاسمی مدت ها در بانک مرکزی بودند. حق آب و گل دارند. ارتباط بانک مرکزی با ایشان بعد از بازنشستگی تنگاتنگ است. اگر روش بانک پاسارگارد بلحاظ قوانین صحیح نیست. قوه قضائیه، مجلس، سازمان بورس، سازمان حسابرسی می تواند برای جلوگیری از اختلاس و غیره اقدام کنند. چرا تاکنون نشده و گزارش سازمان حسابرسی چه می گوید. بانک مرکزی نیز به گزارش سازمان حسابرسی و سازمان بورس متکی ‌و در مجمع عمومی تصمیم و تکلیف می کند. چرا و چرا زیاد است. آیا رئیس جمهور بعدی همانند آقای رئیسی فکر می کند.
علی کرمیان
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۲
بااین تفاسیرزمین این میدان بدجوری لیز شده است ، باورنمی کنم حالا حالاها مسئولی وارد این معرکه شود چون امکان لیز خوردن وافتادن خودش هم زیاداست گویا اکثر نمادهای بورسی که چندین سال پی درپی منفی وسهام داران خردشان همیشه متضررند بی دلیل نیست
شاهد
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۴
درود بر شما
در مورد امپراطوری بانک ورشکسته ایران زمین هم بنویسید
چجوری برادران امیر حسنخانی و صمیمی با پول مردم برای خودشان امپراطوری ساختند،. اگر اطلاعات بیشتری نیاز دارید میتونم در اختیارتان قرار بدهم
علی
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۹
این چیرایی که شما نوشتید این سهامدار اینه و اون سهامدار اونه هیچکدوم تخلف نیست اصلا ببخشید با فرض شما هر شخص یا شرکتی که پول داشته باشه نباید بیاد سهامدار دیگری بشه، بعد اینکه شما میگید نقش مردم عادی صفره ببخشید این نیروگاه ها و این کارخونه های معدنی مثل میدکو و پالایشگاه ها رو باد هوا داره میچرخونه؟ شما شرکت های صوری رو رها کردین چسبیدین به مجموعه ای که این همه نیرو های متخصص در حوزه های نفت انرژی تکنولوژی نرفم افزار و معدن رو بکار گرفتن آیا اینها مردم عادی نیستن؟ میدکو بدستان کیا داره میچرخه؟ پالایشگاه های گسترش انرژی پاسارگاد چقدر نیروهای بومی گرفتن و الان دارن قیر و مواد پالایشی تولید و صادر میکنن؟ در حوزه فناوری اطلاعات فکر میکنید سامانه های بانکی و بسیاری سامانه های هوشمندی که خود دولت هم الان داره ازشون استفاده میکنه رو کیا حمایت کردن به اینجا رسیدن؟ اگه حتی به شرکت های گروه تسهیلاتی پرداخت شده جای درستی پرداخت شده هیچکس برنداشته فرار کنه همه اینها در زیرساخت کشور سرمایه گذاری شده شما همین الان میبینید مثلا نقشه های نشان جای گوگل مپ رو گرفتن فکر میکنید نشان توسط چه گروهی حمایت شده گروهی که افراد متخصص ایرانی رو حتی رفتن از خارج برگردوندن تا بتونن چرخ صنایع های تک رو بچرخونن که نتیجش رو همین الان اگه چشمتون رو باز تر کنید میبینید شما بنظرم اگه کمی چشمتون رو بازتر کنید متوجه بزرگی کاری که داره انجام میشه رو میبینید که برخیش در آینده نتیجش رو مردم حس خواهند کرد
امیدوارم نظر من رو سانسور نکنید
بی سواد
پنجشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۴
آخرش نگفتی چند ساله کارمند بانک پاسارگاد هستی و تاحالا چقدر حقوق و وام مفت گرفتی . به هر صورت این 400 هزار میلیارد و باید به بهانه ساخت یه چیزایی بالا می کشیدن دیگه . تو اگر متخصص تو بانک دیدی سلام مارو هم بهش برسون . خوب می خورید و خوب می برید و خوب کشور رو به گند می کشید
