بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۳۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۳
سوژه هفته: برق نیست، آب نیست، گاز نیست، چیزی نمانده به عصر حجر برگردیم

با دنیا تعامل نکنید، صنعتی در ایران باقی نمی ماند که بر سر تصاحبش دعوا کنید

با دنیا تعامل نکنید، صنعتی در ایران باقی نمی ماند که بر سر تصاحبش دعوا کنید
تنها با یک حساب سرانگشتی برای حفظ شرایط کنونی کشور در صنعت نفت، گاز، برق و آب، نیاز به ۷۰۰ میلیارد دلار سرمایه نا قابل داریم. کسی می‌داند اگر این سرمایه گذاری ۷۰۰ میلیارد دلاری در صنعت آب. برق، نفت و گاز در چند سال آینده انجام نشود چه چیزی در انتظارمان خواهد بود؟‌ ای کاش شهید رئیسی زنده بود و اطلاعیه‌های کدال را در روز‌های داغ تابستان می‌خواند. می‌دید که چگونه علی رغم آنکه برخی شرکت‌های کوچک ورشکسته به مدار تولید برگشتند، ولی شرکت‌های تولیدی بزرگ کشور یکی پس از دیگری به دلیل نبود برق به تعطیلی کشیده می‌شوند؟
کد خبر : ۲۸۳۳۴۵

به گزارش بورس‌نیوز، لازم است در ابتدا خاطر نشان شویم که مخاطبان این گزارش، اکثریتی هستند که می‌دانند و یا می‌خواهند بدانند که با این نحوه حکمرانی، تا چند سال آینده صنایع کشور زمین گیر خواهند شد، دسترسی مردم به بسیاری از احتیاجات اولیه قطع خواهد شد و خلاصه ممکن است بسیار بدتر از بلای کره شمالی بر سرمان بیاید و البته شاید هم به عصر حجر برگردیم.

بی تردید اقلیت مخالفی هم وجود دارند که همچنان تولید موشک را به پوشک ترجیح می‌دهند، خواستار قطع روابط با ساکنان و سیاست مداران بلاد کفر هستند و ادعا می‌کنند، نه تنها پوزه کفار و شیاطین (عمدتا کشور‌های توسعه یافته و پیشرفته اعم از آمریکا، اتحادیه اروپا و ...) را بر خاک می‌مالند، بلکه تا چند سال آینده به نقطه ثقل دنیا مبدل خواهند شد.‌

نمی‌دانیم چرا هنوز عده‌ای پیشرفت کشور را در مقاومت و عدم مناسبات تجاری و اقتصادی با کشور‌های توسعه یافته می‌دانند؟ چرا هنوز عده‌ای معتقدند با مدیریت داخلی می‌توان قله‌های ترقی را یکی پس از دیگری فتح کنیم و قطار پیشرفتمان همچنان در ریل جهانی شدن حرکت کند.

مشخص نیست چگونه عده‌ای می‌خواهند با مدیریت بهره وری تمام مشکلات صنایع را حل کنند، غافل از آنکه بهره وری نیاز به علم و تکنولوژی‌های مدرن دارد که متاسفانه اکثر آن‌ها از بلاد کفر صادر می‌شوند. چرا بعضی از دوستان نمی‌خواهند بفهمند که بهره وری، تکنولوژی مدرن می‌خواهد و تکنولوژی مدرن، دلار و داشتن روابط با کشور‌های غربی.

 

همه چیز رو به اتمام است؟

 

در ماه‌های اخیر به دفعات در خصوص نیاز به سرمایه گذاری در صنایع مختلف و حیاتی کشور صحبت شده است. عده‌ای می‌گویند بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری جدید برای نوسازی و بازسازی تجهیزات قدیمی صنعت نفت لازم است تا بتوانیم سطح تولید کنونی را در سال‌های آتی حفظ کنیم.

