بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۴

این مواد خوراکی را در یخچال قرار ندهید، خطرناک می‌شوند!

این مواد خوراکی را در یخچال قرار ندهید، خطرناک می‌شوند!
برخی مواد غذایی هستند که اگر در یخچال نگهداری شوند ممکن است وضعیت سم پیدا کنند.
کد خبر : ۲۹۱۲۲۵
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس‌نیوز، پیشرفت‌های فناوری با ارائه دستگاه‌هایی مانند مایکروویو و یخچال، زندگی را آسان‌تر کرده است. اما آیا می‌دانید که این وسایل در برخی مواقع می‌توانند باعث بروز بیماری‌ها شوند؟ یخچال یکی از این دستگاه‌ها است. هدف از نگهداری مواد غذایی در یخچال، کاهش دما و افزایش زمان نگهداری آن‌ها است. دکتر دیمپل جانگدا، متخصص طب سنتی، در یک پست اینستاگرامی، چند ماده غذایی را معرفی کرده که نگهداری آن‌ها در یخچال می‌تواند خطرناک باشد.

 

سیر  

 

دکتر جانگدا در ویدیوی خود به مردم توصیه کرده است که سیر پوست‌کنده را خریداری نکنند و آن را در یخچال نگه ندارند، زیرا به سرعت کپک می‌زند و کپک سیر با بروز سرطان مرتبط است. بهتر است سیر را با پوست بخرید و تنها قبل از استفاده آن را پوست بکنید و در دمای اتاق نگهداری کنید.

 

پیاز  

 

پیاز به دماهای پایین حساس است. قرار دادن آن در یخچال باعث تبدیل نشاسته به شکر و کپک زدن آن می‌شود. بسیاری از افراد عادت دارند نصف پیاز را بریده و نیمه دیگر را در یخچال نگه دارند که این کار می‌تواند باعث جذب باکتری‌های مضر شود.

 

زنجبیل  

 

زنجبیل اگر دوباره منجمد شود، به سرعت کپک می‌زند که این کپک می‌تواند با نارسایی کلیه و کبد مرتبط باشد. پس بهتر است آن را در یخچال نگذارید. زنجبیل به عنوان یک گیاه دارویی دارای خواص زیادی است و می‌تواند به بهبود مشکلات گوارشی کمک کند.

 

برنج  

 

برنج پخته شده معمولاً در یخچال نگهداری می‌شود، اما در واقع یکی از مواد غذایی است که می‌تواند زود کپک بزند. اگر می‌خواهید برنج را در یخچال نگهداری کنید، حداکثر باید ۲۴ ساعت این کار را انجام دهید. سازمان خدمات بهداشت ملی بریتانیا نیز هشدار داده که برنج نباید بیش از یک روز در یخچال نگهداری شود و برای گرم کردن دوباره آن، باید حتماً کاملاً حرارت ببیند.

 

سیب‌زمینی  

نگهداری سیب‌زمینی در یخچال به هیچ وجه توصیه نمی‌شود. بهتر است آن‌ها را در کیسه‌ای کاغذی و در دمای اتاق نگهداری کنید تا طعم و بافتشان حفظ شود. همچنین، فلفل دلمه‌ای نیز باید در دمای اتاق نگهداری شود تا تردی خود را حفظ کند. 

 

 

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری :
ارسال نظر