افزایش تعداد سکوهای تأمین مالی جمعی فرابورس به ۴۱ عدد

به گزارش بورسنیوز، مدیریت ارتباطات فرابورس ایران اعلام کرد: مراسم اعطای لوح به ۴ سکوی کرادفاندینگ با حضور مدیرعامل فرابورس و مدیران این سکوها برگزار شد.
سکوی «کارآمد کراد» متعلق به شرکت سبدگردان کارآمد، «فارابی کراد» متعلق به کارگزاری فارابی، «سکوی شریف کراد» متعلق به صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی توسعه صادرات و فناوری شریف و سکوی «پیشران کراد» متعلق به شرکت سبدگردان پایش، امروز بهصورت رسمی و تحت نظارت فرابورس ایران فعالیت خود را آغاز کردند.
کارآمد؛ سکویی برای تمامی صنایع
سید محمدهادی رضوی، مدیرعامل سبدگردان کارآمد درخصوص آغاز به کار سکوی کارآمد کراد اظهار داشت: این سکو در مرحله اول تأمین مالی طرحهای تا سقف ۲۵ میلیارد تومان را برنامهریزی کرده و در مرحله دوم، تأمین مالی تا سقف ۵۰ میلیارد تومان در قالب کرادفاندینگ انجام خواهد داد.
به گفته او، سکوی کارآمد کراد به گونهای طراحی شده که صنایع متنوع بتوانند از آن بهرهبرداری کنند و بدین ترتیب در تأمین مالی طرحهای تولیدی و مولد به اقتصاد کشور یاری رسانند.
کمک به توسعه کسبوکارهای کوچک هدف فارابی کراد
رحمان بابازاده، رئیس هیئتمدیره کارگزاری فارابی نیز در این مراسم تصریح کرد: سکوی تأمین مالی فارابی کراد به منظور تکمیل سبد ابزارهای سرمایهگذاری این مجموعه راهاندازی شده است.
او در ادامه هدف از تأسیس این سکو را هدایت سرمایهها به سمت تکنولوژیهای نوین، فعالیتهای نوآورانه، مسیرهای خلاقانه و کمک به رشد کسبوکارهای کوچک اعلام کرد.
ارزیابی طرحها در شریف کراد
سید مهدی سعادت رسول، مدیرعامل صندوق توسعه صادرات و فناوری شریف در آیین اعطای لوح به سکوهای تأمین مالی جمعی در فرابورس ایران گفت: تاکنون دو طرح بهطور کامل و موفقیتآمیز از طریق این سکو تأمین مالی شده و یک طرح نیز در حال تأمین مالی است.
او تأکید کرد: تمامی طرحهای سکوی شریف کراد تحت ارزیابیهای فنی و اقتصادی قرار میگیرند تا سرمایهگذاران با اطمینان خاطر در این سکو سرمایهگذاری کنند.
کرادفاندینگ، گزینهای جذاب برای سرمایهگذاران حقیقی
سید مجید صانعی موسوی، رئیس هیئتمدیره شرکت سبدگردان پایش نیز در این مراسم بر این نکته تأکید کرد که باید به تأمین مالی با روش کرادفاندینگ توجه ویژهای شود و افزود: تأمین مالی جمعی هنوز در جامعه بهخوبی شناخته نشده و نیاز به آموزش و فرهنگسازی دارد.
او کرادفاندینگ را یک روش تأمین مالی بسیار کارآمد دانست که پیش از این در میان ابزارهای تأمین مالی بازار سرمایه خالی بوده است. به گفته او، این روش تأمین مالی میتواند برای بنگاههای کوچک راهکار مؤثری در جذب منابع باشد و همچنین برای سرمایهگذاران حقیقی نیز گزینهای جذاب محسوب میشود.
انتهای پیام/