 

با دنیا تعامل نکنید، صنعتی در ایران باقی نمی ماند که بر سر چپاولش، دعوا کنید (منتشر نشود)

 

دوستانی معتقدند صنعت گاز کشور به بیش از ۸۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری فوری نیاز دارد تا صرف تثبیت وضعیت کنونی و توسعه میدان‌های گازی جدید گردد.

 

با دنیا تعامل نکنید، صنعتی در ایران باقی نمی ماند که بر سر چپاولش، دعوا کنید (منتشر نشود)

 

مدیران وزارت صنعت معتقدند صنعت آب در ایران نیاز به ۳۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری جدید دارد تا بتواند کمی از بحران‌ها و تنش‌های آبی آینده کشور بکاهد و بر اساس گزارش‌های کارشناسی ارائه شده، برای نوسازی و جلوگیری از اتلاف برق در شبکه سراسری به سرمایه گذاری ۲۵ میلیارد دلاری نیاز است.

تنها با یک حساب سرانگشتی برای حفظ شرایط کنونی کشور در صنعت نفت، گاز، برق و آب، نیاز به ۷۰۰ میلیارد دلار سرمایه نا قابل داریم.

لازم به ذکر است که ۷۰۰ میلیارد دلار تنها مربوط به این صنایع نمی‌باشد بلکه این میزان کسری و عدم حل مشکلات یوتیلیتی، فعالیت همه صنایع از تولیدکنندگان انواع محصولات فلزی، لاستیکی، پتروشیمی، سیمانی، کشاورزی و ...، را تحت الشعاع قرار خواهد داد.

 

۷۰۰ میلیارد دلار نیاز به سرمایه فوری در مقابل ۷ سال تلاش والتماس، برای گرفتن ۷ میلیارد دلار از کره جنوبی

 

باورش دشوار است، در حالی که در ۷ سال گذشته به انواع و اقسام مدل‌ها، از درخواست‌های رسمی و مودبانه تا فحاشی و اخراج ال جی و سامسونگ، به کره جنوبی التماس می‌کردیم تا تنها ۷ میلیارد دلار ناقابلمان را پس دهد، عدم سرمایه گذاری جدید،۷۰۰ میلیارد دلار نیاز جدید سرمایه گذاری برای صنایع پایه‌ای و حیاتی را برای کشورمان به ارمغان آورد.‌

 

با دنیا تعامل نکنید، صنعتی در ایران باقی نمی ماند که بر سر چپاولش، دعوا کنید (منتشر نشود)

ای کاش جنابان جلیلی، قالیباف و عالی جنابان پوششی آقایان زاکانی و قاضی زاده که ادعای مدیریت داخلی کشور و عدم توجه به مذاکرات بین المللی را داشتند، برایمان توضیح می‌دادند که این ۷۰۰ میلیارد دلار ناقابل را از کجا تامین می‌کردند؟ از شکستن قلک بچه مدرسه ای‌ها و یا استخراج پول‌های قدیمی از بالشت مادربزرگ‌ها و پدر بزرگ ها؟ البته نیز منتظر آغاز نمایش و عملکرد رئیس جمهور منتخب جناب پزشکیان هستیم.

 

باور کنید چند سال دیگر دلمان برای داشتن همین روز‌های دشوار هم تنگ می‌شود

 

امیدوارم به پراکنده کردن حس یأس و ناامیدی در جامعه متهم نشویم، اما شاید هر آنچه این روز‌ها به معضلی جدی برای ما تبدیل شده است، تا سال‌های آینده به عنوان آرزو‌های دست نیافتنی برای ما مطرح باشد.

تا سال‌های پیش بحث و دغدغه مسئولین اقتصادی کشور، تک رقمی کردن نرخ تورم بود، اما اکنون برای عدم افزایش بیش از ۴۰ درصدی نرخ تورم، دعا می‌کنیم.

سال‌های نه چندان دور از دلار ۵.۰۰۰ تومانی به عنوان ابزاری برای تمسخر و بهانه‌ای برای نیش و کنایه‌های تند استفاده می‌کردیم، اما امروز به خود می‌بالیم که بیش از ۱ سال است که با ارزپاشی و سرکوب تمام بازارها، قیمت دلار را در محدوده ۶۰.۰۰۰ تومان کنترل کرده ایم.

