بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۹
در نشست خبری عنوان شد؛

وجه تمایز "دزاگرس" در صادرات است/ تراز مثبت شاخص میزان صادرات "دزاگرس" نسبت به واردات

وجه تمایز
اولین نشست خبری عرضه اولیه سهام شرکت دارویی و نهاده‌های زاگرس دارو پارسیان در محل فرابورس با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.
کد خبر : ۲۸۷۴۰۵
نویسنده :
مینا علیزاده

 

 

وجه تمایز

به گزارش بورس نیوز، اولین نشست خبری عرضه اولیه سهام شرکت دارویی و نهاده‌های زاگرس دارو پارسیان در محل فرابورس با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

 

براساس این گزارش، در ابتدای این نشست حسین صیادی، رئیس هیات مدیره شرکت دارویی و نهاده های زاگرس دارو پارسیان اظهار کرد: در کشور بیش از ۱۴۱ شرکت داروسازی داریم که بیش از ۹۸ درصد نیاز دارویی کشور را تامین می‌کنند. ۲ درصد واردات دارو در کشور صورت می‌گیرد که ارزش ریالی بیش از ۲۰ درصد را به خود اختصاص داده است. شرکت زاگرس دارو در سال ۱۳۸۲ تاسیس و در سال ۱۳۹۲ توسط سهامدار عمده خریداری شد. 

وی افزود: در سال ۱۳۹۴ نخستین محصول در شرکت زاگرس دارو تولید و به مقصد افغانستان صادر شد. همچنین، توانستیم سهامدار خارجی از کشور افغانستان جذب کنیم. حضور سهامدار خارجی در شرکت باعث شد که محصولات تولیدی به صورت مویرگی در افغانستان به فروش برسد.

صیادی در این باره ادامه داد: سال ۱۴۰۲، از بیش از ۵۰ درصد داروی ایرانی صادر شده به افغانستان، ۴.۷ میلیون یورو به شرکت زاگرس دارو اختصاص یافت. ما در شرکت، ۳ خط تولید جامدات و ۲ خط تولید مایعات داریم. 

رئیس هیات مدیره زاگرس دارو پارسیان بیان کرد: محصولات تولیدی ما قرص، کپسول، شربت، قطره و دارو‌های تخصصی درد است. همچنین، در سبد محصولات شرکت دارو‌های دیابت، گوارشی، کاهنده فشار خون و چربی مشاهده نیز می‌شود.

وی با اشاره به وجه تمایز شرکت زاگرس دارو با سایر شرکت های این صنعت خاطرنشان کرد: وجه تمایز شرکت زاگرس دارو با شرکت‌های صنعت دارو در صادرات است. از نظر عددی یک سوم ارزش ریالی را صادر می‌کنیم. ما معتقد هستیم که امکان صادرات، توزیع مویرگی و بازاریابی فروش، امکان بی بدیلی است که در زاگرس دارو مهیا شده است.

 

محصولات "دزاگرس" در چند کشور صادر می شود

 

صیادی درباره مقاصد صادراتی توضیح داد: صادرات شرکت علاوه بر افغانستان به سوریه، یمن، لبنان، نیجریه انجام می شود. همچنین به دو کشور آفریقایی نیز صادرات در حال گسترش است. دو کشور همسایه مصرف کننده بالای دارو داریم که یکی عراق و دیگری افغانستان است. صنعت دارو به دلیل تحریم‌ها با مشکل مواجه شده اند. مصرف داروی عراق ۲ میلیارد دلار و افغانستان ۸۰۰ میلیارد دلار است.

وی ادامه داد: در ۱۰ قلم داروی پرفروش کشور، ۹ قلم دارو در زاگرس دارو تولید می‌شود. از نظر ریالی نیز از ۱۰ قلم داروی پرفروش کشور ۷ قلم دارو در زاگرس دارو تولید می‌شود. در شاخص میزان صادرات نسبت به واردات تراز مثبت داریم.

صیادی عنوان کرد: سبد محصولات ما در بخش غیر دولتی به فروش می‌رسد؛ بنابراین برگشت پول و وصول مطالبات در بخش غیردولتی سهل‌تر صورت می‌گیرد. بنابر این میانگین دوره وصول مطالبات در زاگرس دارو کمتر از سایر شرکت های همگروه است. 

عضو هیات مدیره "دزاگرس" درباره افزایش سرمایه گفت: شرکت تاکنون دو بار افزایش سرمایه انجام داده و در حال حاضر سرمایه ثبتی شرکت ۱۷۰۰ میلیارد ریال است.

براساس این گزارش، شرکت دارویی و نهاده‌های زاگرس دارو پارسیان در سال ۱۳۸۴ در زمینی به مساحت ۱۰ هزار متر مربع با بیش از ۲۰۰ نفر پرسنل متخصص متعهد با هدف تامین داروی با کیفیت و اثر بخشی بالا نه تنها در داخل کشور بلکه جهت صادرات به سایر کشور‌ها آغاز کرده است. 

زاگرس دارو با اهتمام کامل به تضمین سلامت هم نوعانمان در دنیای بدون مرز با بهره گیری از نیرو‌های متخصص و دانش نوین افق‌های جدیدی را در حوزه سلامت روشن نموده است. خط تولید دارو‌های شرکت زاگرس دارو مشتمل بر تولید فرآورده‌های جامدات شامل انواع آنتی بیوتیک‌ها، ضد درد، نارکوتیک (دارو‌های مخدر) و مایعات که در آن شربت و قطره تولید می‌شود، است.

 

 

پایان مطلب

اشتراک گذاری :
ارسال نظر