ناشناس
جمعه ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۶
خاک بر سرت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
پنجشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۲:۲۱
سلام می گویند تمام قرآن در سورهحمد هست ومیکویند تمام قرآن درب بسم الله هست اما ازنظر کارکردی وروح حاکم بر قرآن می کویند لا تضروا ولا اضرار ونه ستم کن ونه کسی حق ستمکاری دارد وضرر زننده وستم کار ظامن ضرر وارده هست همه چیز قرآن هست واصلا همه قرآن برای این منظور آمده است وهر شیطان وابایسیرا بخواهید بفهمید چکاره هست با این قاعده لا تضرروا ولا اضرار بسنجید وهمه شیاطین کفر وشرگ نفاق بر علیه این قاعده عمل می کنند وآنرا تبدیل به چراغ سبز وقرمز ونارنچی کرده‌اند این قاعده لا تضروا ولا ضرار اساس تشکیل دولت منصفانه وجهانی هست وهمه انسانهای دنیا آنرا قبول دارند حتا امامان وهمه انبیا براین قانون استوار بوده‌اند وهمه کفر وشرگ به چراغ سبز ونارنچی تمسک کرفتها ند والسلام من اتبع الهدا والقران
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
پنجشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۹
بدبختانه سهامداران "وپاسار" سهمی را در تابلو معاملات بورس خریداری کرده اند که همانند سپرده گذاران موسسات مالی ورشکست شده در سال های قبل می باشد.
احمد
Iran (Islamic Republic of)
پنجشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۸
البته منبع وام های کلان، فقط سپرده های مردم نیست، بلکه خلق پول مجازی توسط بانک ها است که با توجه به نقص در قوانین بانک مرکزی (میزان کم جریمه تخطی از ناترازی وام/سپرده نزد بانک مرکزی)، بانک ها را به تجارت بسیار سوده ده (وام به زیر مجموعه و سرمایه گزاری آنها در بازارهای پرسود مسکن، خودرو و...) ترغیب می کند. ضعف در فرایندهای بانک مرکزی (سامانه تبادلات بانکی) که باعث دور خوردن بانک مرکزی میشه, در سالهای اخیر با تلاش برخی از مراکز (مثل پژوهشکده قوه قضاییه ) مشخص شده ، اما اینکه چرا برخورد مناسب نمیشه جای بحث بیشتر داره , شاید این مثال اینجا مصداق داشته باشه «چاقو دسته خودش رو نمی بوره»
محسن
Iran (Islamic Republic of)
پنجشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۶
تمام مطالب مطرح شده از حیث حسادت به رشد روز افزون بانک پاسارگاد بوده واین بانک با سرمایه گذاری در شرکت های زیرمجموعه باعث اشتغال زایی حدود 25.000 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم شده است .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۳
ساختار اکثر بانکها به شکلی هست که صرفا تامین کننده منافع دولت هستند و در کنار اون, منافع مالی مدیران دانه درشت بانکی و کارمندان جز رو برطرف می کنند.تامین منافع دولت هم برای این هست که به دولتی ها برای بقای مدیران بانکی رشوه بدهند.شما ببینید در این وانفسا هر کارمند جز بانک هم سه تا خانه داره.بدترین عملکرد در پنج سال گذشته در بازار بورس متعلق به همین بانکی ها بوده.هر سهامداری به هر نحوی سهام این بانکها رو خریده متضرر شده.کوتاه مدت میان مدت و بلند مدت هم هیچ تفاوتی نداشته.نه تنها سهامداران متضرر شدن بلکه حتی سود هم از بانکهایی که ظاهرا قسمت زیادیشون به سهام عدالت واگذار شده دریافت نکردن.