کسی می‌داند، اگر این سرمایه گذاری ۷۰۰ میلیارد دلاری در صنعت آب، برق، نفت و گاز در چند سال آینده انجام نشود چه چیزی در انتظارمان خواهد بود؟ شرکت‌های تولیدی بزرگمان با کدام برق، گاز و آب به تولید ادامه می‌دهند؟ چه بلایی بر سر صنعت کشاورزی و مواد غذایی اصلی مردم می‌آید؟

 

کاش شهید رئیسی زنده بود و اطلاعیه‌های کدال را می‌خواند

 

هنوز چند ماه از شهادت جناب رئیسی نمی‌گذرد که دلمان برای سخنانشان در خصوص فتح قله‌های موفقیت آن هم یکی پس از دیگری تنگ شده است. انگار همین دیروز بود که کشور‌های مختلف برای امضای تفاهم نامه، سرمایه گذاری‌های کلان و قرارداد‌های سنگین با ایران صف می‌بستند.‌

ای کاش شهید رئیسی زنده بود و اطلاعیه‌های کدال را در روز‌های داغ تابستان می‌خواند. می‌دید که چگونه علی رغم آنکه برخی شرکت‌های کوچک ورشکسته به مدار تولید برگشتند، شرکت‌های تولیدی بزرگ کشور یکی پس از دیگری به دلیل نبود برق به تعطیلی کشیده می‌شوند؟

 

با دنیا تعامل نکنید، صنعتی در ایران باقی نمی ماند که بر سر چپاولش، دعوا کنید (منتشر نشود)

با دنیا تعامل نکنید، صنعتی در ایران باقی نمی ماند که بر سر چپاولش، دعوا کنید (منتشر نشود)

 

راه حلی ساده پیش رو داریم

 

می‌توانیم همچنان جذب سرمایه گذار را به جناب عبدالملکی بسپاریم و تحریم‌های بین المللی را کاغذ پاره خطاب کنیم، می‌توانیم همچنان بر رویه‌های بین المللی خود ادامه دهیم و از تمام گروهک‌های شبه نظامی منطقه حمایت کنیم، می‌توانیم در انتظار ترامپ بمانیم تا بار دیگر ثابت کنیم که تحریم‌های آن قمارباز ما را مقاوم‌تر از قبل کرده، می‌توانیم به توصیه‌های جناب جلیلی و هم کیشانشان گوش دهیم و مانع از پذیرفتن FATF شویم، می‌توانیم همچنان به تفاهم نامه‌های ۲۵ ساله غیر اجرایی با چین و روسیه دلخوش کنیم، می‌توانیم کره شمالی را الگوی فنی خود قرار دهیم و به دنیا نشان دهیم که ما به کسی نیازی نداریم، می‌توانیم به فروش ۱.۵ میلیون بشکه‌ای نفت قانع باشیم و آن را بزرگترین دستاورد فکری و عملی دولت سایه و آفتاب قلمداد کنیم، می‌توانیم همچنان از دانش آموختگان دانشگاه امام صادق در پست‌های کلیدی استفاده کنیم و فارغ التحصیلان دانشگاه‌های دیگر را مجبور به فرار از کشور کنیم، می‌توانیم ...

 

اما تا چند سال دیگر،

 

تولید برق به نیمی از تولید کنونی و برق بسیاری از صنایع به طور کامل در تابستان قطع شود، تا چند سال دیگر آبی نباشد که برق، محصولات دامی و کشاورزی تولید شود، تا چند سال دیگر گازی در زمستان باقی نماند تا شرکت‌های پتروشیمی محصولات خام و نیمه خام خودشان را بفروشند و اندک دلاری برای واردات دارو تأمین کنند، فولادی تولید نشود تا خودروسازان داخلی گاری‌هایشان را با چند برابر قیمت به ملت همیشه در صحنه بفروشند، نفتی استخراج نشود تا کفاف تولید بنزین میلیون‌ها میلیون خودروی موجود در کشور را بدهد، نفت را با ۳۰ تا ۴۰ درصد تخفیف در مقابل گندم و غذای دام هبه کنیم، نیمی از کشور را در اختیار برادران دینی و افاغنه خود بگذاریم، تولیدی نباشد، استخدامی نباشد، حقوقی نباشد و کشور را مملو از بیکاران سرکار ببنیم.

