بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۲
وجود ظرفیت‌های مناسب نهادی و جغرافیایی در نمایشگاه کیش اینوکس؛

کیش اینوکس در مسیر رشد و دستیابی به بلوغ/ ظرفیت بهره وری از کارشناسان خبره منطقه در کیش اینوکس

کیش اینوکس در مسیر رشد و دستیابی به بلوغ/ ظرفیت بهره وری از کارشناسان خبره منطقه در کیش اینوکس
می‌توان از بورس‌های منطقه‌ای موفق‌تر بهره برد و از مدیران عامل اسبق و کارشناسان خبره منطقه دعوت به عمل آورد که در کیش اینوکس نیز ظرفیت این موضوع وجود دارد. به هر میزان که نمایشگاه کیش اینوکس بتواند از جنبه‌های روابط عمومی فاصله بگیرد و تخصصی‌تر شود، موفق‌تر خواهد بود که به نظر می‌رسد در همین مسیر نیز قرار دارد. لازم به ذکر است عناصر آموزشی_ پژوهشی‌هایی که می‌توان از خارج از کشور وارد کرد تا در این دوره مورد استفاده مدیران مشارکت کننده در نمایشگاه قرار بگیرد، سودمند خواهند بود.
کد خبر : ۲۸۶۷۱۱
نویسنده :
زهرا منصور

بهرنگ اسدی، کارشناس ارشد بازار سرمایه در گفتگو با بورس‌نیوز مطرح کرد: نمایشگاه‌های صنعت مالی، رویداد‌هایی هستند که نتایج آن‌ها باید به شکل میان مدت و بلندمدت دنبال شود. با توجه به اینکه ماهیت نمایشگاه کیش اینوکس به گونه‌ای است که تنوع مراجعه کنندگان و مشارکت کنندگان و سطح مشارکت متفاوت است باید به راهبرد‌های جذب سرمایه گذار خارجی یا رویداد‌هایی که به نحوی بین المللی تلقی می‌شوند، معطوف باشد؛ چراکه این رویدادها، صنعت مالی و بازار سرمایه کشور را با بورس‌های منطقه‌ای پیوند خواهند داد و می‌توانند از محل کیش اینوکس تقویت و دنبال شوند.

وی افزود: به نظر می‌رسد کیش اینوکس ضمن اینکه در حال دستیابی به بلوغ است و در مسیر رشد و تعالی قرار دارد، در سال جاری چنین اقدامی را در نظر داشت که شرایط منطقه‌ای آن را کمرنگ ساخت، اما این مسیر یک اقدام صحیح است. ضروری است هرساله در رویداد‌ها بر آینده بازار سرمایه در حوزه زیرساخت، فناوری و همکاری‌های داخلی و اغلب خارج از کشور با سایر نهاد‌های مالی، متمرکز شویم. این موارد نیازمند برنامه ریزی با راهبرد، در هر دوره از برگزاری است.

اسدی اشاره کرد: نمایشگاه صنعت مالی در تهران به لحاظ ماهیت و موقعیت جغرافیایی اقدام نمایشگاهی متعارف‌تری است که باید مانند نمایشگاه‌های سایر صنایع برنامه ریزی شود، اما به خصوص در سال‌های گذشته تا حدودی موفق نبوده، هرچند شرایط رکودی بازار سرمایه نیز قطعا بر این مورد اثرگذار است. طبیعتا در طول سال‌های گذشته، سازمان بورس باید در نمایشگاه‌ها راهبرد مشخص و خلاقانه‌ای را ایجاد می‌کرد و این راهبری و سیاست گذاری را عملیاتی می‌ساخت. هرگاه که نمایشگاه‌ها ارزشی برای مشتری خرد، نهادی یا دریافت کننده خدمات داشته باشند، مورد استقبال قرار خواهند گرفت، اما هرگاه که نتوانند ارزشی را پیشنهاد یا خدمتی جدید را ارائه کنند و این ارزش پیشنهادی به مخاطب یا مصرف کننده، ناچیز باشد، مشخصا مورد استقبال قرار نخواهد گرفت. در این بین سازمان بورس نیز می‌تواند یکی از عناصر کمک کننده باشد.

وی یادآور شد: در برگزاری نمایشگاه‌ها برای بازار سرمایه به صورت کلی باید دو موضوع را در نظر گرفت. شرایط بازار سرمایه باید سنجیده شود تا در شرایطی که بازار دچار بحران است، در زمان برگزاری نمایشگاه انعطاف وجود داشته باشد. همچنین لازم است متولیان نمایشگاه‌ها را به سوی افزایش بهره وری در راستای اهداف تعیین شده، سوق داد.

کارشناس بازار سرمایه گفت: از اهدافی که در حال حاضر در کیش دنبال می‌شود ایجاد نشست‌های تخصصی نتیجه بخش است که مدیران، ناشران و نهاد‌های مالی در این امر دخیل هستند. به نظر می‌رسد در حوزه تخصصی شدن، استفاده از همکاران خارجی قابلیت ارتقا در میان مدت را دارد. متولیان و سازمان منطقه آزاد کیش باید از چهره‌های مالی منطقه‌ای شاخص، دعوت به عمل آورند؛ تجربیات در کشور‌های منطقه نیز می‌توانند به این نمایشگاه اضافه شوند که البته با توجه به شرایط موجود ممکن است همکاری میان سازمان‌ها دشوار باشد، اما می‌توان از بورس‌های منطقه‌ای موفق‌تر بهره برد و از مدیران عامل اسبق و کارشناسان خبره منطقه دعوت به عمل آورد که در کیش اینوکس نیز ظرفیت این موضوع وجود دارد. در تهران نمی‌توان این امر را با آزادی عمل پیش برد، اما ظرفیت‌های نهادی و جغرافیایی در کیش اینوکس وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: به هر میزان که نمایشگاه کیش اینوکس بتواند از جنبه‌های روابط عمومی فاصله بگیرد و تخصصی‌تر شود، موفق‌تر خواهد بود که به نظر می‌رسد در همین مسیر نیز قرار دارد. لازم به ذکر است عناصر آموزشی_ پژوهشی‌هایی که می‌توان از خارج از کشوروارد کرد تا در این دوره مورد استفاده مدیران مشارکت کننده در نمایشگاه قرار بگیرد، سودمند خواهند بود.

اشتراک گذاری :
اخبار مرتبط
ثبات و تداوم به بازار‌های کشور بازخواهد گشت؟ /عدم سیاست گذاری شفاف در حوزه انتشار اوراق
دولت همچنان در موضوع نرخ‌های بهره و قیمت گذاری، بدون سیاست پیش می‌رود؛
ثبات و تداوم به بازار‌های کشور بازخواهد گشت؟ /عدم سیاست گذاری شفاف در حوزه انتشار اوراق
تکرار چرخه ناکارآمد اقتصاد در بودجه ۱۴۰۴؟
زیر سایه سنگین عدم اطمینان به ثبات شرایط؛
تکرار چرخه ناکارآمد اقتصاد در بودجه ۱۴۰۴؟
ارسال نظر