برای پرتفوها ویزای «سهم کانالی» صادر نکنید!
به گزارش بورسنیوز، بورس تهران در نخستین روز معاملاتی هفته خود، با افزایش شاخصکل همراه بود اما؛ فاکتورهایی که در بازار برای معامله وجود داشت، انتظارات را از رشد در محدوده بالاتری برده بود.
از سوی دیگر، اهالی بازارسرمایه شاهد روندی بودند که در طول سال یک سال گذشته کمتر اتفاق افتاده بود و آنهم پیشه گرفتن شاخص کل هموزن نسبت به شاخصکل بود که متاسفانه این روزها شاهد این داستان نیستیم یعنی باردیگر شاخصکل در حال پیش افتادن است.
شاخص کل در پایان رشد ۴۴۵۲ هزار واحدی را به ثبت رساند. و در رقم ۱ میلیون و ۵۳۰ هزار واحد قرار گرفت و از طرفی شاخص هموزن برخلاف شاخص کل، ۲۷۵۲ هزار واحد کاهش یافت. ارزش معاملات بازار بورس و فرابورس به ترتیب ۶۹ هزار و ۴۶۵ و ۱۰۶ هزار و ۵۱۶ میلیارد ریال بود.
دلار و یک سوال که آیا مقاومت شکسته میشود!
گویا محدوده فعلی که این روزها دلار با آن دست و پنجه نرم میکند را باید مقاومت ۲۷ هزارتومانی دانست زیرا پس از هر بار صعود، دلار در این محدوده گرفتار شده و نیازمند اتفاقات منفی در بازارسرمایه بوده تا بتواند این روند را بشکند تا به نرخ های بالاتر یعنی محدوده فراتر از ۲۸ هزارتومان دست پیدا کند اما؛ بورس نیز دنبال چنین اتفاقی بوده که بازارهای موازی با ریزش همراه باشند تا مردم سرمایهگذاری های خود را از این ببازارهای به سوی بورس سوق دهند.
دلار در آخرین نرخ معاملهای که تجربه کرد، ۲۷ هزار و ۷۵۰ تومان در بین معاملهگران دست به دست شد و با ۱۰۰ تومان کمتر نیز فروشندگان بزرگ بازار، دلار را از فروشندگان کوچکتر میخریدند!
سکه و یک دست انداز
نرخ سکه بهار آزادی در بازارهای موازی با ۱۰۰ هزارتومان کاهش به نرخ ۱۱ میلیون و ۵۵۰ هزارتومان رسید و سکه امامی نیز در بازار به زیر ۱۲ میلیون آمد تا خریداران و معامله گران این بازار سکه امامی را با نرخ ۱۱ میلیون و ۹۸۰ هزارتومان قیمت گذاری کرده باشند.
قیمت هر گرم طلا در تابلوی طلا فروشی ها نیز روند نزولی داشت اما؛ این نزول تنها در سطح بسیار اندکی بود و هر گرم با نرخ یک میلیون و ۱۷۰ هزارتومان خرید و فروش شد و هر مثقال طلا نیز ۵ میلیون و ۶۹ هزارتومان نرخ گذاری شده بود.
بیت کوین و لیدر کل
با نگاهی به بازار رمزارزها می توان دریافت که ارزهای دیجیتال با رشد و افزایش شاخص همراه بودند و لیدر بازار یعنی بیت کوین به محدود ۴۵ هزار دلاری قرار گرفته است.
بازار امروز نوبت کیست
سهامداران عزیز باید ادامه مسیر ترید کردن، گزارشهای ماهانه را زیر ذرهبین قرار دهید، بسیاری از شرکتها که به خصوص در بورسکالا حضور دارند فروش های قابل توجهی داشته و حتی در طرف مقابل برخی از غول های بازار، عرضه های محدودی از فروش را در بورس کالا انجام دادند بنابراین باید آمارهای فروش و درآمدزایی شرکت ها و البته طرح های توسعه ای سودسازی که شرکت ها در دست اقدام دارند را جزو فاکتورهایی قرار دهید که می خواهید ویزای ورودی هر سهم را برای پرتفوی خود، صادر کنید!
پس باید نتیجه گرفت که پرتفوی خود را برای هر سهم سیگنالی باز نکنید و توصیه اهالی کانالیون را تنها به خدا سپرده و بر اساس آمارهای واقعی اقدام به سرمایه گذاری میان مدت کنید.
سهامداران گرامی دقت کنید که از لحاظ تکنیکالی، فضای شاخص ۱.۵۳۰ تا مدتی در شرایط نوسانی بالا و پایین خواهد داشت و اگر جزو اهالی تازه وارد بازار هستید، پیشنهاد می شود که نوسانگیری در این محدوده ها را امتحان نکنید زیرا هوش هیجانی اغلب بزرگان بازار نیز در این برهه تحریک می شود ولذا سرمایه گذاری میان مدت را برای پرتفوی خود در نظر بگیرید.
این چه کثافتکاری هست. یه شرکت انحصاری و رانتی به اسم رایان هم افزا ایجاد کردن و اجازه ورود به شرکتهای دیگه ندادن. این هم وضعیت. به محض اینکه یکم تراکنشها بالا میره سیستمها از سرویس خارج میشن. جالبه اصلا مدیران بورس در جریان قرار نمیگیرن و مشکل تو همین سطوح میمونه
لطفا شما منعکس کنید. پیگیری کنید
فقط رانت و انحصار
باید یقه اون به اصطلاح مدیرانی که شرکتی مثل رایان هم افزا رو حمایت رانتی کردن تا اینقدر گردن کلفت بشه گرفته بشه. اینکه اینهمه انحصار ایجاد کردن و وضعش شد این