 

بله انتخاب ساده است. ما می‌توانیم.

 

 

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
اخبار مرتبط
۴۰ روز محدودیت دامنه نوسان: ما نفهمیدیم سقوط بالگرد جناب رئیسی ریسک سیستماتیک بود یا انتخابات ریاست جمهوری
سوژه هفته: روی تصمیم وزیر اقتصاد و رئیس سازمان بورس در حد دانشگاه امام صادق حساب کنید؛ نه بیشتر!
۴۰ روز محدودیت دامنه نوسان: ما نفهمیدیم سقوط بالگرد جناب رئیسی ریسک سیستماتیک بود یا انتخابات ریاست جمهوری
یأس و ناامیدی تنها مختص به بازار سرمایه نیست
سوژه هفته: اولین پس لرزه‌های انتخابات ریاست جمهوری: مرگ سیاسی جامعه؟
یأس و ناامیدی تنها مختص به بازار سرمایه نیست
بارالها،
سوژه هفته: به مناسبت اتمام قریب الوقوع ۱۴ سال مدیریت امام صادقی‌ها در سازمان بورس و اوراق بهادار؛
بارالها، "ما را از برکات و نزولات دانشگاه امام صادق (هاروارد وطنی)، محفوظ بدار"
ارسال نظر
نظرات بینندگان
مالباخته بورسی
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۳۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۰
خاندوزی و عشقی میخوان تا اخرین ثانیه پست ومقامشون سرمایه مردمو تو بورس اتش بزنن.لغنت بر اون ذات شیطانیشون.
.
ایرانی
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۴
اگر یک کشور نرمال بودیم اینا محاکمه و مجازات میشدند.
مالباخته بورسی
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۳۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۰
خاندوزی و عشقی میخوان تا اخرین ثانیه پست ومقامشون سرمایه مردمو تو بورس اتش بزنن.لغنت بر اون ذات شیطانیشون.
.
خسرو صادقی معلم بازنشسته
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۵
بارها گفته شده که رئیسی تمام شرکت های بزرگ را فدای چند شرکت ورشکسته وتعطیل شده کرد .و طرف دارانشان افتخار می‌کنند. رئیس جمهوری که تو سه سال نتواند ناتراری برق را بر طرف کند چه فایده .وطرف صحبتم با کسانی هست که می‌گویند تحریم یعنی فرصت .کدام فرصت ؟مگر می‌شود بدون تکنولوژی دنیا ایران را ساخت .کاش می‌فهمیدند!!!!!
جبار
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۲
ارس پدرت را چرا از روحانی ...نمی خواهی ویژه خوار بله شما امسال شما آنقدر خوردید که می ترکید ولی همین کشور کسانی هستند حتی در زمان آن .... نان خالی هم نداشتن بخورند بعدشه برق سال 99 خانگی روزی پنچ ساعت قطع بود چرا آن‌زمان لال بودید پرژه بگیر ویژه خوار با اربابانتان برای کدام قسمت نقشه دارید بدهید بره خیانت‌های امسال شما مثل دم خروس بیرون زده پرژه.بگیر .
جبار
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۵
اگر یک زره وجدان داری همه کامنت ها بذار پروژه بگیر یاحق
عباسب
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۵
شما یه جماعتی هستید فقط از غرب گدایی میکنید فکر میکنید برای اب خوردن هم به غرب التماس کنید چون جماعت بی عرضه ای هستید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۰
ایرانی که بهترین موشک ،بهترین پهباد،بهترین تانک را از هیچهای اول انقلاب ساخته میتواند بهترین ها را با کمک تکنولوژی‌های نو ظهور بسازد ولی شرکتهائیکه فقط به فکر سودهای سریع هستند، ولی تغییر در تولیدات خود ،مانند پرایدهای کره ای وپراید ساخت خودمون، همون بهتر ورشکسته بشه ،من ساخت کره دیدم از کوه پائین افتاده بود فقط شیشه جلو اونم یک تیکه کنده شده بود وستوناه همه سالم بودند وسقف یه مقدار نیاز به صاف کاری داشت ولی حالا بچه ام الکی با کمتر از پنچ کیلومتر سرعت داخل شهر به پشت سمندخورد تا نصف جلو بندی جمع شده بود، ورق محافظ بدنه با باد لرزش داره بچه کوچک روی کابوت نشسته بود نیاز به صاف کاری پیدا کرده امتحان کنید
حسین.
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۴
این حرفها واقعیته اما کو گوش شنوا افراط و تحجر مانع بقای کشور است
عباس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۶
این نبود برق و گاز مال دوره تعامل شما با دنیا بود من به عنوان تولید کننده بدترین دوره برق مربوط آقای روحانی بود از وزیری که اعتقاد داشت پالایشگاه کثافت کاریه به ارث مونده حالا چی شده زبون باز کردید تا الان لال بودید تو سه سال 6000مگاوات برق به ظرفیت کشور اضافه شد تا این چند وقتم با اینکه آقای روحانی و اطرافیان گند زده بودن به کشور وضعیت خوب بود از این به بعد شماها هستید ببینم کجا رو میخوایید بتن بریزید که ارباب ازتون راضی بشه بعد با لگد بندازتتون بیرون
ناشناس
دوشنبه ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۲
ج آبت کرسنت هست که بیش‌از پنجاه میلیارد زرر داریم وجلیلی بی بوته مخنت درست کرده ومی کوید اهمیت ندارد
علی
سه‌شنبه ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۷
جلیلی چون مانع این شده که گاز ۱۴۰ دلاری به قیمت ۱۸ دلار فروخته بشه الان شده خائن به این مملکت??????عجب ملت اعجوبه ای داریم ما?????
ناشناس
سه‌شنبه ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۶
خوب با این حساب گرفتار باطل کامل هستیم وهیچ چیز درستی وجود ندارد که بخواهیم بگوییم این درست هست آن غلط ولی آنچه مسلم هست شما در قعر جهنم وانحراف هستید وگاز 180دلاری کی وگجا دردنیا وجود داشته ببین قیمت کاز چکونه هست واگر یگی اشتباه کرد واتشی افروخت آنرا خاموش واصلاح می کنند نه اینکه دریای بنزین روی آن آتش گوچگ بریزند همین کافی هست تا امثال به حکم قرآن مهدورالدم عینی بدانیم و همجنین اذناب حامیشرا که به حکم قرآن هرگس ضلم وستم وستم وخسارت وارد کرد ظامن ومسول هست دررفع ظلم وفساد و.....بیخود وبی جهت زنده هستند وباید از دم با ذوالفقار گردنشان را زد همجنانگه حضرت علی خوارج نهروان را به کیفر کفر وگمراهی شان رساند وهمه گسانی که این کاررا نکنند از این ظالمان پستر ونگوهیده تر هستند ومستحق اشد مجازات والسلام من اتبع الهدا والقران
حامی...
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۳:۳۶
پیدات میکنم...خود تحقیر حرومی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۹
این همه آدمی که گروهی و انفرادی ایران رو ترک می کنند بخاطر تفریح و سرگرمی نیست.مردم ایران بسیار باتجربه هستند.مثلا در مورد همین بورس کسانی که دید ساده و پیچیده ای نسبت به اقتصاد نداشتن بسیار موفق تر بودن در یک کلام می گفتن این مملکت بورس اش کجا بود و بورس ایران صرفا کاغذ بازی و کلاهبرداری هست ملک و طلا بخرید.و ماتفسیر و تحلیل تکنیکال و بنیادی .الان هم در یک کلام همین افراد می گویند آینده ایران فلان و چنان و ما در فکر fatf , برجام.وضعیت امروز ایران رو از مردم کوچه و بازار بهتر بپرسید.همونهایی که اصلا تلویزیون ملی رو نگاه نمی کنند و حتی اسم وزرای کابینه رو هم نمی دونن چون می دونن با این حرفا دیگه آبی گرم نمیشه.اوضاع فعلی ایران نه مردم کاری به سیاستمدارها دارند نه سیاستمدارها کاری به مردم هرکس کار خودش رو می کنه و دنبال برنامه های خودش.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۳
چگونه می فرمایید انتخاب ساده است؟ مردم و مصالح عمومی تاکنون چه نقشی در این تصمیمات سرنوشت ساز داشته اند و می توانند داشته باشند؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۷
امروز اولین روز کار عارف ژن برتر بازم بورس منفیه چرا نکنه هنوز بیدار نشده؟!
علی
سه‌شنبه ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۵
به امید بورس نباشید. برین بچسبید به زندگیتون. بورس هرگز آن قیمت ها رو تجربه نخواهد کرد. یه جوی توی مردم افتاد که حتی پیرزن هشتاد ساله روستایی اومد توی بورس خرید کرد به امید سود. بعد هم بورسی های حرفه ای شروع کردند به فروش و بورس ریخت. و الان همه یه مقدار سهام رو دستشونه که منتظرن بازار رونقی بگیره و بفروشند. و تا وقتی اکثرا فروشنده هستند نه خریدار بورس همینطوریه.
ناشناس
سه‌شنبه ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۳
انسانهای منافق بورسرا سرمایداری ومنفور می دانند وبا این تفکرشان خلاف قرآن واسلام عمل کرده ومستحق مجازات مرک خوارج هستند واما بورس از نظر اسلام بزرگترین مجتمع تعاونی علی آلبر هستکه با ثروت وامکاناتش باعث قوام وادامه حیات جامعه اسلامی ومسلمانان هست وگسانی گه این بورس را نابود کردند عملا بر خلاف نص صریح قرآن وهمه انبیا عمل کرده‌اند وچرم وکفرشان محرز وغیر قابل بخش شهست وباید سریعا به اشد مجازات یعنی مهدورالدمی عینی کرفتار شوند مهذورالدم عینی یعنی هرگس این اشخاص مسول اینکارا دید بی سوال وجواب درجا باید به قتل به رساند به چرم نابودی سرمایه وقوام اسلام ومسلمان والسلام من اتبع الهدا والقران
ناشناس
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰
پیرمرده حال نداره راه بره چه میدونه تو مملکت چه خبره تو بورس چه خبره...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۳
با دنیا تعامل کنیم یا نکنیم. کدام سرمایه گذار احمقی پیدا خواهد شد که در آب و برق و گاز و.... سرمایه گذاری کند و آن را مجانی در اختیار دولت بگذارد تا دولت قادر باشد آن را رایگان در اختیار مردم قرار دهد ?????؟؟؟؟ وقتی از اصل مشکل قافلی و فقط در بر یک پاشنه می چرخد. تا جایی که ما می‌دونیم سرمایه گذاری تعریفش اینه که یک فرد حقیقی یا حقوقی با سرمایه خودش در یک پروژه تولیدی صنعتی و خدماتی هزینه می‌کنه تا از اون کسب سود کنه. وقتی دولت قرار محصول و تولید اون واحد تولیدی و صنعتی و خدماتی رو رایگان به مردم بده و توقعش هم اینه که رایگان اون محصول رو از اون واحد تولیدی دریافت کنه کدوم سرمایه گذار احمقی میاد سرمایه گذاری می‌کنه حالا شما بهترین روابط رو با کل دنیا داشته باش.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۴
فکر میکردیم دولت عوض بشه بورس بعد از 4 سال سقوط برمیگرده ولی همون اشو همون کاسه یا حتی بدتر هم شده هر روز صف فروشه کل بازار. دولت پزشکیان ایا وجود خارجی داری؟ اگر بله ثابت کن که هستی ....